Къванч Татлъту с хонорар от 260 хиляди за серия

Звездата на турските тв сериали ще получава рекордно високо заплащане за главната роля в нова поредица, която тръгва през март на малкия екран в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Къванч Татлъту с хонорар от 260 хиляди за серия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ааа..260к 'турски лири' :)) А колко монголски тугрици е това ?

Не се прави на тъп - това са към 170К лева на епизод.

По-добре ги преизчислявай в юани.

farmer

Има гледащи- всички червени бабички и комунистически помияри приветстващи Бташкото клане и атентата в Света неделя...... За комунде и свети неща...кражби и убийства...

Я,Яааа, И сини бабички ги гледат, даже повечето които знам са сини и те гледат, просто само това пускат а народа си е прост и гледа, маанетата им... ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ОФИЦИАЛЕН ТУРСКИ ЕЗИК СЛЕД ВРЕМЕ !!!

Точно, много добре казано!!! Аз също имам силно опасение, че турският може да стане втори официален език в България. Но за такива като това нещо "sеp" няма да е проблем. Ще си поднесат лесно задните части!!!!!

Hеграмотен ,глупав и ограничен, но пък горд/а, "не се продава на турски сериaли"... Xм, ужасно е да съзнаваш стабилността на нечия ограниченост. Hе съм върл любител на каквито и да са сериали,но знам че краините отрицатели на турските сапунки "страшно се кефят" на простотии като "Dвама мъже и половина". Yбииствен вкус! Uзпиши в Google имената ,например на Orhan Pamuk или Elif Shafak,а ако преодолееш и глупавия си фанатизъм може и да прочетеш нещо от написаното. U споко,няма никаква опасност да се потурчиш.Cамо ще станеш с една идея по-толерантен/а.

Аз вече много ясно ти казах къде да ходиш и какво да правиш. Да не забравиш и да гледаш турските новини, и през това време им се кланяй. Такива като теб заслужават да са само подлоги

Тоз пък sep, толерантност някаква си, човещина... Нали знаеш ония лаф "Как да си сигурен, че си българин? Когато баща ти те нарича глупак, защото не можеш да направиш, нещо, което и той не може."

Тоя "лаф" ти ли го измисли сега? Защото не е особено умен и изобщо не е подходящ за случая.

"НО ЗНАМ, ЧЕ КРАЙНИТЕ ОТРИЦАТЕЛИ" на турските сапунки "страшно се кефят" на простотии като "Dвама мъже и половина". Yбииствен вкус!" -И откъде го знаеш? Да не си правил социологическо проучване? Коя ти е представителната извадка? И колко човека интервюира? Нещастен драскач. Като казваш нещо .поне се опитвай да го докажеш. А не да ни споделяш глупостта си.

3а да коментираш ,първо трябва да гледаш.A коментарът с оценки,ако е възможно го пиши грамотно - забраTка,с ъ пуни...

Тези помии са само за такива като теб, Аз такова нещо не гледам. По- добре да имам грешки, от колкото да се продам на турските помии. Сега ходи да душ на някой резан турчин и се радвай, че си се продала.

Ами че то не е възможно да се гледа! не съм мазохист, за да се самонаказвам.

Наистина ли има още хора, които гледат тези турски помии???? Ами то освен да сложите по една забратка за да си приличате с тях, друго не остана. Леле, леле на къде сме тръгнали, не е на добре :((((

Наистина ли си въобразяваш, че по телевизията изобщо излъчват нещо различно от помия?! :-D

Прав си, точно така си е. Хората, които не гладат телевизия, са си най- добре ;)))

Прилича на манго - албинос.

260 000 на серия? дооообре,верваме ви

тоя трябва да играе в турската верся на 50 нуанса сиво :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аиде всички български златотърсачки да тичат към истанбул

Много е готин.

Нали? Направо си накапах клавиатурата....:))))

Много сте прости...........и двете!

Щоооооооооооооо? Това, че на теб този мъж не ти харесва, не значи, че не се харесва на някой друг. Много си прост/а : )))

Да, щооооооо? На мен пък ми харесва, какъв е проблемът? Че е турчин ли? Защо се напрягате толкова :)

Е,готин е,но ролите са му малко блудкави,все пак е звезда-голям чаровник.Защо си мисля,че майка му като от Одрин,във вените му тече и българска кръв, дори и малко да е.До началото на Балканската война,населението на Одрин е било в голямата си част българско.

Още 200-300 епизода от този сериал и това ще е най-неустоимият мъж на Планетата ;)

кълвач тутуту

луда работа - 120 000 щатски долара на епизод - може до преверите, че Д.р Хаус хонорара му за първи сезон е 50 000 щатски долара на епизод, затова и казвам, че е лудост.

Ми... пожелавам му да има 1000 епизода... иначе това са 50 - 60 000 лв. не че е малко но в сравнение с американските топ сериали... а пък той там май си е БАШ звезда...

169 000 лв.

Явно нещо не съм наясно с курса, но проверих и ми излезе дори 171 000. Благодаря за корекцията! Пак е далеч от милионите, които вземат някои, но както казах може да бъдат компенсирани с повечко серии :)

Ко? Не!