Фенове не искат Мел Гибсън да режисира ”Отряд самоубийци 2”

Холивуд може и да е простил скандалните прояви на Гибсън, но феновете не са убедени, че актьорът и режисьор заслужава снизхождение.

Обратно в новината

Коментари - Фенове не искат Мел Гибсън да режисира ”Отряд самоубийци 2” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заприличал е на Робинзон Крузо, с възрастта нещо изкукват май

Ей чифутино, истината боли нали?

Евреите още ги боли, че М. Гибсън ясно им отказа да го използват в ционистката пропаганда като отказа да режисира "Макавеите". На ционистите ще им препоръчам да научат къде е един доказан хомосексуалист с големи мъжки топки, който не се поколебава да заяви, че в дъното на всички конспирации стои човек с характерен нос. За тези му думи педалите от висшата мода му затвориха вратите и потвърдиха думите му. Галиано- корифея на Висшата мода.

сексизъм, расизъм, хомофобия и домашно насилие ... това, с изключение на насилието, са съвсем нормални неща за всеки нормален мъж. Всеки от нас се отнася с пренебрежение към жените, защото на всеки е ясно, че те не са ни равни и са много по-недоразвити физически и умствено. Да си расист в наши дни става все по-нормално на фона на случващото се. А и реално погледнато - правата на нашата раса ежедневно биват погазвани в полза на разни цветнокожи. А за хомофобията ... стига бе, кой не мрази амбреажите? Като видя някой такъв - лакиран, епилиран, с оформени вежди, въртящ е.ания си г.з като някаква кифла ... идва ми да го изритам в топките, за да му напомня какъв се е родил!

"Всеки от нас се отнася с пренебрежение към жените, защото на всеки е ясно, че те не са ни равни и са много по-недоразвити физически и умствено." Наистина си прав за майка ти. Ти си достатъчно доказателство за закона на наследственоста.