Принцеси и принцове на Бала на розата в Монако

Княжество Монако е известно с блясъка си и елитът му определено беше стилен на Бала на розата.

Обратно в новината

Коментари - Принцеси и принцове на Бала на розата в Монако | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да се пробваме да ги оплюваме или принизим до нашето ''ниво'' това драги ни сънародници няма как да стане,въпреки че са сноби на тях така си им харесва.

"Беатриче, която роди на 28 февруари, изглеждаше съвсем свежа, без следа от безсънни нощи ... " - е, ако има 5 детегледачки и 6 гувернантки това хич не е чудно.

Мин. седмица прочетох една от биографиите за Грейс Кели. Всичко писано в нея минава през изричната цензура на сем. Грималди, така че тя беше описана като ангел, слязъл на земята. И все пак, животът й в двореца е бил по протокол - никой от посетителите не може да е представен пред нея, ако не е с шапка. Нямала е право да се среща с когото и да било - от адвокат до шивач - ако са от мъжки пол без присъствието на 3-то лице, живеела е в златна клетка и за да се разнообрази е измислила "Бала на розата". А Монако, както пише Съмърсет Моъм, винаги е било и остава: "Sunny place for shady characters".

Не знам всички, които са присъствали на събитието, но от изброените в статията единствената принцеса е Каролина, тъй като е дъщеря на принц. Някое от децата и от брака със Стефано Казираги би получило тази титла единствено ако се възкачи на трона на Монако. Но тъй като принц Албер вече има законородени деца, вероятността е минимална.

Нищо не е сбъркано, хората не са и никога няма да бъдат равни. От зараждането на човечеството е имало облагодетелствана класа (вождове) и мизерстващи. Не е справедливо, но животът не е справедлив. Поне тези са се погрижили техните сънародници да живеят добре.

Нещо е дълбоко сбъркано. Принцеси и принцове. Танцувкат си. Но и Сомалия и Сирия. Мизерувкат си. Хм.

Аз лично, не видях елегантност, както пише в статията. Видях единствено карикатури.

Е, айде сега. Беатриче, Виктория и онази леля в розово са елегантни. Сигурно е имало и доста други в класически рокли.

Сигурно, зависи от вкуса на човек!