Тереза Маринова с екзотични снимки от Тайланд

Златната ни медалистка на троен скок от Летните олимпийски игри в Сидни (2000) показа вълнуващи снимки от почивката си в Тайланд.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Маринова с екзотични снимки от Тайланд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще ми каже сега къде е талията на тази особа и защо всичко е равно отгоре до долу?

Защото всички лекоатлетки нямат изразена талия. Но това не я прави грозна, много е красива жената.

Къде е Гала? За една телевизия питам.

Тереза не се е хвалила къде е снимките са взети от фейсбука и. какво лошо има, че е отишла на почивка в топла страна, когато в България е зима. в България се ходи на море лятото.

Проблемът е друг. Тереза, страдайки от комплекси, си е показала ... банските във фас-букито! Който иска тишина и спокойствие не си показва г.ъзъ/ци.ците на екзотични дестинации чрез ... себе си! Тук даже и папараците ги няма! А ако беше по-хитра, щеше да даде някой лев да ѝ ги публикуват. Тъпите снимки.

всяка празноглава маймуна държи да я видят, ако може гола

Хайде да спрем с рекламите на екзотични чужбини,нека да се съблече Тереза на яз.Копринка или на Яйлата/Камен бряг/. Това показва любовта към Карсива България. Н-ската бедна българска няма пари за острови и се дразни.А и аз-да Ви кажа, дразня се...Защо е нужно да си показват възможностите на фона на мизерията у нас...Тъпо.Мирише на комплекси!Спрете. Напишете - бях в Панагюрище,бях в Доспат,бях Белоградчик.... България е красива и не на Сейшелите ще ни погребат, Терезо Маринова!Срамничко е да се съгсасиш да те снимат тук и там...

Тя в профила си има снимки на почти всички върхове в България ама за дирниците това не е интересно.....

Жената е спортистка и изглежда нормално за възрастта и професията си.В Тайланд много хора могат да отидат там,учудващо ниска цена е.И желателно да не е през тур агенция,защото излиза доста по-скъпо.Има ниско бюджетни компании,с евтини полети,директни,с прекачване,има самолети.Евтино,стига да му се занимава човек и да знае как.

тази като е спортистка откъде пари за Тайланд

от нас. И тя взема над хилядарка на месец пенсия за спортни заслуги към държавата. А дечурлигата с медали от олимпиади по науки що не вземат и те пенсия - дискриминация!

Браво! Взе ми думите! И тази наша олимпийска кака (не отричам спортните ѝ постижения) вместо да си показва възможностите (материални и телесни) може да отиде в едно българско училище и да "зариби" нашите деца към спорта!

Г.з, цици, баджаци - стандарт. Къде е екзотиката?

Хубаво е момичето, и мястото е хубаво, но защо такива ужасни тъмно-зелени снимки ? Там слънце няма ли ? Пари за нормален фотоапарат няма ли ? А някой да ги обработи малко тези снимки, няма ли кой ? Тука да не е фейсбук, всеки направо да публикува ?

Тези снимки са свалени от фейсбука ѝ. Понеже не са изрично отбелязани като лични се смятат за публични и дирника им дава гласност за да си пълни страниците. А Тайланд е силно надценено място интересно с това, че е далеч.

честито на новия спонсор

Ся, някой ако вземе ми обясни къде го "вълнуващото"?.

В тайланд съм ходил. Мръсотия и мизерия. Тук там са чистите места. В градовете да не влизаш... 10 часа минимум за онзи дето духа. А таз мома - нещо не ме кефи. Абе изобщо кво ме интересуват снимките на някаква си кукувица?

Що не прекратиш жалкия си живот?

Да внимава да не хване краста от мръсната вода.

Тя даже имала и цици.

Абе поне е естествена жената! Аман от гума и изкуственяци. Не знам как ви кефят... :(

Цици даже не ми и трябват, гъз да има, да ръгам пищова, да плющи... и т'ва е.

ПИСНА МИ ПИСНА МИ всеки ден да ни заливат със снимки на така наречените звезди които обикалят всички екзотични дестинации а ние тук в къщи да преглъщаме и да се депресираме като нямаме толкова пари макар и работещи до дупка!

Еми постигни това, което е постигнала Т. Маринова и ти ще ходиш на екзотични почивки! Но по пронцип животьт е несправедлив,свиквай с това, ще ти е по- леко!

Какво е постигнала? Не знам наистина. И предполагам,че не съм само аз.

Гледам, нет и компютър имаш, значи не си толкова скъсан. Сигурно и някои смартфон за 1 000 лв. изплащаш към мобилен оператор, та да има какво да сложиш на масата. Почти съм убеден, че и кола (трошка) за 5 - 6 хил. лв. също имаш. А сега, ако се замислиш, такава екскурзия също струва 5-6 хил лв. ако бъде планирана добре с добър тур оператор. Така, че е въпрос на приоритет. Ти не си отишъл на такава екскурзия, просто защото са ти по - важни други неща. А колкото до понятието "звезда", Тереза едва ли влиза в тази категория. Тя е уважаван спортист, шампион, допринесла е поне малко за спортаната слава (вече гаснеща) на страната ни. А ти с какво можеш да се похвалиш?

Грешиш колата ми е за 40 000лв и нямам скъп телефон защото го смятам за снобарщина ...

Кат си тъп бате и неможеш да изкараш 2лв, какво ти е крива момата?

не му е крива момата . кривите в България сте такива като тебе, deto всичко им е се едно - и несправедливостта, и корупцията и лъжите и кражбите

До отговарящите на "е". Не плюйте човека, без да сте сигурно какво иска да каже. Факт е, че когато се появи подобна новина, е за някоя от т.н. ни "дзвизди". Лошо няма да си почива където си иска. Ама когато почнат да се пишат неща за това, обикновено означава, че се търси внимание, поради една или друга причина.

Е, няма как да е напише нещо и да не бъде оплюто! Какво лошо е написано, по добре такива новини отколкото лоши! Е, нямате угода бе хорица!

е къде е тоз министър по туризма защо тези хора не почиват по бг черноморието нали всеки 3 ти българин уж почивал там в бг . къде са тез дир оператори сега .......

снимка номер 22....тигъра няма кучески зъби....

То и кучето няма кучеСки зъби.

... искат да покажат свъщност ...

Дир-ниците бързо се задействахте...:))

Интересна природа!

Има ли още някой, който да не е ходил на море през зимата, от звездите? От Бали-то новини няма ли? Гала не е ли там?

Наистина е доста тъпичко да се ровите и зпрофилите на хората и да публикувате снимките им. Явно нямате материал за новини...

На 39 години - валентинка! Пфу! Съвсем оглупя тоя народ.

И като е на 39 да мре ли ? Ще видиш и ти като стигнеш тази възраст (дано да я стигнеш де) още ще ти се ... валентини всеки ден ! Добре е че се забавлява жената. И че изглежда толкова добре.

Пак сте се ровили из профилите на хората!!!