Деси Тенекеджиева представи проекта „Спирка Европа: София 2019”

Деси Тенекеджиева представи 19-те исторически филма от проекта „Спирка Европа: София 2019”.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева представи проекта „Спирка Европа: София 2019” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък не бих и отказал.. Къде видяхте, че не става. Много е яка мацката- супер е секси, страхотна фигура и муцуната ме кефи!!!

И хубаво човек да направи и лошо да направи -българите само знаем да плюем. Чудесна е идеята за тези филмчета. Браво на Деси и екипа! Къде да ги гледам?

тая пак ни връзва тенекии...

браво деси това е един изключителен проект дано имаш още такива

ТЕНЕКИЕНТА ДЕСИ И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА

Тази особа трябва да и забранят да се появява в публичното пространство - хем не става за нищо, хем е нелицеприятна...

Толкова захаросана информация, наскоро не бях чел. Но си мисля, че темата не проекта едва ли е заслужавала това "стилно и елитно събитие", проведено в МОЛ, както и "елитните гости", сред които и Вл.Живков...

И аз не съм бил, ама тази Деси е на всяка манджа мерудия, бе - то актриса, то певица, то черешка на тортата и какво ли не още...А сега продуцент и режисьор. При толкоз таланти човек се разпилява.

ТЕНЕКЕДЖИЕВА Е ПРОДУЦЕНТ ОТ МНОГО ГОДИНИ. ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ РАБОТИХ В ЕКИПА НА ЕДНА ИТАЛИАНСКА РЕКЛАМА, НА КОЯТО ТЯ БЕ ПРОДУЦЕНТ.

Не мога да коментирам събитие, на което не съм бил, но ми се натрапва връзката вежду финансиралата проекта фондация "Стоян Камбарев" /покойният съпруг на Деси/, самата Деси и младия археолог Васил Тенекеджиев...Няма лошо, ако това е допринесло за каузата, но обикновено в Бг при такива случаи си правим други заключения...

Доколкото знам Деси сама финансира Фондацията и Наградите от дълго време. Работи безвъзмезно по тази кауза. За филмите не знам, но пише, че са финансирани от Софийска община, в което не виждам нищо лошо, а напротив. А Васил Тенекеджиев очевидидно и е някакъв роднина, но и в това не виждам нищо лошо . То клана на Халваджиян всички са роднини първа линия..Що не ревнете срещу тях?!

На добър час на филмите! Едно смислено начинание!

kokobrais

Спирка или свирка?

Ах колко хубаво написана статия! Липсва само с какво са били облечени гостите, така подробно описани по-горе!

То зависи кой какво търси ... На мен пък ми липсва информацията къде другаде ще могат да се видят 19те филмчета