Коментари - Андреа и Кубрат отбелязаха 10 години заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голди Хоун и Кърт Ръсел! Почти. Па смее ли да си иде, нали че я смели.

Кубрат си е купил Андрея за тежкарлък, просто си го знаете - герест петел с празна от мозък кратуна !! Брат му Тервел ми харесва повече като боксьор...

Честито на чаровната двойка! Мачкай, Кобра!

Ако Джошуа честити на Кобрата рожд. ден , Андреа ще си търси друг бъхтич за следващите 10 години.

Тая стара барака не моЕ да збременее.Затова само иху го раздава. А той завалията се мисли за фактор в бокса. За България добре ,но мине ли Калотина е никой.Той знае това по добре от нас ,ама сега драпа за последни пари и после ПОБОИЩА ПО ЗАВЕДЕНИЯТА . Докато някой малоумен /като него/ не го наръга ,,случайно " . Това е ,,великиО боксер".

Това, че тя не може да забременее не означава, че е нейна вината. Тея анабили, стероиди и пр.си казват думата....

Толкова негативизъм не те ли уморява?

Кобрата-човек с два пръста чело,излъчване на питенкатроп и си вади хляба като бие други или понася те да го удрят -главно в главата. От там и малкото му мозък отдавна е шербет. Андреа-силиконова бивша простит.тка,която спечелвайки кобрата вече не работи,но пък и бивши в тази професия -няма. Живеят без брак,че така е модерно. На никого не дължат обяснения,че така е модерно Даже са в рубрики по медиите,че хората като тях са модерни. И после в другата секция четем за поредния първокласник с избит зъб и травми след побой в училище. така ще е и той и бияча му съученик са правени на песните на Андреа,след като тати е пил и мама също,че е модерно. После са гледани до училищна възраст на песните на Андрея,Славчо и ,Азис и компания. И мама и тати на побойника не са женени и тя взима майчински за самотна майка,че така е модерно. И те так -шамари и поквара. Това е обществото,чийто деца се самоизбиват всеки ден в клас пред очите на безчувствени и безправни учители и директори. Простотията,аморалността са в култ. Пускайте още такива статии ,те имат своите последствия-видно е с просто око.

Право в целта! По- смислени думи скоро не бях чела. Пропаднало общество с низки ценности, Какви хора има в България днес - мъка, мъкааа, а най - тежко е, че те се мислят за "нещо". Тъпунгера и превтасалата силиконова кифла....

А пък ти си една махленска злобарка.

Добре, че тез двамата не се размножават. 10 години ни дете ни коте.

За всичко си има смъсъл защо е така. Никой на никого не е длъже нс обяснения дали иска, дали може, не може или не иска деца! Щом ви е зор направете си! И винаги се питайте дали е по-добре да страдаш за нещо, което нямаш, или за нещо, което имаш.а!? Капиш ли?

Майне гюте!

Като се обичат младите... Кобрата не блести с интелект, но му е достатъчно за професията, която има. И тази като гледам не е от умните, нито й знам песните... важното е да се разбират и най-вече - да се показват по медиите, само във връзка със спортни прояви

Много ми е интересно ти пък що за интелектуален капацитет си.

КоБрата и КоВрата...

Тази снимка и фотошопната, щом не и се виждат циците. :)

Може да ги слага само за участия и после вкъщи да ги прибира в гардероба :D

Кой не може да смята вие или Андреа?

Май и ти като Андреа....

Акъл на хората недейте дава! Може и да се оженят, може и да не се оженят, а чавета ще имат, когато решат. Като бабите пред блока мама му стара.

От 2006 до 2017 не са ли 11 години????

Противни са ми и двамата...

Харесвам Кобрата, но тази до него е много просто и духовно бедно момиче... не на цици, който постоянно показва... защо ли... явно няма друго какво. Жалко за доброто момче, изгоре.

има момичето -показва- ти що гледаш?! щом те се харесват, няма какво да им светим. 10 години щом са се изтърпяли това е добър знак.

Тая за пръв път се облякла, а не се съблякла!

Циците й публични ли са, че гледам навсякъде са навънка. За един преятел питам.

Това не са цици, това е силикон :)

Бла-бла !! Били 10 год. плътно един до друг ?! Според мен този брак е като много други - само е "Проформа" в името на ИМИДЖА НА ДВАМАТА !!

Няма брак. Засега.

Страшно селска двойка...

Да, така е.Тя треторазрядна певачка,а той бияч-блъскач.

А ти какъв си?

Тоя път как така не си е показала силиконките, обикновено при празник това прави. Жалко, че Кубрат се зароби с това духовно бедно девойче.

Той пък щото е следващия Айнщайн.

Стига вече! Пише неграмотно, но иначе ми цитира Дънов! За 10 години можеше да родиш, да възпиташ и още много други стойностни неща!!! Жалко, че публикуват всякакви простотии и такива станаха по- известни от важните за България хора! Нищо против Кубрат!

Пич,изпреварил си ме. Допълвам-тоя тупан на ниво кварталната мутра е от същото тесто като кухата лейка. Его,по-голямо от катедрала,претенции до небесата,голямо надуване и много хвалби.Ноооо...! Когато трябва да е на ниво,веднага лъсва истината-профи ринга не е като да млатиш келнерите в чалготеките.

Те да не се мотаят ,че времето и на двамата им изтича,а да почнат да работят за някое детенце.Пък и не само едно ,а няколко.Деца и трябват на тая държава еййййй.

Деца, но качествени. А не поредната кифла и мутра. Такива може и да не се възпроизвеждат. Няма да се предадат ценни гени.

Правилно! Кой ще го възпитава това дете - Планета ТВ??? Хайде няма нужда от още чалга кретени и мързели, които не знаят кой е Васил Левски, не учат, пишат неграмотно, говорят като неандерталци, но цитират наизуст чалга текстове. Стига толкова простаци в БГ. Имаме си достатъчно.

Спомням си едно интервю на Кобрата. На въпроса какво харесвате в Андрея за да сте толкова години заедно, той отговори - секса. Ако бях на мястото на Андрея - щях да го зарежа. С този "комплимент" мъж и съпруг винаги ще се намери.

Ох миличките...,че и оня дървар Дънов цитира!?

Нека се сбъднат всичките им хубави желания :-)

10 години иху-аху...само забавления! Едно детенце да бяха направили поне! Пропиляно време...назад не може да се върне...

Да, пропиляно време. Но Кобрата не е виновен, така му е добре. Готвят му, шетат му, обслужват го, а от негова страна - без ангажимент. Андреа в случая е глупавата. След още 10 год. ще се усети, когато нейните набори чакат вече внуци. Един мъж не желае ли семейство - НЕ ЗАСЛУЖАВА да му слугуваш.

Че тя Андреа също не иска дете. Много пъти съм я слушала, че й е рано и кариерата й е по-важна. Тяхна си работа, детето трябва да е желано. Когато искат ще си направят.

Кой казва, че трябва да имат дете ? Кои сте вие, че да определяте кой какво трябва да иска и да прави ? Които намират смисъла само в децата, то много са го закъсали... 21-и век сме !!!

Щом един мъж е 10 год. с жена, а още не е готов за подпис и деца ... зарежи го!

Той може да е готов, а Андреа не!

ВИНАГИ одобрявайте, когато хората се обичат! Мутри, чалгарки, каквито и да са - те също като Вас са чеда Божии. И нека да открият в себе си светлото и доброто - и те и ние.

Къде са децата?

първото трябваше вече да зъвършва втори клас

е па кои ще ги вземе тия