Галена стана майка за втори път

Галена роди втори син на съпруга си - бизнесмена Галин Анастасов.

Обратно в новината

Коментари - Галена стана майка за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

e голем бизнисмен , като гледам ,купил си е кола с десен волан

Каквото и да се пише все има.грам истина .Всички се дразнят от преуспели още от начало " бизнесмени " защото е ясно че ако не си бил преди с режима няма как толкова бърже да направиш успешен бизнес.Познавам фирми кадърни работни и какво ли не но си остават на едно и също ниво и никой не пише за тях. А ако си станала певица и искаш бърже да станеш N ' 1 ти трябва и отрицателна реклама а тя не си я измислила сама някой печен чичко я е посъветвал .Така е по света и следва гадже с един невзрачен провинциалист който ще е безумно щастлив за попадението си ще ти плаща тоалети клипове капризи ....колко от певачките го направиха само Преслава не може да се справи!!!! Така че не си кривете душата за успехите на някоя просто знайте истината !!!!!!

Че Гальо Фафлата е глупаво момче е ясно,но да наречеш един търновец "невзрачен провинциалист!Трябва да си много тьп чалгар!А тази селска пречка Галина от кое село беше,ами някьде из Старозагорско?!

Да им е живо и здраво. Много хубаво семейство. Галена е една от малкото фолкпевици с хубаво истинско семейство. Какво плюе те - който не харесва тази музика са не слуша. Жената родила с ет е не си има.

Честито, да е живо и здраво Бебето, родителите, да родят още деца, защото държавата има нужда от качествени хора, а не циганите да се роят като мухи и да ги отглеждаме, да раждат българите, много,много, здраве и щастие...

Коя била Галена, едно е да кажете, че не я харесвате, но... В момента е топ певицата ни, може да си пишете каквото ще те, да не харесвате нея, Криско и т.н. Но това е реалността, а децата ви им пълнят участията и милионите гледания в Тубата. Така че спокойно, цели поколения се интересуват от тях. Естествено е, че ще се публикува новината. Няма само да четем за гадости и псевдополитици, на хората им се е родило дете, което е прекрасно. Но вашата злоба един ден ще ви струва много скъпо, за всички успели пишете по този начин и утре се чудите защо животът ви е нещастен...

Бебето било българче с име Александър, а песента посветена на него се казва "Моро му" ??? Няма такава чалготека...

Гальо Вафлата е една шушумига,нормален мъж няма да се ожени за някаква си курвентия,която публикува клип в интернет в който масторбира!Всъщност"бизнесмените"са родителите му,които вместо вафли изнасят камиони с пясък...и така крадат милиони ДДС!Издръжката и поддръжката на тази пумия струва колкото годишния бюджет на Етър!!!

Леле много злоба, много чудо- по нагоре прочетох пост, че жената е рофила 2 българчета, което е похвално- много са смешнитези които уж не знаят коя е Галена

Но и не любопитна в случая,но и въобще.

Добре, че е роФила, че, ако бе роДила щеше да е друго. Отделно, че предните коментари са ОТДОЛУ. Но на теб тези незначителни грешници не ти правят впечатление явно, защото все още си във втори клас. Имаш време за развитие, но мама и тате трябва да ти спрат чалгата по-скоро.

За пореден път обръщам внимание, коя е тая Галена и кой е този бизнесмен Галин, че да пълните сайта с новини кога се онодили, кога родила и т.н. Преди 9 дни роди съпругата на един съсед, който също е бизнесмен - има фирма за почистване на прозорци, но това не го писахте в новините. Дискриминация нещо, а?

Luna0102

Много е хубава, трябва да ражда още!

Хубава!!!???...Тази селлендурка не би трябвало да стъпва в град като Търново!!!...Само операции и пластики!!!

Аз далеч не съм фен на фолка, но бая глупости сте изписали... Не му се знаел бизнеса на Галин - ФАФЛИ, цяла България и не само плющят фафли като невидели, ама сега не знаели... Подобни мъже били тъпи и опасни... Ако беше беден, дали щеше да е по-умен!? Колкото до опасни, питайте предишната му жена, чувал съм да казва, че след развода човекът дори отказал да приеме скъпи неща, които й е подарил... А знаете ли, че Галин има брат... Случайно го видях преди години и тъй като няма певица за съпруга... не сте го и чували... следователно не го и мразите...

Много сте вулгарни, такава била,онакава била, оставете жената на мира. Все пак роди две български деца, да са живи и здрави цялото семейство.

Тази дето пяла ...да натопи чушката ... и има видео със самозадоволяване във вана ?!

Учи внучката как се готви , след което и как се пие , и ходи по мъже .

Да им е жив и здрав новороденият син ! Всяка българка тайно си мечтае за брак с мъже като Галин Атанасов или Гущеров-младши, но не всяка може да се добере до тях. Поне остават мечтите им. Хайде живи и здрави !

Не е вярно. Този тип мъже са прости, не особено умни, и доста опасни в буквалния смисъл на думата. Но да му мислят съпругите им.

Не е вярно. Не са прости, дори напротив много умни интелигентни са. Друг е въпроса, че като видиш Гущеров (с цялото ми уважение) и ти става ясно, че брака не е бил по любов.

Всичко, което си написала, е вярно, но нищо от него не опровергава твърдението на "репортер". Напротив, потвърждава го.

Luna0102

Как сърце ти даде да сравниш този от снимката и Гущеров? Не го знам какъв е Галин, но си изглежда съвсем нормално (за разлика от Гущера).

Вече съм спокойна.

Ох, поне децата са с човешки имена. Че след 20 години няма да има кого да поздравим за Ивановден и Гергьовден.

Да им е живо и здраво!

Коко ли е осеменителя ? Питам за един приятел.

А откъде пари за толкова луксозен живот,......все пак почти най- бедната държава сме,.......пък тя не е Бионсе, а той не е Зукъбърг...

Бизнесмени за които нищо не се знае за бизнеса им.

Работят хората бе предприемчиви са имат бизнес ! Не всички са панелни бачкатори на минимална заплата като тебе

Ама те заплатите на "панелните бачкатори" са ниски заради е такива "бизнесмени", дето на светло едно работят, пък от друго на тъмно печелят..........мдаааа...

Крадат ДДС,всеки в Търново го знае!

мда

А аз за десети...

А бащата , за 1-ви път , но и това не се знае .

Ай какво събитие...

Коя е Галена, че ни уведомявате? И комшийката роди за втори път, но никъде не намирам инфо.

Извинявам се за невежеството. потърсих и прочетох, че Галена била скъпо платена прости... пардон певица

Защо "пардон"? От групата на тези, дето като я ...ш ти пее, може и да посвири. Накрая си платил на жената за пеенето и музиката, не за друго.