Учени: Яжте месо, ако искате да имате внуци

Австралийски учени съветват мъжете, които искат да станат дядовци, да не се поддават на вегетариански изкушения, а да похапват здраво месо.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Яжте месо, ако искате да имате внуци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живеят пътжолките и рибата

Да се чудиш индийците що така интензивно се размножават противно на всяка наука ...

Женят ги млади, не чакат много, и те са отстъпили на западните стандарти до към 20-така, не е както преди още на по 12. Масово е, дори 4 поколение родени в Британия индийци още си договарят бракове като стой та гледай, с децата им още на по 12-15, и на около 20 айде под венчилото, нема не искам, нема недей. Това е тайната на индийците. Рано-рано, чифтосват ги, изцъркват по 2-3-4-5--6-8- колкото там им устиска, и после тате носи, мама меси, баби и дядовци работят доживот и гледат внуци и плащат образованието им, но е семейна мафия, и нема мърдане. Като гледам, семейната мафия май е най-доброто решение срещу безплодие. Свекървата в Индия ходела да им свети с лапма, казват. Ако не кажела, че е доволна и снахата излитала през комина дори преди изгrев слънце. Също чух, че при изневяра, мъжа гонел жената и взимал развод веднага, още на место, като ги хване и ги сгащи на калъп. А, щях да забравя, снаха се купувала дествена....иначе не можело, не я искали...

"да не се поддават на вегетариански изкушения" Що си мисля, че по-скоро вегените биха се изкушили с паржолка, от колкото аз бих се изкушил със зеленчук. Не, че не обичам салатки, не! Ама тук акцента е в/у изкушението.

Хахахаха, точно така е