Парфюмите афродизиаци нямат ефект

Два от феромоните, използвани в парфюмите афродизиаци, не са ефикасни.

Обратно в новината

Коментари - Парфюмите афродизиаци нямат ефект | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега нямали ефект.Те тия учени още малко ще кажат, че и геловете за увеличаване на пениса нямат ефект.

Парфюмите с феромони влияят на накои доста неочаквано - нетърпимост, приложаване и беж с 200 км. от въпросната госпожа :)))

Няма ли флуиди, зарежи феромоните...

.....точно така...а и как да знаеш какъв феромон да ползваш..ако насреща си имаш скрит обратно ориентиран човек...има да чакаш да му подействат...

Заглавието не е правилно. Има огромна разлика между парфюмите афродизиаци и парфюмите с феромони, на които производителите на вторите са се надявали да действат като афродизиак,а не се е получило. Като афродизиак за всеки човек влияе различна миризма при парфюмите- за едни е амбрата, мускусът, ванилията, канелата и дори хайверът. Зависи и от това дали е мъж или жена.Има един мощен афродизиак и при двата пола- ароматът на чистота преди всичко и после са цветните, дървесните, тревистите, морските и т.н. Освен това зависи от сезона, момента, облеклото... А естествените феромони са нещо специфично за всеки човек. От там и липсата на афродизиакален ефект при изкуствените.Прелъстяването и изневерите се дължат на много други фактори. Феромоните са фактор, но още няма развод поради несъответствие на феромони у партньорите:)