Първата говореща секс кукла може дори да се влюби

Секс куклата Хармъни 2.0 може да говори, флиртува и си спомня дори любимата ви храна.

Обратно в новината

Коментари - Първата говореща секс кукла може дори да се влюби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

подозрително на Отварачката, а и говори като нея. Вие какво тука?

Като си имам няколко от кръв и плът - говорят същите глупости. Дето се казва, ти го таковаш като човек - то ти вика "Обичам те!"

Ne che neshto,ama mi se struva po-umna ot goliama chast ot dneshnite kifli,daje i po-estestveno krasiva na vid.Golemi izvineniq za lipsata na kirilica

ВЛИЗАМ НЯКОЛКО ЧАСА ПО-КЪСНО И ВИЖДАМ...НЯМА МИ ГО КОМЕНТАРА! АМА ИЗОБЩО! СИГУРНО ЗАЩОТО ПИСАХ,ЧЕ ТЕЗИ САТАНИСТИ МНОГО СКОРО ТАКА ЩЕ РАЗГНЕВЯТ ТВОРЕЦА НА ВИДИМИЯ И НЕВИДИМ СВЯТ,ЧЕ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ ТЪПКАНО!!!

Българският мъж угодия няма! Направили хората секси кукла като жива жена, само че винаги готова за подвизи в леглото и нашия... ем, кой ши ми готви? Боже, на нас жените като ни направят такава мъжка кукла, ама последното нещо дето ще го питам е Гладен ли си? Салатка? Ракийка? Такива готини приложения му намирам веднага в ежедневието, че след това опция "вибрира на плейлист-а", ще е жалка чикджйска екстра.

Ще я направят да готви, това е най-лесно.

каква ти кукла?! тази направо си е андроид-ка 2-ро поколение. такива и 2-ра употреба сигурно ще са вървежни, мухахаха

Сергоо пак си се направила,ама те познахмеее!Ша има оножд Ва ция!

Хубу, ама трябва да минават на ГТП, леглаж на предница и задница, центровки и т.н.

Май се таковахме по-миналата година в Банско, преди да стане "кукла". Не вервайте, тур-операторка е, може да ви извърти десетина тура за един час!

доста е отвратно. А ще я колят ли ако забегне? Или тя ще е вечно на кеф? Е щом няма да пере, да чисти, да забременява и ще се ползва от всеки желаещ с усмивка на уста - ами добре е.

Интелигентно лице, макар да напомня повече на красив травестит. Странно е защо са й заложили тикове и мимики на комплексирана и лигава позьорка и откъде накъде това бебешко пискливо гласче? Увисна ми, край.

Сбъднатата мечта на всички боклуци от мъжки род - денонощно йе,б,не без никаква отговорност. Ако можеше и пари да им носи вкъщи, и храна да им пуска в човчицата...

Добре де, ти като знаеш всичко, защо не ни светнеш и каква е сбъднатата мечта на боклуците от женски род? Очевидно е, че си съвсем наясно с тези работи! ;-)

А истината е, че повечето мъже не могат повече от 2-3 пъти с неодушевен предмет, нито с жена, в която не вникват душевно. Така че и тази кукла не е спасението.

Успокоявай се ти :))).

Сигурно струва колкото колкото някоя булка втора ръка?

- Съкровище, нещо огладнех. Ще ме изчакаш ли е така, без да мърдаш, само ще хапна? - А стига па ти с таз имамбайлдъ, бе! Няма нищо по-хубаво от секса...

Смейте се сега, докато може само да запомни любимата ви храна. Че след няколко версии, като врътне личностовите характеристики на макс и вземе патлака, припомняйки си кой и как й се е радвал...

Хубаво, че ще си спомня любимата ми храна, ама ще може ли да я сготви, ще може ли да сготви мусака?

И аз това се питах. Може да я програмират да пере и чисти също

Сега ако направят и мъж-говореща кукла, цена няма да имат!

ами монтираш и едно дилдо и готово. за кво да се хабят да праят друга версия?

Светъл лъч за всички чекиджии!

то други няма

А когато им омръзне куклата и захванат да бият чекията с порно в нейно присъствие, тя раболепно ще приглася: - Ку.а ти е едно от най-прекрасните неща в света!

Ех, ти някакъв недокоснат ли го раздаваш? :)) Само, майка ти и другите като тебе ще ти повярват. :))

Епа пич мога да ти кажа че е по-лесно да намериш светия грал от колкото да намериш мъж дето да не си е удрял чекия!

Друго си е да правиш секс с интелигентен партньор. :)

Според психолози така се измерва успеха сред мъжете. Както при животните, така и при хората самозадоволяването е нормално в периода на съзряване, после вече не. Алфа мъжкарите оплождат реални женски, а второкачесвтените мъжки се занимават с чурките си. Така е било и ще пребъде.