Анелия Пешев облече внучката на Чаплин за Виенски бал

Българката Анелия Пешев бе поканена да стане официален дизайнер на 62-ото издание на Виенския бал в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Анелия Пешев облече внучката на Чаплин за Виенски бал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убедена съм в думите си не защото съм "първеню", а защото 22 години живея в най-западната част на Европа, омъжена съм за тукашен жител и съм пределно ясно запозната с тези административни въпроси. Само не можах да разбера вашия проблем. Ясно е казано, че Пешев живее в чужбина от дете... Тя е един успял човек в своето начинание и на вас какво ви пречи това? Защо се хващате за името, което там, къдете живее не може да бъде изписано по друг начин. Просто така е прието и това е. По-добре се огледайте вие какви сте и ако не можете да постигнете успехи, то не злорадствайте срещу талантливите хора. Откровено, толкова съм доволна, че от дълги години не живея сред хора като вас!

Анелия ПЕШЕВ не е българка, а българин! Българските женски фамилии се образуват с наставки -ева/ -ова и т.н. Щом е с мъжката наставка на фамилията няма начин да е българка, каквото и да се опитва да ни обещава! Или най-малкото е комплексарка !!!

Глупости, принадлежащи на поредния лумпенизиран индивид! Кой точно си ти, че да определяш имената на хората? Чак не е за вярване как някой хвърля енергия да коментира по теми, за които е очевидно неинформиран с единствената цел да демонстрира жлъч, тесногръдие и тежки балкански комплекси. За твоя информация, женските фамилии в англо и немско говорящите държави не се образуват с наставки и поради тази причина в повечето документи за самоличност е отбелязан пола на притежателя. Да не споменавам, че много от първите имена са унисекс и биват използвани при двата пола. Но що ти е да знаеш като е по-лесно да се изхрачиш....

Интересно-Пешев повече прилича на гениалния Чаплин отколкото неговата внучка..

до "знаестата" слушаи парвеню такова ! просто тази "булгарка" се приспособява кам условята- винаги името се запазва в оригиналня вид - т.е. дамата си е пешева, а не пешев - опитва се да пробие горката. може да е навличала които и да е - но я саялявам. турците не пожелаха да си променят имента, но какато виждаме нашите са нагаждажи и стават "пешев". текста е транслитериран, поради липса на кирилица!

Да, името е написано правилно - Пешев. За тези, които не знаят, а критикуват, то нека им е ясно, че в Западна Европа фамилното име се приема в мъжки род независимо дали ще го носи жена т.е. изписва се така, както е записано в личната карта на бащата. И друго, което не знаете, предполагам е, че когато момичето се омъжи си остава с фамилното име по баща или както казват тук на запад с моминското име. Може да приеме фамилията на съпруга си, само ако желае като за целта се попълват специални документи, а не както е в България - директно приемаш фамилията на съпруга или с тире. То е хубаво преди да коментирате нещо да получите малко информация, а не да започвате с критики и обиди.

Я не се надувайте а и не ни четете тъпи лекции, парвенюВВКО. Защо тогава руснаците запазват фамилиите на =ОВА?. Знаем ги тия "обяснения' , дето ги каканижете по форумите, а сте задръстени глупаци.

Верно.....друго си е да лепнеш едно звучно -ка в края на първптп женско име или едно -чо в края на мъжкото - ей така за селски разкош. Какво ти разбират от собствените си имена хората в чужбина като по Бай Ганьовски веднага може да им го разясните. Тъй де - нали сте вещи по всички въпроси и от вас зависи кой как ще се казва...Странно само защо се хванахте за една буква в името вместо за успехите на човека, който го носи.

Типична българска Грозотия!

ами колко да е българка и тя не живее в бг, като гришо и милиони други

вие имате ли акъл бе.Защо да не я облече.Българката,да не е по-незначителна от някаква си.Защо не и оближете г.за на внучката.Идиоти.

Новина ще бъде, когато българин съблече внучка на Чаплин. Много важно, кой я облича!

Браво на Анелия! Много зле за Дира - в български текст тя е ПешевА. Също като ДобревА, НеинскА и прочее. Аман от неграмотни чуждопоклонници.

Правилно са написали.Тя се казва Пешев,а не Пешева! И на магазинай в Австрия го пише! Но нали все трябва да критикувате...

Роклите са страхотни - красиви и подчертаващи женствеността. На фона на тоалетНите на Грами са светлинни години напред. Вярно, че събитието е от друг тип и изисква спазване на определен дрескод. И все пак, Грами пасти да яде.