Модерно: Вежди като паунови пера

Дамите, които искат да са в крак с модата този сезон, трябва обезателно да оформят веждите си като паунови пера и това не е никак трудно.

Обратно в новината

Коментари - Модерно: Вежди като паунови пера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати почаврата

Ау, веднага си лягам, обаче сега пък ще ме е страх да заспя...пфууу Хич и не ща да съм мУдерна значи. Няма такъв ужасТ просто. То бива, бива гнусни моди ама айде моля ви се.

Ще повърна!

Нашите празноглави и изкуфяли тийн кифли само чакат някой да им каже какво е модерно и да почнат сляпо да се обезобразяват. Скоро очакваме карикатурите да плъзнат наживо из моловете и центровете на градове и села :) Глупостта е болест и ходи по хората, а тук е направо епидемия от тъпи парчета!

Преди да обсеби кифлите, докато тия се усетят - гейовете отново ще ги изпреварят. Ще се фръцкат по прежнему с кокчета и бради + сресани на път пърхащи вежди и мигли.

махнете го това недоразумение от новините!

Даа, тук си имаме работа с "певицата" Бьорк след едноседмичен алкохолен маратон, нещо за шмъркане и много-много ботокс. Да ви е честита новата мода и чакайте ухажьори, ако си нямате друга работа! Интересно как ще се приложи върху Серена Уйлямс.

Ще си ги бойдоса в зелено електрик. за да си личат от далеко...

предимно за дамите ли се отнася или да се настроим да се заглеждаме всички по такива вежди

сигурно и между краката е с подобно оперение...

Не знам за пауновите пера, но съм виждал кокоши задници по-хубави от тая на снимката.

Наистина, скрий й устата, и ще видиш доста по-прилично и дори красиво лице от носа нагоре, въпреки веждите. Тая уста много я загрозява, може би като добавим и отеклите бузи.

Значи подмишниците не може да си ги сресваме на път, а веждите да. Интересно. Веднага асоциирам със сресаните гърди на бай Ганьо Балкански. (имам чувството, че тая мода я е измислил коафьор гей, който иска да елиминира жените като конкуренция)

то висшата мода винаги е с участие на гейове... и целта е винаги тая - да няма конкуренция. нишщо ново под слънцето.

А косъми от носа и ушите кога?

Не разбирам от писъци на модата, но и аз ще изпищя ако видя това на живо.

И не само веждите са страховити. Много ме респектира това мазно устенце с един зъб отпред.

Luna0102

Мода на 21 век: Вежди като пера, нос като уй на диво прасе, гъз слонски, баджаци на сърна (не толкова стройни, колкото космати), ръце маймунски (служат да си лакираш пръстите на краката без да се навеждаш, че с този слонски гъз няма да можеш да се изправиш после). На кратко уродството е на мода.

УжасТ.

Защо ли се мажат с вазелин? За фиксиране на коси не се ли използват различни фиксиращи лакове? Или това е отново резутат от работата на редакторите в дира

Ами не, мерси! И този сезон няма да съм модерна.

Ще те сочат с пръст :-)

И кои жени имат толкова рунтави вежди?

Тези, които не са си ги скубали до сега.

Като нямат, ще си "засадят" :)))

Ха ха .. и снимката и коментарите са шоу.

Точно това си помислих в момента, в който зърнах статията :)))))))) Затова веднага се лепнах на коментарите :)))))

Ужас!

хубаво е че ще имат под ръка вазелин... щото не мисля че някой ще успее да "работи" над тях и да ги гледа... да си купят и малко хартиени торбички...

Добре де, кому е нужно!?!? Природата щеше да си ги оформи като паунови пера ако трябваше! :) Но е прав "хммм" преди мен! Коментарът му е много точен! :)

С това нещо, грозните стават страшни.

Това е най-новият контрацептив.

Звяр!

Дир.бг, не пускайте такива материали през деня, защото ви четат и деца!

Ужас!

Докато не почнат до ги сплитат тия вежди, че и мустаците, на плитки - не ги признавам за модерни и авангардни... И триъгълника може на две плитки за дръжки да го делнат... Ей, ептен изперкаха тия от нема кво да прават!!!

М, ако ги сплетат, нали ще са по-прибрани. Просто това е наистина най-голямата грозотия измисляна досега. Няма нужда от сценичен грим за Планетата на маймуните.

По-прибрани, викаш... :) Ти сешлисе да и виснат на некоя две плитки на челото, над оченцата, евентуално с малки бели панделчици... :))) Нали ше починем от смех, без въобще да й разгледам ни лице, ни коса, ни тяло, ни гърди!!! Ше получим спазъм на лицевия мускул и почват да ми викат Жокера ..., ако оцелеем!