Алкохолът не е оправдание за лошо поведение

Учени от университета на Мисури доказаха, че алкохолът не влияе на личността ни и не може да извини лошото държане, когато сме прекалили с пиенето.

Обратно в новината

Коментари - Алкохолът не е оправдание за лошо поведение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алкохоликът е отврат човек, като наркоманите. Не работи, пари не изкарва, не е добър съпруг и баща. Лошото е че жените късно разбират, че са се свързали с пияница. В началния стадий на пиене, алкохолиците са душата на компанията, веселяци и компаньони.

Абсолютно правилно. При различните хора, пиянството е различно. В повечето случаи на повърноста излизат най-долните качества. Бой, ругатни обиди. На другия ден не помнят нищо, но потърпевшите помнят

Подкрепям ! - Алкохола само изважда на повърхността това, което вече го има. Странно, как хората умело го прикриват. В студентските пиянски години много извънредно хрисими хорица се превръщаха в пълни уроди. И нищо не помнеха на следващия ден, само разбираха, че пак са се осрали.

Алкохолът и парите не развалят хората. Просто показват кой какъв е в действителност.

Абе тия да дойдат да го видят тоя моя като се напие ,па тогава да говорят . Полудява - буйства ,крещи ,налита на бой , буди ме посред нощите ,за да изкара кирливите ризи на цялата ми рода . Друг човек става ,а те на мене ше ми кажат ,че нямало било значение - ела ти яж шамарите па после другата песен ми я пей ...Ай сиктир бе...

във виното е истината

Що не го разкараш? С такъв изрод не си заслужава да си затриваш живота и здравето.

щото хората се обичат, а ти живееш на маструбация

При него е N-ти стадий мозъчна деградация, естествен завършек на типимния алкохолизъм. Все пак тия другари са наркомани и с времето се получава десенибилизация. олкото и да пият - не настъпва истинско опиянение и са почти в перманента абстиненция, затова са винаги сприхави, а като добавиш към страданието им умственият и душевен упадък - става страшно.

Човек постоянно държи пред себе си една маска, съставена от комплекси, задръжки, морални и социални ограничения, която с леки модификации показва пред хората в къщи, в работата, на обществени места. Алкохолът, в зависимост от количеството, сваля пластовете на тази маска - при някои повече, при други по-малко. Отделно трябва да вземем предвид и еуфоричния и анестезиращия ефект. Резултатите са различни, но почти винаги се вижда човекът, скрит под маската. :)

Аз когато подпийна или откровено се напия - ставам толкова великодушна, мила и добра. Каквато на трезва глава невинаги мога да бъда. Ако е истина, че човек реално е истинското си Аз тъкмо, когато е пиян, значи аз съм най-прекрасна на света. Умът ми не го побира, как могат някои да буйстват. Трябва да са психично болни и като се напият, ясно се изразява.

Колко великодушна и добра? Толкова, че не можеш да откажеш на никого ли или по-малко?

Да, за щастие пия рядко и се е възползвал само мъжа ми. Ако сме били скарани - се сдобряваме лесно. Но, под великодушна имам предвид, че когато съм пийнала, оставям свекървата да плещи глупости и да върти интриги, и се разтапям от добрина :) На трезво много й се връзвам и скандала е готов.