Двойка се венча на Еверест

Любовта може да премества планини, а влюбена двойка от Калифорния доказа, че може и да ги изкачва.

Обратно в новината

Коментари - Двойка се венча на Еверест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито! Една красива новина в сивото безумие. Мъже, подарявайте щастие както този младоженец. Всичко друго е преходно.

Великолепна История ... на Фона на този Така Мрачен наш "Свят".

са достойни за уважение и възхищение . Но.... понеже са американци .... колкото стъпаха на Луната и им събориха небостъргачите. 1. Снимките са от Март , а в момента през деня на Еверест е - 28 , през нощта -35 градуса . 2. Базовия лагер който е на 5200 метра , който си е сам по себе си височинно предизвикателство е на почти 4 км по-ниско от върха , а на повечето снимки - 16,17 е почти зад гърба на сниманите. 3. На 10 снимка има иглолистна растителност , всеки ходил на ски или планината знае че над 2000-2500 м няма никакви дървета а само голи върхове.4. Хеликоптер - зная че не могат да летят на много големи височини , имам приятел - летец на военна машина , трябва да го питам. 5. Таксата на човек за изкачване на върха е 25 000 $ - а , за двамата , за хеликоптера и хората е него , за фотографа , попа никъде не го видяхме - не ще да е било евтинко. Дано да се обичат младите. Ако всичко е истина - БРАВО . Акое лъжа - си е за тяхна сметка.

От мястото, където са правени снимките до върха на Еверест има точно 3500 метра по вертикала. Това е все едно да отидеш на екскурзия в Белград и да разправяш после, че си бил в Лондон. От "двойка се венча на Еверест" до "двойка се венча в базовия лагер под Еверест" разликата е меко казано колосална.

неправилно съобщена и доукрасена новина. хората просто са търсили подобаващ фон, но дневник е потърсил сензация. на сватбената им снимка се извисяват еверест и лхоце. освен това се вижда и вертолет. за щастие вертолетите не могат да се издигат до върха на еверест.

Кое беше извън темата,та ми скрихте коментара? Само питам?

Лъжете!

Това вече е истинската ледена кралица. Интересно имало ли е първа брачна нощ.

Ама вие не разбрахте , че този сайт и истната нямат общи допрателни и никога няма да имат! Всики зрящ, вижда двойка луди в ПОДНОЖИЕТО НА ЕВЕРЕСТ, НО ЛЪЖЦИТЕ ОТ ДИРА СА ГИ ПРЕНЕСЛИ НА ВЪРХА-НИЩО НОВО ЗА ТЯХ!!!

А на Марианската падина кога?

Хеликоптер, а? Измамници!

Те не са се венчали на Еверест, а в базовия лагер под него. Има ОГРОМНА разлика. Ама то за българските журналета основният принцип е Ctrl+C, Ctrl+V.

Този месец е, в който се изкача върха от болшинството за цялата година. Като цяло Април до Юни, но те са по- "рискови". Така, че е вероятно да са стигнали и горе.

На едната от снимките се вижда дата, 16 март 2017. Ама чукча не читатель.

Да се венчаят, където искат

Шибани, български (18), не можете ли поне веднъж да не хейтите?

Ми не, не може! Що да ти праиме кеф на тебе, при положение, че си тъп като гадулка?

Вземи отвори произволен чужд сайт с подобни раздели и новини. Ще останеш много учуден, че навсякъде има такива коментари. И после можеш да си навреш коментара някъде.

Така ли, ми да бяха се венчали на майка си у .... щеше да е още по оригинално!

Вечно мръкащ бе, вечно недоволен тоз бай Ганьо... баси матриала...

тия са се венчали на базовия лагер под Еверест , което е на скромните 5-6 дни от върха.

И тези живеят заради едното селфи

Да си бяха наели един вертолет... Сигурно щеше да е скъпичко, ама то и сега са дали някой и друг долар... Поне щеше да е лесно и на самият връх, а сега май само до лагера са я докарали...

Не може. Въздухът е много разреден и не може да лети.

Амиииии, бъркаш са... може си... преди, непомня колко години беше първото кацане...

То и преди 200 години не е имало електроснабдяване, пък сега - я бръкни в контакта :)

Предполагам, че следващата информация ще бъде , че са заченали отроче на връх Еверест щот в калифорнията всеки може

цяла година тренирали, за ефекта от щракването на Еверест !!!???? пък то не било точно Еверест май... ей на цирк го превърнахте брака, хаймани с хаймани

Юридически не са се оженили, тъй като не са се бракосъчетали пред съответното длъжностно лице (поп или друг), както нямат и свидетели. По-скоро новината трябва да е: двама почти се ожениха, почти на Еверест :) Ама да са живи и здрави.

...и успяха да си се върнат по живо, по здраво. Че то, там жертви си има и на връщане.

снимките са страхотни..те също.. това ли е най-важното дали са на еверест или не ..в хималаите са на 5000-6000 метра , а вие може и на мусла да не сте ходили;)страхотно много ми харесват..

До Базов лагер може да стигне всеки що годе здрав човек. Няма нищо лошо да сключиш брак там, но не е нищо кой знае колко особено. Даже се съмнявам да са първите.

e това казвам..готино е ..не са алпинисти ..направили са си страхотна сватба, както я разбират..

това не е Еверест, а базовия лагер на около 3 000 метра под еверест.. това е все едно да си на слънчев бряг и да кажеш, че си на мусала.

циганска работа стана с тоя еверест

страхотно

Като гледам снимката до Еверест има бая още път, ама да са живи и здрави.

Ми в статията пише, че решили да се снимат на ВРЪХ Еверест. А после, че снимките са от БАЗОВИЯ ЛАГЕР Еверест. Може би са размислили да се качват на самия връх?! Следващия път за по-лесно да потърсят хотел, ресторант, бар или друго, което да се казва Еверест, че да не бият толкова път!

Ами тогава правилното заглавие трябва да бъде: Двойка се венча ПОД Еверест. Докато не вземат да ги глобяват за подвеждаща и неистинна информация няма да се оправят нещата.