Развод очаква двойки, които не си поделят домакинска работа

Двойките, които не си разпределят поравно домакинската работа, са с много по-голяма вероятност да стигнат до развод.

Обратно в новината

Коментари - Развод очаква двойки, които не си поделят домакинска работа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова ли 50 % от браковете завършват с развод? Ето защо, защото не си поделят домакинската работа.

язе подреждам миялната когато видя натрупани чинии в мивката, без команда за тава от Големият Шеф, който е висок само 164 см, но развива децибели до 118, когато се разгневи... страшничък е тоя Шеф и ми треперят мартинките като пусне децибела в действие... и хвъргам боклуците. перфектен съм. зек съм на Ристо Перфектният и без тава...

Защото по-голяма част от момичетата/българките/ са много мързеливи и майките им не са ги научили на нищо, чакат мъжът им хем да изкарва хубави пари и да им свърши и домакинската работа.

А ако жената работи наравно с мъжа,грижи се за децата,и изцяло поема домакинството? Тогава не е ли редно според възможностите си и мъжат да помага? Или айде пак моля ви се,от какъв зор?

Ако жената работи колкото мъжа, върши всичко изцяло наравно и извън вкъщи - добре, има логика. Ако си стои вкъщи и само гледа домакинството - аре, извинете тая помощ и разпределение.

И разбира се развода идва от страна на жените. Интересно дали си разпределят смяната на гумите?Примерно мъжът сменя предните а жената задните или обратно. А за ремонтите разпределят ли си работата?А за тежката работа,ако трябва да се носи,мести,пренася нещо?А?Не съм чул за това да се е развел някой мъж обаче жените си измислят какви ли не поводи и все са недоволни.Дори и да помагате или да въртите домакинството те пак от нещо ще са недоволни и ще мрънкат.Такива са си.Има изключения разбира се,но са много малко.Всъшност чувал съм че има но все още не съм срещал такива.Всичките все за нищо мрънкат и все от нещо са недоволни.А най-лошото настъпва през ПМС.Е тогава е чудо.И все трябва да им търпим простотиите и номерата...

У нас като има тежка работа я взимам аз, като няма, делим си каквото има. Нема да седна да чакам цяла година като на хотел, защото като дойде зима ще сменя гумите за половин час. Делим обаче е грубо казано, гледам да вземе повече, все пак физически мъжът е по-силен от жената. У вас, ако ти си по-слабият е разбираемо мнението ти.

У нащо семейсто мъжо всеки ден мести гардероба ( пълен) и всеки ден сменя зимни и летни гуми само и само да не изхвърли боклука.

Факт.