Отнеха децата на Лиса Мари Пресли

Внучките на Елвис Пресли са били отнети от родителите им. Разтревожени социални работници са задействали процедурата след сигнал на майката Лиса Мари Пресли.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха децата на Лиса Мари Пресли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Психопатската му мутра говори достаттъчно. Бих му разрешил да ми върже обувките, нещастник.

Най-добре ще е да се ограничи достъпът на Адриана Пейчева до дирбеге, а тази статия си я вкарайте в учебниците по български език и литература като пример как НЕ ТРЯБВА да се пише.

Леля, работила цял живот внучка на дядо си, и изведнъж, видиш ли, хоп - намерила снимки някакви на компютъра на мъжа си, с който, видиш ли, съвсем случайно са в развод ...

я роксана да ни разкаже какво точно е станало!!!че нещо не схващам!!!

gonzales

тая да вземе да дойде в БГ. да види как се живее с 300 лв. и тогава похарчените от нея 300 млн. ще и се струват като пещерата на Али Баба. дори тутурутката и ще се свие :-)

олияли сте се. лиса мари има 4 деца, и временно са 2 от тях оцтранили от мая и, не от нея. другите 2 са доста по-големи и са момиче и момче от парвия и брак. жената не е играла на шикалки, и не се е двоумила като вас дали да ражда. гугалнете я и ще видите много кл\ки за нея.

Виж, не си играй на шикалки и не се двоуми - седни да научиш малко правопис, че като пишеш така, ще научиш и децата си да бъдат прости!

Виш ко, админа, триенето на критиките ми за вашта смотана транслитерация не помага на дир, нито дезинформира читателите кой е в опущение с некадърното ви смотано дирническо извращение. И не си давай плюсове самичек, 35 плюса при полжение че нема и 5 човека да са прочели идиотщината ви некадърно преведена от смотани любители на джурналистическия мазохизам Мисли за джигера си, тая злоба трови твоя джигер, не моя. Пък си дал даже 35 плюса...... да добавим и нарцисизъм към менталните му дизордери.... Меризливи цигански буклуци....с претенциите ще си останете, и с циганията в страната и в живота ви. Да можехте повече, немаше да сте на дередже да си давате сами плюсове.

Мила ми Роксано, направи услуга на всички ни и просто се гръмни!

деер

Пратете го в Белене да почука камъни!

Срам и позор, ама сие за тяхна сметка.

какво шмъркате бе, дира? Тя е натопила съпруга си.

Е как така са й ги отнели, като тя самата е подала сигнала? Обяснете, дир-журналистите ...

Всяка статия тук съдържа противоречива информация и е пълно с недоразумения.