Какъв е идеалният брой на сексуалните партньори

Чудили ли сте се дали сте твърде консервативни по отношение на сексуалните партньори или пък твърде освободени. Изследване разкрива къде е златната среда.

Обратно в новината

Коментари - Какъв е идеалният брой на сексуалните партньори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е чисто пропагандиране на разврат! "сексуални авантюристи с либерални нагласи" -това са си самите соросоизродски либерастски извратеняци, целящи да покварят света, за да го владеят!

Идеалният брой партньори е само един- независимо в какъв аспект. Останалото е базирано на неговото откритие или просто става дума за сексуални проблеми и липса на морал. Не мога да разбера защо трябва да целуваш 12 жаби , за да откриеш принца или принцесата. Случва се да се излъжеш и да повториш, дори да потретиш, но да прехвърлиш 12 партньора си е направо разврат. Това не е правено дори и през времето на хипитата и тяхната сексуална революция. Верно е, че след УУдсток през 1969 год от 500 000 публика през 1970-та са се родили 100 000 бебета с неустановен татко.

Хей, рядко сме на едно мнение, но за това което написа сега - респект. Повече няма да споря с теб за останалото:)

10Q

Всеки от запитаните е посочил като идеална бройка тази, която самият той е имал. Това е статистика, а не идеал. Все едно да пишете, че идеалната възраст на която да умрем е 74 години.

12 си е доста голяма бройка. Ако човек започне да води полов живот на нормална възраст: 16-18 и има няколко сериозни връзки преди да създаде семейство ще има максимум 4-5 партньора. Това е нормално, а не консервативно. Другото означава, че си започнал от доста ранна възраст и си водил безразборен полов живот. Хора с много партньори не са способни да изградят сериозна и дълготрайна връзка, не подбират, лягат, с когото им падне......въобще не говори добре за тях. Това по-скоро е идеална бройка за несериозните хора, но няма как да е еталон за останалите.

Важен е темперамента , а не бройката !

Да ме извиняват, но за мен жена спала с 10 мъже пък и отгоре си е лека жена. Дори за мъж е много тази бройка, а за жена....Нека съм консервативен!

И мъж, и жена, който е спал с 3-4-5 вече е неудачник / неудачница. Не е случил на удовлетворяваща връзка, затова продължава да опитва. Всяка следваща бройка неимоверно изхабява човек.

Чак пък толкова! Прекален светец и Богу не е драг! Все пак човек е добре да има някакъв опит, да опознае различни типажи хора. Обикновено хора, които се женят за първия и единствен, после започват да наваксват по време на брака и става страшно. А и като ученик и студент имаш едни критерии, когато си търсиш партньор за семейство други. Все пак порастваме и помъдряваме и правим по-добър избор. Тези, които са от много млади заедно и са един за друг, просто са имали късмет да се срещнат. На тези години човек трудно прави осъзнат избор. Тук опира до късмет, а не дали си неудачник. Просто не всеки среща половинката си от първия опит.

Аз имам само 1 партньорка. Имам чудесно семейство, щастливи сме заедно. Явно съм от МНОГО консервативните. Това лошо ли е, проблем ли е?

Точно така си мислех и аз преди няколко години. Обаче с огромно разочарование разбрах, че не съм единствения за моята партньорка. Имаше и друг...а може би и други... Така, че никога не е късно да се събудиш с едни красиви рога! За една жената никога не е достътъчна само една любав!!!

Не е било достатъчно, ами. Като си олабвал насаме жилата...Не е достигнало за нея.

Ама моля ви се, каква е тази хомофобия и изтъкване на хетеросексуалността?!?! Никъде не се споменава за гей и лесбо...

Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам

Да, всяка жена ако я питаш колко са били преди нас - винаги казва 3-4 ма, истината обаче е умножена по 10-15 :)

Тц! След първия на всички казва "Ти си ми вторият. И си най-добрият!" ;)

По-тъпо и преекспонирано нещо от "секса" няма, на кой му пука за някакво механично триене на органи за няколко минути?

Дилара, не е точно така.Нямаш представа колко много мъже отглеждат чужди деца като свои.

Изобщо не е тъпо и е много важно нещо, ако се използва по предназначение. Но твърде рядко се използва по предназначение, всъщност.

Az 5ti glas veche biah minal 12..e..heeee...

Ти даже още не си се научил да пишеш, за секс бълнуваш! Сигурно в 5-ти клас вече си правил по 12 чикии на ден - евала! Днес обаче инструмента ти вече за нищо не става! Бегай да си учиш пропуснатите уроци от 5-ти клас!

на мен жената ми е номер 11. днеска работих на тезгяха. заедно сме от ноември 94. казвам ви, всеки път ми е като за прави път. лудница! забравих българския език и не мога да ви го опиша...

Отново масонска пропаганда издигаща беззаконието, покварата и плътските страсти, гордостта и суетата, всичко те принципи на хаосът в култ. Предаването "смени жената", което тече в момента и подобни "интелектуални" теми, са раклама на поквара и беззаконие. Те са част от техният социален инженеринг, чиято цел е да разбие нормалното семество и здравата семейна среда като част от установеният Божи порядък на Земята. Така те искат да осъществяват лесен контрол над хората, като изземат фунциите на родителите и поемат "грижата" за децата чрез държавните институции (контролирана от тях), за да ги възпитатва "правилно" във вавилонските "ценности", вместо да растат в здрава смейсна среда, както е установил Бог чрез Неговата непреодолима могъща воля. След като познаваме библийските пророчества и предупрежденията на Бог към света, и наблюдаваме последните събития, знаем със сигурност че Неговото завръщане е съвсем близо. Под беззаконие разбираме нарушаването на вечните Божии заповеди - десетте закона на свободата, написани лично от Бог върху най-дълготрайната физическа структура на Земята камъкът. Докато и двамата парньори са живи и са имали интимни отношения, никой няма право да напусне другият. Любовта не е хормони и мимолетни плътски страсти, а принцип на искрена грижа към ближният, която се проявява при дни на радост и скърби. Този принцип на живота е вечен като нашият свят Създател. Няма прошка и спасение за грешника без искрено покаяние, смирение пред правдата на Господа и послушание на Неговата свята воля.

Да се хвалиш с много или само с наличието на един партньор е нелепо и смешно.С пълен член- когато членуваната дума може да се замести с -ТОЙ. Ако се замества с -НЕГО се членува с кратък член.

Баси Успамената тема...

е идеалният брой чинии в които да сте яли свинска пържола? Ако сте с мюсюлманско вероизповедание, ако сте с вегетариански наклонности, ако имате заболяване и т.н. отговорът е определен от социалните фактори. Броят на партньорите няма съществено значение за биологията на човека. Има напълно удовлетворени моногамни партньори и напълно неудовлетворени полигамни.

била съм с цяло село па и от околните тук таме се пооблажиха

10

Уааау. аз съм с 200 плюс, ама пък познавам някои дами с по 300 плюс ..

хламидии, гонококи, кандиди, папиломи, стафилококи, трихомони, брррр........., я дай още до 300, аз не можах да ги натамъня.

Какъв е идеалният брой на сексуалните партньори? Една рота войници: най-добре да са сапьори.

Не е зле, само не рабрах, това 12 по едно и също време или като цяло? Щото ако е едновременно....мОре, че се озорим, дори с половината: и не говоря технически, а финансово

Аз съм на 60 години и съм и ми остават още две бройки. Моля помогнете! Няма време!!!

Аз съм 64 годишен и ми остава 1 бройка, помагай.

Отново масонска пропаганда издигаща беззаконието, покварата и плътските страсти в култ. Под беззаконие разбираме нарушаването на вечните Божии заповеди - десетте закона на свободата, написани лично от Бог върху най-дълготрайната физическа структура на Земята камъкът. Докато и двамата парньори са живи и са имали интимни отношения, никой няма право да напусне другият. Любовтта не е хормони и мимолетни плътски страсти, а принцип на искрена грижа към ближният, която се проявява при дни на радост и скърби. Този принцип на живота е вечен като нашият свят Създател. Няма прошка и спасение за грешника без искрено покаяние, смирение пред правдата на Господа и послушание на Неговата свята воля.

Ако един непокварен има връзка с ужасно покварен човек - пак ли няма право да го напусне докато е жив, въпреки че оня е правил, прави и ще прави каквото си иска сатанинско ??????????????