”Ройтерс” написа статия за Стоянка Мутафова

На 95 години Стоянка Мутафова, считана за най-възрастната играеща актриса в света, редовно изнася представления и не е изгубила младежкия си плам.

Обратно в новината

Коментари - ”Ройтерс” написа статия за Стоянка Мутафова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стоянка е велика, неповторима и за мен е най-великата българска актриса, без значение възрастта. Няколко поколения израснаха с нейната актьорска игра. За мен е голямо удоволствие да съм я гледал в толкова много роли. Чест и уважение. Пожелавам и здраве.

Как не ви е срам, бе дирници! На най-уважаваната и известна актриса да сложите само една снимка, а на чужди и наши измислени "Звезди" по 100 снимки. Колко му е да потърсиш в мрежата снимки от цялата и кариера , за да отразиш новината както трябва. Засрамете се!

в рекордите на гинес беше вписан йоханес хеестерс, играл на сцената 87 години, починал през 2011 г. на 102 години- нашата стоянка може да го надмине - респект, пожелавам и го от сърце, да е жива и здрава

Данута Шафларска от Полша родена на 6.2.1915 год. Последната и роля е на Бети Гардо в унгарския филм "Anyám és más futóbolondok a családból" (Мамчето и другите сбърканяци в семейството). Преди няколко дни навърши 103 години.

естествено 102

Чудесно, но сигурно играе чат-пат, а тук става въпрос за активно играещи актьори.

Дай боже всекиму - на нейните години да е с акъла си и да прави това, което тя прави в своя живот! Не знам защо някои хора не се радват на една позитивна новина - толкова са малко в живота ни. Стоянка е наистина страхотна актриса, има си вярна и обичаща я публика, така че аз и пожелавам добро здраве. Докато може и иска, и я искат - нека играе!

Стига пък вие с тая бе. Като толкова я харесват да си я вземат за възглавница.

Асане, гледай си курника, това не е за тебе!

има други по-стари в холивуд не лажете

Дари

Има други по-грамотни, не пишете!

Не става въпрос за актьори дълголетници, а за актьори, които играят активно, редовно и непрестанно. Явно има и доста по-стари, но се явяват тук-там епизодично или правят големи паузи.

"Ройтерс" ще ни унищожи!