Блейк Лайвли: Жени, не се сравнявайте със звездите

Блейк Лайвли смята, че известните личности налагат "нереалистични стандарти“ за красота и обикновените жени не бива да гледат от тях и да се сравняват.

Обратно в новината

Коментари - Блейк Лайвли: Жени, не се сравнявайте със звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този омагьосан и порочен кръг не е случайно Алиша Кейс се отказа изцяло от грима. Но наистина изцяло, не като някои, които се снимат "без грим", а в същото време са с такъв, но по-спестен. За съжаление в клубовете в София е пълно с "тунинговани" девойки, които приличат на извънземни. И рядко можеш да срещнеш някое естествено момиче.

Това е много относително. В България има много обикновени момичета, които без да правят каквито и да е корекции си изглеждат страхотно. Просто западното общество е прекалено корумпирано от идеата за корекции тип външна намеса по тялото. Тази тенденция я има и в България, но все още не е масово явление. Докато в Англия например всяка втора жена спестява пари я за импланти, я за корекции по лицето!

Тая на снимката им фон дьо тен и на краката.

Бог създал светът, животните и мъжът. И видял, че всичко е добро. После създал жената от реброто на мъжа, погледнал и казал...нищо ще се гримира :)

Мечтаеш да видиш Иванка Тръмп без грим ли?

Не "жени,...", а "мъже,..."

Блейкче!?Сутринта, когато се събуждат претенциозните през деня дами, да ги видиш тогава!?Мусорливи, гуреливи, със сплъстени и оплетени коси, като някакви чуми изглеждат в главите!?

който (ед.число)-коИто (мн.число)!!!

Никак не е глупава жената. И се опитва да отрезви момичетата, които се захласват по "звездния живот". Но... все някои от следващите генерации ще трябва да се класират в паралелния свят на Холивуд - фабриката за мечти и (напоследък) политически поръчки.

Преял си с параноя, сега попръцваш конспирации..

Права е Мери. А ти защо мислиш, че Холивуд вкупом тръгна да се противопоставя на Тръмп? Защото той ще им спре хранилката и защото няма да има повече дълги филми и обстойни сериалчета за Президента на САЩ и Белия Дом, затова. А ти се смей, хили се, каквото искаш прави

"Дори и аз като се събудя не приличам на Синди Крауфорд" - Синди Крауфорд

По-голямата част от "звездите" са набедени от "медиите". Народът е толкова изпростял, че и едно магаре може да бъде превърнато в "звезда" с властта на "медиите" над зомбитата. То само като видиш Меркел как ги прави на идиоти и вече ти е ясен мащаба на трагедията.

Каква Меркел - само Слънцеликия ГЪсудар !!!

Ти пък си от другите зомбита - дето само със "Слънцеликия ГЪсудар" лягате и ставате.

ДА ОБЯВИШ ЕДНИ ЖЕНИ ЗА ''ЗВЕЗДИ'', А ДРУГА ЗА ''ОБИКНОВЕНИ'', ПОВЯРВАЙТЕ НЕ Е ПЛОД НА ЗДРАВ РАЗУМ! Нещата се състоят в това, че на едни жени им се налага много повече да скрият леки дефекти, от колкото на други. Тази без грим, прическа и луксозни дрехи ,е една обикновена торта. Това иска да ни каже.

Не можа да влезе лесно във форма след второто дете и й проблесна истината. Добре дошла в реалния живот, Блейк!

Явно не си гледал The Shallows. Филма го направи веднага след второто раждане.

Интересно!?! Нещо не ти излизат сметките. Филма излезе през юни, а пък тя е родила през септември.

Гледала съм го. Провери пак датите. Когато излезе по кината, първо в САЩ, тя вече беше бременна. Сниман е точно преди да забременее.

Тази мацка я мислех за по-умна...

И все пак точно тази кака , може много вода да донесе на жени от България който знаят и могат да се подържат.