Катрин се разходи в прилепнал червен костюм

Херцогинята на Кембридж се появи в необичайно за британска принцеса облекло.

Обратно в новината

Коментари - Катрин се разходи в прилепнал червен костюм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма новина, голямо събитие.Новина и чудо.Аз пък сутринта видях съседката Гинка по пеньоар на баклави,ама прилепнал и държа да разглася тази новина.

Ауу

в прилепнал тоалет изглежда още по- изсъхнала - чироз в червено

Какво ме интересува Катрин с какво е облечена, по ми е интересно, защо забравихте за Христо Проданов, който преди 33 години покори Еверест и остана завинаги там.

Костюмът е приличен, но нищо особено, Катето прилича на солета. Колкото и да се мъча не мога да я харесам

Гледам семейството на Мая и Владо Николови - лъчезарни , успешни и прекрасни хора . Гледам ги и тия паразити - сдухания плешо и скумрията ..... Като различни биологични видове са :))))) Така и не схванах , що ни досаждат ежедневно с вторите .... Със здраве !

Няма как да схванеш докато не приемеш, че има и хора, които имат различен вкус, живот и интереси от твоите. Както и че тези хора, също имат право и нужда да четат новини за нещата, които ги интересуват. Аз лично, не виждам разликата в това дали се интересуваш от семейството на Владо или на Уилям. Все ми е селско-клюкарско. Едните сте клюкари-патрЕоти, а другите клюкари-снобари.

Хубава двойка.... беше. Тя получи слава и известност, той- две деца. Сега вече дори не се поглеждат.

Леле, какъв скандал само:)

какво заглавие "Катрин СЕ РАЗХОДИ...." Абе почвам да се чудя къде СЕ РАЗХОДИ Катрин по стъргалото ли, че да си покаже костюмчето ? Толкова старомодно и провинциално мислене....редактира "новините"

радвай се, народе!

Абе Катето е хубаво... ше го носи

Добре конструирано тяло, може да носи всякакви рокли. След години ще заприлича на Камила (свекървата,не преживното!).

Нормално - защо иначе е гладувала, ако не се покаже в тесни дрехи.

Благодаря ти. Я си впрегни езика, че май стъпих на кучешки акита.

ако ще със завряно дилдо и полепнали трохи по муцуната да се разхожда се тая.....

Имам чувството,че напоследък се опитва да дразни и предизвиква Уилям,но дано не е забравила,че той е престолонаследник и на него много неща му се прощават и позволяват,докато на нея за жалост-не. Дано не се повтори историята на Даяна,дано Катрин е по-умна и е добре,че семейството й стои до нея.

Може да прави, каквото си иска. Принцовете и принцесите са нейни :)))))) През Средновековието са можели да й резнат главицата публично на Тауър бридж, ама точно англичаните разбутаха тоя феодален ред :)))))) И въобще тази дама никога нямаше да стане принцеса, ако англичаните точно те не бяха разтурили установения от хиляди години ред!

От това, че Катрин си облякла костюмче какъв извод направи! Много фантазия!

Стига ни занимавахте с клюки. Катрин се разходила с червен костюм. Катрин се усмихнала на камерата. А утре какво: Катрин се обърса с розова тоалетна хартия.

Каквото и да сложи за мен си е една симпатична,но ужасно скучна и суховата жена. Прави ми впечатление обаче, че е все по-тъжна. Аз лично обожавам кралица Рания, ненадмината е по чар и харизма.

От това Катриново телце останала само опаковката, подплатена с малко кокали и станиол.

Хубаво тяло. Костюмът си е съвсем приличен, нищо супер секси. Леко се е прегърбила обаче Катрин. Поне на снимките така изглежда.

papion

Това се получава от високите токчета, на по-ниски обувки си е изправена.

papion

Като ги гледам принцовете какви са разпасани, Катрин си е направо бижу. Освен това не се притеснява да обуе обувки, които вече е носила 3-4 пъти и чантичката /клъч/ към тях. За разлика от свекърва и, която не обличаше един тоалет по 2 пъти и ги връщаше на дизайнерите в повечето случаи Катрин е по-пестелива.

Анорексичка си е. Няма спор.

Как ходи облечена си е нейна работа. В последните години синята кръв се смеси с доста червена от красиви жени без аристократично потекло, но какво от това! Всички сме хора, създадени по един и същи модел и само измислени условности ни разделят. На мен ми прави впечатление все по-тъжното лице на тази жена и болнавият й вид - толкова слаба, сякаш е анорексичка. Очевидно не е лесно да си част от кралската приказка. Дано е по-силна от свекърва си Даяна, която не успя да издържи.

И най-незначителния битовизъм в кралското семейство трябва задължително да бъде оповестен и внимателно анализиран. Ако сега ми кажете и какво закусва сутрин, денят ми ще е пълен.

Яко секси е..не може да и се отрече..действа предразполагащо))

Веднъж се живее, да си носи каквото и харесва.

Една черна бурка като на жената на Кмета на Лондон ще й седи най-добре!

Катрин е прекрасна жена!

направо е като скоба...толкожа слаба...

Не знам кой си е представял, че има вариант бъдещата кралица да е някоя трътлеста и грозна. Всичко е планирано. Естествено, че ще е хубава жена. Най-важната и работа е да поддържа имиджа колко са красиви и мили в кралското семейство.

Ако се поразходиш нагоре надоле из темата ще видиш, че некои си искат трътлесто... ако не виси... ...а спомням си една гледка отпреди много години в Германия... Празен трамвай само едно момиче седи на една седалка - баджаци като планини, шкембе като океан, гуша виси, бузи облаци... брада... космата Машаллаха... всичко празно... влиза един нисък, дребен, мургав дърт Анадолец огледа се седна до нея и се захили супер доволно... толкоз доволен мъж не бях виджал! :))))))))) Както ми викаше един французин: "За всяка тенджера си има капак". :))))))))))))))))))))

Анорексия е медицинска диагноза, идиот. Това, че сте ментално увредени да вервате, че може до безкрайност да се гладува....това си е извращение! Не е нормално жена да носи възглавници, за да симулира бременност...и после да ни убеждават, че си е отслабнала за 3 часа щото си била натурално слаба! Между другото, децата не й преличат - разгледай ги добре на видео и на снимки! Преличат на Уилям! Яко е играла гатака поръчка на кралското семейство!

СТИГА ДИВОТИИ! МНОГО СИ Е ДОБРЕ, НО СТЕ ТЪПИ ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ!!!

Много й е хубав костюмът, а и обувките.

На 20 април в Копривщица избухва Априлското възстание- ето с това ни занимавайте - това ни припомняйте, на това акцентувайте, вдъхновявайте и пейте химни за слава на предците.

Всичко много добре, но това "акцентувайте" развали написаното.

Горката Даяна, да види колко са нещастни синовете й..... И колко е грозна снаха й....

ЛУДНИЦИТЕ МОЖЕ И ДА СА ПЪЛНИ, НО ЕДНО МЕСТЕНЦЕ ЗА ТЕБ ЩЕ НАМЕРЯТ!!

Ако няма ще се търсят връзки

балХар сере кръф, циганизация, дано ношеска ви посетът банда цигани и да ви изнасилът :) лудница не ви требе, вие си я имате! Aлоу, Люлин, циганската маала на софето....

и двамата я пляскат според мен тая готина мацка....