Джоли осиновила Мадокс с фалшиви документи

Директорът на камбоджанска благотворителна организация твърди, че дал лъжлива информация в документите за осиновяването на Мадокс, за да бъде улеснен процесът.

Обратно в новината

Коментари - Джоли осиновила Мадокс с фалшиви документи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Халед Хосейни е лекар, писател, посланик на добра воля към ООН, произхожда от Афганистан и книгите му, в голяма част биографични, разказват различни съдби на хора от Афганистан. В дебютната си книга "Ловецът на хвърчила", описва освен всичко друго и кошмарът, през който минава един от главните герои, за да успее да осинови племенникът си в Афганистан и да го прибере при себе си в САЩ. Накрая детето изпада в кататония, защото чичо му среща институционални спънки и се налага да го върне за няколко дни в сиропиталището, в което е било (и където децата са отдавани за сексуални развлечния на властимащи изроди). Звучи леко пресилено. Но в действително не е така. Оказва се, че деца сираци често служат за развлечение на овластени безнравствени типове, както излгежда в това число и у нас. Осиновителите често пъти срещат трудности от всевъзможен характер, особено при международно осиновяване. Та, не я винете жената, не и за това. Не пише детето да е имало нито майка, нито баща.

Момченцата за развлечение на талибаните са съвсем друга тема. четох книгата, там и чичото, и детето са от една и съща култура поне. Скептично се отнасям към осиновяването на деца от толкова различни култури, както е в случая на Джоли. Наскоро гледах филма "Лъв: стъпки към дома", по истинска история, горещо препоръчвам. Там индийчето, осиновено от австралийско семейство, въпреки любовта към новите си родители, постоянно търси корените си. Няма да разказвам повече, вижте го. Само ще кажа, че въпреки всичко нито родители, нито деца бяха щастливи. Прекалено голяма е разликата в културите.

Хората по принцип не са щастливи. На земята е трудно. Трябва да си голямо "перде", за да можеш да си щастлив при толкова болка и нещастие наоколо или прекалено мъдър, за да виждаш нещата от друга перспектива. Не става въпрос за това. Да дадеш шанс на някого, да му предложиш по-добри условия за живот и за развитие, винаги е похвално. А какво и дали ще се получи - Божа работа!

За теб, приятелю, един милион пъти да ... и после го заряза да го изнасилят - природата на арабина е такава - да те предаде и изостави, като в същото време ти казва, че си най-големият му приятел.

Защо да е в природата на арабите? Случва се инстинктът за самосъхранение да издоминира над идеалите и разума дори и след това никога да не можеш да си простиш проявената слабост. "И според мен, амир Джан, точно това е истинското изкупление: когато вината води към добро..."

Голяма работа! не е ли по-важно детето да живее щастливо в семейство,в което ще се грижат за него,като принц,ще получи перфектно образование,отколкото да се търкаля в калта на Камбоджа със "законни"документи

А дали живее щастливо? Справка - развода и причината за него ...

толкова турбо тъпи.На кой му пука за това.Вие какво предлагате,след тази"световна санзация",да хукнем за Америка и да отнемем горкия мадокс от джоли .Урууууууууууууууш

И като го върнем на истинската му майка, детето ще бъде най-щастливото на всичките земни кълбета.

Зло гледа това камбоджанче

Сексистката не би взела дете от майка, но от баща може явно. А паси Хйй, по-долу, е просто, комунделско, комсуматорче.

Като порасне детето ще я намрази за това.

новият истински баща да си вземе сега сина и да изпрати на Джоли разходите й по издръжката на неговия син за всички години досега. Няма да са много - под 1 милион долара ще да са: за дрехи, обувки, храна, училища, медицински грижи, лекарства, развлечения и играчки и т.н. .

Няма милиони и дори милиарди на тоя свят, които да могат да компенсират топлината и любовта на истинската майка!

От майката зависи, какви майки има само ...

но ако има майка и тя предоставя топлина, любов и грижи, защото ако няма грижи, то па една любов...