Стоянка Мутафова се завърна на сцената (снимки)

Емблематичната Стоянка Мутафова се завърна снощи на сцената на театър "Сълза и смях".

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова се завърна на сцената (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО!

Когато човек е отдаден със сърцето си на това, с което се занимава, когато е щастлив с това, което обича ... мнението на "разбирачи" под път и над път (особено по форуми, където всеки е скрит зад няколко букви) е толкова незначително. Да е жива и здрава и да продължава с обич и страст да прави това, на което е посветила живота си!

Адрианче, защо триеш негативните коментари? Не допускаш ли, че има хора, които може и да не харесват въпросната особа? Не виждам нищо лошо в иронията по адрес на Мутафова и да боже всички да стигнем нейните години! Просто е редно, когато носиш памперс, да не го показваш на хората ...

покажете уважение към възрастта,любовта кам театъра и голямата и воля. стига сте плюли! да,доста е на вазраст и сигурно не и е лесно и на нея,както на младини. но хората все още я искат и се възхищават на духа и светлината които излъчва.и това няма нищо общо с това колко е сбръчкана или не. на 95 каква да е. престанете вече,грозно е да плюете. тои и шарл азнавур е на достолепна възраст и не пее на сцената както преди,но хората все още пълнят залите и стават на крака. това не е фешън тв. отиваш и ги гледаш тези достолепни артисти с уважение и радост защото всички знаем,че никои не е вечен. със здраве.

Великият руски комик Юри Никулин, когато се оттегли каза: От сцената може да се слезе три години по - рано, но не и един ден по - късно. Всеки да си знае кога е този ден.

че човек трябва да е мазохист за да гледа това сбръчкано бабище.

Уважавам госпожата,заради произхода и интелекта й.Но мисля,че е крайно време да си почива ,защото просто не е естетично да се показва и да ни занимават 100 г с нея.Е няма вечни.По-добре е да я запомни публиката в добрите й години отколкото с отвращение.

еиййй ламята си е ламя....абре спри бе бе жено....зорна ша са затриеш....

Сцената та сцената,време и е да си седне на дъто,такава ако я оставят може и до 120 да кара,колко му е.Време е Мукито да се хране да работи а майка и да почива.

Вече 55 г. откакто съм се осъзнал като човек ме занимават със Ст. Мутафова и Лили Иванова. Това ми идва в повече. Няма ли хосписи за тях ?

Покойните вече Парцалев и Калоянчев биха казали: "Спри се мар. Стуяно, за да не станеш за резил!" Към "смукачите" и "навивачите" от/на Стояна: Моля ви, стига сте я изсмуквали, тя вече нищо не може "да даде"! Гинес ли ви интересува повече, или българската култура?!!!

стихийно бедствие" великата Стоянка Мутафова,ще се вихри на театралната сцена,а политическата "Госпожа стихийно бедствие" тьотка Курни се дуе и вихри в парламента и по медиите.