Крис Корнел почина внезапно след концерт

Световноизвестният вокалист на Soundgarden и Audioslave Крис Корнел почина миналата нощ на 52 години.

Обратно в новината

Коментари - Крис Корнел почина внезапно след концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от умрелите американци, ми е мъчно за George Carlin и за никой друг просто... песните на покойника са абсолютна боча, наложена от водещите компании в индустрията... ще ви кажа само, че Стефан Вълдобрев и 300 пъти по-добър певец, автор на песни и музикант от тоя американски световно неизвестен (ако аз не го знам, начи е световно неизвестен и толкоз!) покойник вече...

Нищо против Стефан Вълдобрев ама...

Велик талант! Много жалко! Светла му памет...

Гръндж рока е музиката е изградена от депресия, наркотици и самоубийства, не е моят тип рок музика, нито е представителна извадка от истинския рок н' рол. Появи се през 90-те и бързо залезе.

Саундгардън са много повече от гръндж,но човек трябва да ги е слушал, за да го разбере.

Грънджа се появи защото музикалния бизнес през 80-те беше тотална пародия. Има документации в тубата, гледай да ти се изясни. А факта, че бързо хората се обърнаха към грънджа е показателен. Благодарение на грънджа се разчупиха стиловете и сега има много различни стилове и групи. Иначе Аксел Роуз щеше да ни квичи по цял ден отвсички телевизии.

То по тая причина се появи и трашът ако трябва да сме точни. А Soundgarden лично на мене са ми доста депресантски. Nirvana е гръндж-ът дето го слушам.

Е не точно. Грънджът беше най-популярен през 90те но се появи по-рано. Един от първите, може даже да се каже бащата на грънджа е Neil Young, който иронично все още е жив.

Почивай в мир. Интернет е нещо отвратително. Секви ПОДЧОВЕЦИ серат под тъжната статия. Даде им се трибуна. Трибуна за некви плазмодии. И те имали право на мнение. .....въшки. Един Великан почина, а въшките пъплят.... Почивай в мир.

Алкохолът и наркотикът сами по себе си са смъртоносни, но бавни. В комбинация всичко става адски бързо. Иначе тоя е дърт и не много интересен, няма как да влезе в клуб 28.

Доста си тъп братче, но простено ти е.

Той е видимо неадекватен на концерта.

Май познах. Тоя си е пуснал песента си, която слушах днес, и като се е чул колко фалшиво грачи, не е издържал и се е надрусал като за последно.

Как пък в толкова много изказвания под новина, която уж не те интересува, не каза нищо умно? Фрапираща е не само откровената ти простотия и заядливост, но и липсата на каквато и да е информираност и яснота какво всъщност се опитващ да кажеш. Жалките ти опити за оригиналничане те правят още по-жалък. Да се чуди човек как не намираш нищо полезно, с което да си запълваш времето вместо да тролиш форумите.

Велик!!! Жалко, много жалко. Още една легенда угасна. RIP Не ни е останал само Един Ведър, Марк Ланеган, Джери Кантрел и т.н.

27 и 50 са си рискови възрасти - явно екзистенциалната криза удря с пълна сила. Едното е, че купоните вече свършиха, другото - живота върви към залеза. Депресарско, а ?

Не разбрах защо някои (с тревожна сексуалност, може би, педали, за по-точно) цъкат минуси

На 52 живота започва бе келеш. Просто нещо го е стегнало железото и човека си отиде.

Темпъл оф дъ дог. Потърсете и после плюйте!

е истината.

gonzales

енергийната напитка/наркотик Falcon (първа степен)му е дала криле да излети.

Ред Бул дава крила

Дир бе, как можахте да сложите клип записан с телефон, има качествен материал за без пари. Ако ви чуе агента му, ще ви съди докато фалирате.

Без значение за колко проста ще ме помислите - не го познавам. Пуснах си клипа - наистина музика за самоубийство.

Слушах до към 5-та минута от 6-те. Нещо топлеха уредбите, имаше смущения, един човек нещо тестваше микрофона. Така и не дочаках да почне музиката.

пънка и грънча е чалгата на Запада ясно че булгажите кълвът здраво, съоветства им на душевноста

Мухльо, рок чалгата на Запада се казва глам рок - Гънс, Мънс, Синдарела, Миндарела, и хиляди незнайни групари с топирани коси и чорапогащници на вертикално райе.

цървул балкански, не ми отваряй очите кво е на Запад ами се научи да слушаш музика която те изпълва и обогатява душевно а не притъпява, нищо че си комплексар може и да ти просветне и да почувстваш емоционлното състояние което музикалните фрази носят, да почувстваш във въображението ти отделните части на музиката последователно, а и да я чуеш нацяло

Глема си замина, брато, къде видя глем.

Много жалко, имаше страхотен глас. Не съм голям фен на грънджа, но тоя пич ме кефеше.

Тоя вие и реве по-силно и от Боримечката.То пеене ли е? Очевидно е неадекватен и по време на това видео. Много хора се опитват да подражават на Металика, АС/ДС , ама само с викане не става

И какво се правите сега и вие на ущипани госпожици, на всички им е ясно, че най-вероятно е предрусал. Убийство , ама друг път. Поне човекът е оставил хубава музика след себе си. Замислете се вие дрогички като умрете преждевременно (най-вероятно), какво ще оставите.

Ако ти си образец на нормален човек, силно ще се замисля да си намеря някакъв по-сериозен порок.

Да бе да търсиш си. А на бас че вече си си намерил няколко поне.

Не мога да повярвам.... Бог да прости. Беше голям

Аксел Роуз- Грънджът е проводник на упадъчно влияние.

Гледам, че тук пишат доста от патологоанатоми. Вече всичко им е ясно, колко дрога, каква ... Защо си хабите клавиатурите - българе??? Аз от принципи не бих Ви писал в чалга темите ...

То па щото от друго умират разните му там звезди.....Кво се превземаш и ти?

Не знам тия гръндж рок музиканти много дрога поемат. При хеви метъл музикантите го няма това, и както виждаме всички живеят до дълбоки старини. В Heavy и Power метълът има повече смисъл от всички други рок и метъл стилове взети заедно!

Ходи да коментираш в темата за Мегадет.

Малък си, не знаеш някои работи.

А дядо Ози? Да е жив и здрав! Не може да ги разделиш по жанрове, повечето са адиктед, за съжаление.

Ози едва оцеля - и сега на какво прилича ? - има ли нещо останало в главата.

А бе тя д-р Емилова отдавна говори, че захарта, в частност, пудрата захар, е бялата смърт, ама , а де.....

дрогата не прощава,и на мен няма да прости бог.алилуя

По коментарите си личи че средностатистичният Българин е скаран с музиката. Изненадан съм от смъртта му. Направо трудно за вярване.

Еми да за съжаление... Чал(си)ганизацията е пълна, но това не променя най-вероятната причина за смърта му.

кофти за дилара

дилАра????!!!!!

еми сега е при Джисъс...

Аз в случая се сещам само за този Джизъс: Wooden Jesus I'll cut you in on twenty percent of my future sin Който разбрал - разбрал.

След тримесечно чудене обявиха, че Джордж Майкъл умрял от "Омазняване на черния дроб", сега вероятно ще са "обострени хемороиди". Пазете си децата от "леката дрога" и енергийните напитки.

Като човек с ТЕЛК и със сходно заболяване, мога да ви кжажа че става въпрос за "стеатоза" или най-вероятно за "цироза", това едно много коварно заболяване, моя дядо злоупотребяваше с алкохола през целия си живот, обаче в даден монет от "цироза" си отиде за една седмица.

Е пич! За една седмица, отървал и себе си и вас от мъки. А ония, дето не "злоупотребяват" с алкохола, умират дълго и мъчително и за себе си и за близките си. В крайна сметка, и пичовете и отличниците си отиват един ден. Но всеки по свой начин.

Точно така - стеатоза (има я всеки трети човек), може да е от метаболитен проблем, но най-често от преяждане и пиене, дилатативна кардиомиопатия, която често също е при алкохолици и миокардит!!!, което означава възпаление на сърцето, човека е на легло с много висока температура и тежко увредено състояние. Сети се колко е верно.

а, забравих "и обезболяващи"

Много жалко. Остана ни само Еди Ведър!

Ужасно ми е мъчно!!!! И ние започнахме да осиротяваме музикално на млади години!! Мамка му!!!

остана ни еди ведър!!!!!!!!!

еми като си тъп чалгар

тоя за пръв път го чувам

ами спри я малко тая веселина малко ве чуек.... как беше, ако на матурата ти се падне "Кукувица" да знаеш че автора е Елисавета Багряна а не Цеца.....

Оппаааа, станахме двама. Ебаси! Сега ще видиш ти кон боб яде ли! На бас, че тези, дето са ревнали за тоя световно известния, не знаят от кой български филм е тази реплика.

Стига си се лигавил, никому не си забавен.

То пък понеже Българското кино си заслужава гледането.

"Black hole Sun"

Направо останах без думи, така че ще си послужа с тези на Крис: Bit down on the bullet now I had a taste so sour I had to think of something sweet Голям творец и човек! Сбогом!

RIP за съжаление дибрите си отиват и на тяхно место идват чалга певците.....

RIP ....ааа колко много хора се кефят на крис корнел и музиката творчеството му/им .....също като мен :) ааа не съм сам в страната на чалгата !!! тъжно приятно ми е - смесено такова Почивай в мир легендо !

НИТО Е ВЕГАН, НИТО Е ЯЛ СЛАНИНА, НО СИ ОТИВА РАНО. Бог да прости греховете му.

Е те баш за тва си е отишъл - оти не е ял сланина. Я ме я, като муам само сланина, може и стотака да ударя.

То твойто не е живот а гниене.

RIP

Black Hole Sun ми е една от любимите песни до ден днешен. RIP

И сега да е спрял да друса то толкова години наркотици, пиене, цигари са се отразили на сърцето. RIP

Не е задължително да е от изброените, може просто да е прекалил с енергийните напитки като американчето от вчера. Иначе R.I.P. за човека, харесвам му песните.

Дирници, дали може коментари на простолюдието като този на който отговарям да ги свивате на фунийка и да ги пъхате отзад на написалите ги?

Световно известният вокалист на никому неизвестната група "Дрън-дрън, та пляс" взел, че се гътнал. Тези юнаци не се научих ада си дозират наркотиците.

Дядо, голям си циник. Вероятно си и комунист.

дядо, трябва да си изключително прост за да наричаш Крис Корнел 'маргинален'. По-големия проблем обаче не е че си прост , а че парадираш с това

дедооо :)) 50+ минуса имаш 4-5 поста ,,,ако бях на теб щеше да ми е неудобно да пиша повече . хората явно са фенове тоя човек ги е докоснал - дал им нещо за разлика от теб

Дядото

Ми на мен нищичко не ми е дал и ми е точно толкова близък, колкото на теб негърчетата в Африка, дето мрат по едно на минута. Ти що ни ривеш за тях, а? А колко е световно известен показва фактът, че е изнасял концерт не къде да е, а в умиращия град Детройт. Достатъчно съм умен, за да не се водя от плюсове и минуси в скапан дирски форум.

ето един умен коментар! без ирония! заставам и язе зад дядото... дето сте нацъкали минусите сте добре промити мозъци - успех в пеенето на американски език. ... и се опитайте да го ПЕЕТЕ малко по добре, американският, че изглеждате като пакистанец пеещ "Хубава си моя горо" на блъгарски...

Един дол дренки сте. Ти зад дядо, той пред теб, сега ако се окаже, че сте с изути гащи, всичко ще си дойде на мястото.

Много жалко, а можеше да ни радва още много години. Истински човек, с кауза и цел. :(

Rip!

Грандиозен. Мир на праха му!

Миналата година Скот Вайланд от, сега Корнел. Един от любимите ми музиканти. Той, Саундгардън и Аудиослейв ще си останат вечни. RIP

Започнаха да си заминават идолите на нашето поколение от 90-те... Тъжно... но е и вярно, че живеят нездравословен живот, който води до твърде ранна смърт...

За съжаление и здравословен живот да водиш, пак може да си идеш на 50, особено в България. Корнел поне остави нещо след себе си.

е с белото...

Black hole sun, won't you come And wash away the rain ? Black hole sun, won't you come ? Won't you come? Won't you come?

голям глас! вечна му памет! :(