Венета Харизанова на дълга почивка в Доминикана

Венета Харизанова вече цял месец е на почивка в Доминиканската република.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова на дълга почивка в Доминикана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това, че цял месец качва снимки, не означава, че цял месец е там

Квото и да си говориме, голема грозотия.

Красавица е и с тези. дългиии крака. евала

на никаква почивка не е. заработват момичетата.

Плажа на Пунта Кана мирише на пикня. Обслужват те мързеливи негри. Не можеш да мръднеш в града, защото навсякъде те дърпат за да те вкарат в магазините и ако откажеш да влезеш стават агресивни. Маймуни. Друго си е в Мексико. Испанска култура. Приветлив народ.

Не знам на кой плаж си бил,но това е едно райско кътче на земята и нищо не мирише на пикня,а обслужващия персонал и особено аниматорите са върха.По хубаво е от Малдивите защото те занимават от сутринта до късно вечер,а на Малдивите няма развлечения,освен да се гмуркаш във водата и да си заведеш някое гадже за да не скучаеш.

На кои плаж сте - да не ви търся из цялото крайбрежие?! Поне снимайте някои хотел зад вас.

Ша седна да изям една пица за "здравето" на скелета!

Не се ограничавай ...

Е кои са тези пометища?

Явно няма кой да я снима на някои снимки, но все пак селфи-стикът е по-добре да не се вижда.

И какво като се вижда селфи стика, я разкажи как това влияе върху разтежа на карибската флора и фауна :D

Не се пише "раЗтеж", а "раСтеж" :Р

Така е, и те са на същия хал като нас - живеят с около 200 долара на месец ...

Всъщност, стара новина и снимки.

Радвала феновете си?!?!?!? Шега нали?

Това звучи така: Гола жена - търси платежоспособни мъже, които могат да си позволят пътуване до доминикана. Тук съм - ето ме! Някой да не ме е забелязал?!

Трябва ху-у-убаво да си почине преди следващия паричко.

А таз коя е?

Таз е дието води искрено и лично по Седим дни, на Христо Стоичков и Илиана Раева дищирята.Скору си беши удушила мажа, дод дет сминявали крушка.

Бъркате я с жената на оня готвач от Индийския ресторант, дето водеше сигнално жълто.

Как човек да повярва, че българите са бедни. Пенсионерите хвърлят злато и пари през балкона, като трохи, а младите все почиват и пълнят заведенията. За един обяд оставят по 30-40 лв. Кой е беден в нашата страна?

Е това не са всички българи.......................... Оборотни мацки и наркобосове главно. А пенсиите...продали някой имот и веднага ги надушват.

Учило момичето, работило и сега почива. То без пари става ли по 1-2 месеца на топло. Явно си има доходоносен бизнес:-)

Аз пък заминавам на почивка за Чепърлянци...искате ли снимки?

Ще ме вземеш ли с теб?Това ми е любима дестинация:)

Искам и аааааз!! Айде на Чепърлянци, всички на Чепърлянци! Майната и на Доминиканската република.

Не разбирам защо е необходимо да си показваш снимките, когато си някъде и ти е добре. Очевидно не и е интересно щом отделя толкова време да се снима. Относно външността и - преди верно беше голямо бичме, сега изглежда по-прилично, но около нея има нещо много гнусно като излъчване, не бих и теглил една, за нищо на света!

Преди време в едно интервю каза, че има много сериозни здравословни проблеми. Дразни явно завистничките си, знам ли я! Но предвид вида й - коже и костички е само, а беше хубава, расова, едра жена, явно още не е успяла да пребори проблемите си.

че кое му е хубавото на "едра" жена? Богатирите са били мъже струва ми се...

не е била едра, а беше апетитна, налята. Но и сега не е лоша. Когато човек си е привлекателен това се личи, независимо от килограмите ;) А тези, които винаги се заяждат на тема килограми и наричат слабите жени"скелети", а по-пищните- "слон", очеизвадно е, че имат тежки комплекси :Р

що не оставите момичето намира, да не мислите че и е лесно да мели дъртаци по цяла вечер

Тази женица, клетата верно е за съжаление. Ако иска да предизвика нещо с жалките си показни снимки - го е постигнала: съжаление за погубената и младост, не хубост щото хич не ми е хубава, накак си нечистоплътна и захабена.

Поздравявам те за точния изказ!

някой може ли да каже наистина ли е толкова слаба или това е фотошоп? Виждал ли я е някой наживо?

Да! Ходи на специални тренировки май за някакво състезание на жени културисти се готвеше, като Биляна. Там имат изисквания.

Кожа и кости е, защото има сериозен здравословен проблем. Не е анорексия.

Венетка! За разлика от повечето набедени моделки по българските земи!

Скоро не сте писали за Мика ! Ако се окучи Венетка , ще си отдъхнем и от нея ...

Но е в пъти по-добре от Хаити.

"Красавицата не спира да радва феновете си във Фейсбук с екзотични снимки още от средата на януари" ДИР, вие се радвате най-много на Фейсбук, Инстаграм, Туитър и др. Добре че са социалните мрежи на хората, да ровите в тях, иначе кьорава новина нямаше да имате.

Венета е една от най-красивите ни манекенки. Когато работеше в Италия, хората от модния бранш често я сравняваха с Моника Белучи. Сега също е красива, но загуби малко от чара си, заради пластиките, които си направи и това анорексично отслабване. Сега изглежда като повечето кифли. А беше жена с уникално излъчване, красива, чаровна, страшно сексапилна и малко тип италианска красота. Не разбирам защо красиви жени се загрозяват. Грозните да си правят пластики, но жена с такова излъчване да се пипа е грехота.

Не е от пластиките, а от годините.

През зимата да идеш на топло е екстра. Блазе й!

Три дни бях в Лондон и после в продължение на месеци пусках по 1-2 снимки заснети там. Сега разбирам, че останалите са си мислили, че около 3 месеца съм в Лондон...

Коя е тази жена?

Свърших,може да махнете новината.

Тя не е в добри отношения със " съпруга си", в Доменикана сигурно е извикана от някой богат дъртьо да му топли кокалите. Съчетава рабитата с приятната топла обстановка

Тя е в много добри отношения със съпруга си, но са се разбрали за - отворен брак. Всеки си ходи където си иска, с който желае ... като Мадлен Алгафари и съпруга й. Така могат да достигнат и златна сватба!

Готина е ама от какво си почива? Тия хора непрекъснато си почиват от нещо...

Почива или заработва ?

Една дълга почивка в Делиормана ще й се отрази много добре.

Престанете да ни занимавате с разни кифли и к...и, защото са известни, че са известни.

Ох, беше красива едно време. Що се "развали" така, не знам. За да прилича на всички останали.... Жалко.

Ти за земното притегляне не си ли учил? Когато преодолее еластичността на кожата нещата рязко се влошават. И в най-добрия случай почивката ще е в Поморие на "Свинския плаж".

Много е актуално..."всички" са там, а ние простосмъртните да си стоим тук и да се "драчим" във форумите!!! Дай, Боже всеку му дългаааааааааа ваканция, а по правилно спомоществувател или спонсор, или каквото там се нарича...:) Слънчево настроение и усмивки за пишещите тук!

И от какво точно си почива тази кукла? Да не се е преработила?

Изморила се е от постоянното подпиране на небето с крака.

Явно много е копала щом има нужда от толкова дълга почивка. Кремчето и е на добра цена...да каже дали е доволна.

Кой чука тия мазни сливи? Някой местен богаташ с голяма черна паламарка. Че бая нещо за чукане има в тия секси путарани.

Чичо ще я изчипка, ще я масажира, ще я напръска с дедозорантче и ще я гушне бащински.

Спраскали са и гьона на тая там....

Хубавица е Венета! Но много отслабна, тя беше пищна и секси жена.....но пак е красива. Не е ли време вече за дете, омъжена е от толкова години, на 36 години е, какво чака. Освен, ако няма проблем някакъв. То е ясно, че живота ги влече. Но с богат мъж едно дете няма чак така да ти промени живота. Ето я Вики от Мастило, роди, има си бавачка и с мъжа й непрекъснато обикалят света. Докато животът на останалите майки, които нямат богат мъж определено се променя и нямаш никакво време за себе си. Чудя им се какво толкова се страхуват, като при тях всичко е улеснено. Пожелавам й дете, красиво като нея.

fall_out

Абе наще "дзвизди" да не са си организирали състезание коя ше иде някъде и ще постне тука снимките си? До края на деня да очакваме Златиту? Затъжил съм се за нея и нейното майчинство...

Тааа па уфсъ от какво се измори? Преработи се от дюдюците ли?

Голем праз, нито я знам коя е нито ме интересува. В България има сноби, защото има снобарки.