Критикуваха Виктория Бекъм за безвкусно облекло

Въпреки че Виктория Бекъм е призната за модна икона, нейни тоалети предизвикват негативна реакция не само в социалните мрежи, но и сред модните критици.

Обратно в новината

Коментари - Критикуваха Виктория Бекъм за безвкусно облекло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като певица беше посредствена, а като дизайнер - бездарна. Да не говорим че не тя измисля моделите, а екипа ий. Тя само посочва кое да влезе в колекцията....

Като прибавим и липсата на усмивка което е на всяка снимка то тя става доста неприятна.

Амчи селянка е ами, да не е кат мен НиЛоТу.

То бива широки гащи, ама тези на нищо не приличат. Сигурно това са така наречените "Гащи - Панталон " ..... :))))

Добре е ! Не виждам къде е ш бания проблем на тъпите журналисти :)))

турбъ

ot Rusi li si?

на този панталон отиват по-ниски обувки, иначе си е облечена супер

Тя е нежна и хубава жена, но тези дрехи са ужасни а нейната фигура! И си прави анти реклама на собствената колекция. Няма ли кой да и го каже?

И кой я е признал тая селянка за модна икона?! Старите демокрадци мислят, че всичко могат да ни наложат! Ето ви я модната икона, те това е! И ние трябва да викаме "Бравос! Ем грозна, ем безвкусно облечена, точно тяхна икона!"

На снимката ми заприлича на Нина Добрев.

Е, Викито не е звезда като на Домуса жената, но затова пък я боли "под пъпа" относно хорското мнение... :))

автора да ми обясни какво значи модна икона???А иначе тя може да се облича както й е удобно.Не я гледайте ако ви дразни.

е изображение на светия/светица... Но редакторките тук си мислят, че са мнОООго оригинални с това определение. Вчера Орнела Мути ни представяха като кИноИкона , днес Вики е мОДна Икона, преди няколко дена пак имаше едни Икони, абе направо цял олтар ...

Mаи намеква,че е обърнала резбата

На мен ми прилича на 8 годишно момиче, облякло костюма на майка си и обуло нейните обувки.

Тази черна, грозна и гърджава мангалка пък кой я обяви за красавица. Баси. То в днешно време толкова се издигна в култ тая слаботия, че и откровеното болестно състояние като анорексията минава за красота.

Никога не е късно да станеш за резил. На тая определено й хлопа дъската, чудя се как е станала известна и богата, тя нема нищо което да покаже - ни глас, ни визия, ни таланти, ни кото и да е. Ма Бог е милостив, и се е погрижил даже за текава фльорца кату нея.... Да се святи името ти Боже....безкрайни са благините ти, даже и ние да не ги заслужаваме...

Няма за какво да критикувате Бекъмовица. Красивия кон и под скъсания чул се разпознава. Вижте Домусчиева на какво мяза!!!