Ашли Греъм: Мъжете ме отхвърляха от страх да не пълнея още

XXL моделът Ашли Греъм разказа как пълнотата й се е отразила на личния й живот, въпреки че носи извивките си със самочувствие.

Обратно в новината

Коментари - Ашли Греъм: Мъжете ме отхвърляха от страх да не пълнея още | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ера тук , у нас, и ще се почувстваш в свои води, т.е. мазнини. Ние си падаме по закръглените домакини. Дано само умееш да готвиш, да переш, да праиш зимнина и туршии и да носиш на бой. Това са ни малките условия.

на 29 не би трябвало да е чак толкова пълна, нямам нищо против различните типажи тела, все пак хората са различни и идват във всякакви размери и форми, но за тия години, това момиче да вземе малко да се постегне.

иди от ашли

Трябва да има баланс между височина и тегло.Имах позната която на 1.65 височина се имаше за "пищна" с нейните 145 кг.Явно се оглеждаше в криво огледало.Но си беше търкалящо се буре в очите на околните.

Сакън, не закачайте хубавата жена.

Братче, аз с хипопотам ли ще живея? То леглото ше е като хамак постоянно. Требва с пикел и на репер да спя.

И мъжете могат да отхвърлят !

Всъщност е красива жена, ако не беше една дебела свиня. Наднорменото тегло не е за хвалба. Показва нарушения в начина на живот, диетата или цялостната нагласа на човек. Отвратен съм какви ценности налагат особено на децата в развитите държави през последното десетилетие. Цяло едно поколение порастна без да разбере на какво е способно тялото им.

Това не е снимка на жена с наднормено тегло. В момента живеем с изкуствени и объркани критерии за външност. Това момиче е с абсолютно здравословни пропорции и е тъжно, че психясали анорексички, които си мерят ла*ната, са тръгнали да обясняват, кое е красиво и кое не.

Снимки на "момичето" има достатъчно много и без да са обработени с фотошоп. Далечко е от здравословните габарити, но в интерес на истината не е и с габарите на човек с тежко хормонално заболяване, нещо нормално за Америка.

На тая диференциала е на час зад нея.

Алеандро, главата ти явно се е сдобила с мноого малък мозък...Жалко за всички хора около теб...

Как да съм толерантен, към някой, няма значение мъж или жена, който казва "аз съм затластял, така ми харесва, ама вие сте длъжни да ме..." ? В 90% от случайте затлъстяването е в следствие на неправилен начин на живот ( в т.ч. мислене, чувства, хранене, двигателна култура, хигиена и др. ). Затлъстяването е болест, всеки има целулит, всеки има някое и друго кило отгоре, ама да толелирам затлъстяването само за да съм в крак с някаква наложена мода, ОТКАЗАМ !

Пише се "толеРирам".

Благодаря ! Неволна грешка ( печатна ), която не съм видял. Виноват.

Пише се също и затлЪстял, пише се случаИте и т.н. Като си такъв специалист по човешката физика и психология трябва да знаеш, че един психологически здрав и интелигентен човек приема, без да хаби излишна енергия и да се задълбочава да съди начина на живот на другите. Ако толкова ти пречи някой случаен, че е дебел, и ти бърка в здравето, значи и ти имаш проблеми с мислене, чувства и т.н. А пък и какво значение дали я толеРираш ти точно, да не би нещо в живота й да зависи от тебе, умряла е тя за твойто толериране... П.С. И да кажа, мъж съм, не съм дебел, и за моя вкус също тази е дебела, но чак да я зачерквам като развалина, неспособна да живее правилно, нямаща право да диша, психично болна, е тъпо.

Колега, пише се също и Вследствие - заедно, а не отделено:)

Я ми кажи, умнико, като как хигиената влияе на затлъстяването?

Хахааааа, 'сичкото е само бизнес, е'ни продават като закачалки, таа продава напомпана. За секоя си има таргет група. Сега плещи колко е гот да си пача, ако и сменат таргета 'ше заслабне и 'ше ни залее с т'ва к'ва воля и сила е открила у себе си - та секоя пача може да стане суха фиданка само да поиска. Абе кинти и т'ва е!

Аз съм слаба, ма все ми се е искало да имам маалко повече извивки. И да ям,и да не ям-пак съм слаба. Но не всеки е така, така че не може да очакваме да сме роби на физиката, защото сега било модррно еди как си.Да сме здрави, пък другото голям праз.

При Ашли има съчетание на едър кокал с много месо. Дори и да отслабне ще премахне месото и кожата и ще се нацепи/стрии/ или ще увисне. Извивчиците в повечето случаи идват с възрастта и е трудно да контролираш до кога да се извиват. И това не зависи от само от храната- зависи от ген, хормони, движение и т.н.

Ааа, сакън! Много си си добре джанъм! Ония там не разбират и са лабави, от дрогата и гействането не оценяват убавите жени, матрял трябва да има в една жена, мартял

За всички има място под слънцето. Не само за дръгливите!

И какво като една жена е дебела?Бай Ганю все недоволен.

Върви в Турция, ще се изпоизколят за теб!

100% на 39 ще е самоходна бъчва а на 49 вече слоница.

Познавам доста пълни жени със стабилни връзки. Истината е, че ако една жена е добре поддържана, интелигентна и забавна, няколко килограма в плюс не са кой знае какво. Тази, дебела или не, си прилича на стандартните модели - цел номер едно в живота - да те снимат и да се показват. Ами... нормално е да не те искат за сериозна връзка, пък ти после се оправдавай с килограмите си...

Подкрепям това ,че до няколко килограма не са проблем,НО НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ СА..

Тази ако е стандартен модел, то ти си извратена.

Жената е омъжена от 2010 г.

То има и порнозвезди омъжени?!

а тя с какви мъже е излизала? Ако е избрала само атлетични такива, значи не е лицемерна, защото тя може да е пълна, пък мъжа до нея - не ?! Иначе пълните мъже едва ли ще имат против нейното телосложение.

Браво,точно и справедливо.

Не, Не се харесвам ! През целия си живот съм полагала усилия от всякакъв характер, но резултата е бил временен. Не мога да победя природата си. Но не съм била лишена от нищо: любов, семейство, приятели, хубава работа! И никога не съм чувствала това обидно отношение, което прелива от комнтарите тук! Жал ми е за вас, дребни, кльощави душици! Благодарна съм на всички, за които пълнотата е на второ място след душата на човека и всички други негови качества!

Абе дебела си и това е ! Не ми разправяй, че си полагала всякакви усилия. 1-седмична диета не е усилие. Човешкото тяло е като всяка енергетична машина - вкарваш енергия/изразходваш енергия. Намали яденето и увеличи разхода. Тия дето тежат по 300 кила да не мислиш, че са на вода и салата. На една й бяха сметнали, че от джънк фуд докарваше по 10 000 калории на ден. И после що била дебела.

Ми като не се харесваш, спри да ядеш!

Едно е да си пълна, друго е да си дебела или затлъстяла, но каквото и да си, някак си не е на място да обиждаш хората. Ако някой ( повече от един човек ) ти каже, че си дебела ( затлъстяла ), а ти не искаш да вземеш мерки да подобриш здравословното си състояние и се криеш зад парливи коментари срещу хората, които ти казват истината....е с такова поведение/отношение и да не си дебела и затлъстяла ще бъдеш. Двете крайности, затлъстяването и анорексията са в следствие на едно и също нещо, забавен метаболизъм, за де вайкаш, оплакваш, обиждаш чуждото мнение няма да подобри твоето състояние. Трябва да си копаеш нивата, да махнеш плевелите, друг освен теб не може да го направи.

Еси...скоро време няма да е толерантно да си слаб сигурно :) Ще трябва да сме дебели, за да може тези, които винаги са били дебели да се чувстват добре.

В бившата ми работа имах две доста пълни колежки, е по - злобни същества от тях не бях виждала. Не знам дали избиват някви комплекси или нещо друго , но ви казвам пазете се от дебели жени.

Много си права мила,едно частно проучване за дебелите хора ,,особено мъжете е няма такива долни боклуци свръх измекяри ,жените са същите боклуци ,, ,, е пред мъжете се правят на много добри, женствени и толерантни ,,с една единствена цел да ги вкарат в кревата ,,,и после живеѝ с тази мисъл,и с тази травма цял живот.

Кльощавите жени не могат да напълнеят от злоба. Не може да се прави заключение от "две колежки". А повечето пълни хора са по-спокойни и излъчват доброта!

Изглеждат тежки, което не значи, че са спокойни. 80% от хората със сериозни психически заболявания са и с наднормено тегло.

И аз см като нея,но не ме отхвърлят,а всяка вечер ме подхвърлят

Еееми, този диференциал се харесва на цветнокожите, не на белите мъже.

ами да-нали си имат големи инструменти...пък белите мъже с това ню-ню си търсят поводи да депресират пищните мадами,щото са наясно колко са ощетени те самите

Няма доказателство, че на черните инструмента е по - голям. Освен това нормалният размер е около 18.Ако на 18 см викаш нюню, значи си разпоретина.

С такава гнусна особа като теб дори не бих се ръкувал.

Тази е свиня! Само ми кажете колко см пенис минимум трябват на мъж да проникне в нея през три педи тлъстини. Не бъди рагу, но не бъди и сланина. От такива като тази броят на гейовете расте!

8 инча е магическо число

Ти май секс не си правил - като гледам какви ги ръсиш.... къде са тлъстините, къде е оная работа ... там тлъстини няма, ако ще и 300 кила да е човек. Просто да си дебел е грозно и нездравословно.Но - важи и за ЖЕНИТЕ И ЗА МЪЖЕТЕ!!!

А хипертонията? Хипертонията с гордост ли я носи? Ама нормално, модата е болно нещо по презумпция, стимулира хората да искат вещи, от които реално нямат нужда и е една от най-мръсните индустрии, които съществуват, по отношение на замърсяването на планетата и в преносен смисъл също. Та, нормално е е моделите да са болни момичета, дали с анорексия, дали със затлъстяване, дали малоумни, дали свръхалчни, дали проституиращи, всякакви други, но не и нормални човешки същества.

Както е във вица -"Защо да се блъскаш в скалите, когато можеш да се люлееш по вълните."

Мисля, че я отхвърлят не заради дебелината или външността и. Нещо друго има, щото що дебелани си имат съпрузи или гаджета, а някой си имат и съпруг и любовник, че и на двамата изневеряват от време на време. Нещо в характера ще да е. Външността привлича, душата задържа. И ако и харесват душата, няма да се страхуват, че още ще надебелее.

Намерила си ниша тлъстесата и сега я експлоатира. Като толкова се харесва, да не я гладят така по снимките.

Драга Ашли ! Не се чуди ,че мъжете те отхвърлят ! Това е само половината свят ! Опитай с другата половина ! Иначе съм чул от дядо си поговорката : " Голяма жена за парад ! Малка - за креват ! "

аз пък ж завиждам. като клечка клечава цел живот немах касмет да се порадвам на пишни телеса. не знам защо никога не се амбицирах да напалнея, а така харесвам пални и пищни жени. искам и аз дебела, утре отварям нов акаунт из феiсбука и набирам желаещи.

Защо не се амбицираш първо да се научиш да пишеш правилно?

заштото иначе как ше си паднеш по мен ? ка ме преследваш саму....ден и нош....

Бас ловя че причината да си толкова неграмотна е от етническите произход,,,ако беше мъж да мога да направя компромис,,,мъжете ни опреличавате като по- груби недодялани ,длъжни да осигурим прехраната на семейството ,,,,но жена да прави подобни грешки и да е неграмотна просто е недопустимо,,,колкото и да си красива най-много една патка да ти ударя и марш в гетото никога не бих имал връзка със подобен индивид и никой уважаващ себе си мъж също!!!!!

Всички дебелани разправят колко се харесват. Харесват се, защото хобито им е да плюскат. И, всеки път разправят, че са на диета, но видиш ли, точно тази диета на тях не им действа.

и какво лошо има в хедонизма? защо да не си угаждаме и да не се тапчеме? щото ти си казал че харесваш тракащите кокъли ли? я даите тука една мусака...

Абе аз не бих я отхвърлил..

Прави са мъжете, които се притесняват, че ще стане по-дебела. Не са случайни тези притеснения и се осланят на житейски опит. В момента, в който си помисли, че те е хванала, и притесненията стават факт.

Като я слушам май има колебание между парите, които и дават, че е кръгла и мъжете.