Милянкова: Животът ми е трагикомичен сериал

Въпреки болезнената раздяла с бащата на четири от децата си, днес Ирена Милянкова гледа само напред.

Обратно в новината

Коментари - Милянкова: Животът ми е трагикомичен сериал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна жена! Много щастие и желая!

Берекет всякакъв се е нароил, бели, черни, гологлави каквито ти сака душа, че от колко мъже са??

Дано не служи за пример на девойките и да започнат да се плодят като нея на 15 години...

за размножителен материал - тази една поема всичко, което й пуснат. Направо си е като един малък конвейр.

А бе този анорексичен чироз, доста се е наплодил...

започва на 16 г от 30 годишен ... педофил ли не знам...

Абе, угодило няма. Ако има повече от две деца - много се плодила, ако няма нито едно - ялова... Да е жива и здрава.

Да се хванеш със сводник и педофил е най-добрия начин да получиш много лУбоФФФФ!

Кой го интересува живота на тази жена?!

Тая как не я подведоха и нея под отговорност за склоняване към проституция? Че и за проституция? Да си лежат с мъжа си /бившия, който уж беше голямата любов/ семейно в затвора?

ти не прочете ли, че е звезда... :(

Вкусът и за мъжете е 1 към 1. Чолата и Чолаков, освен, че са със сходни фамилии са и като близнаци. Децата са леко мургави, но кой ти гледа

До Милянкова Госпожо Милянкова, надявам се, че четете коментарите поне от любопитство. По- добре се хванете на работа ( не при някой от мъжете, с които спите ), а работа където да Ви дават пари за работата, която вършите. Така ще сте самостоятелна и няма да Ви карат само да раждате

Тя нали продавала в магазин в МОЛ-а, ама набързо се е отказала, че й е под нивото!!!

Увеличаването на населението с генетично обременени индивиди като децата на тази пеперуда не е най-радостното нещо.

А при нас в маалата , такива бол.

Тази жена не прави никаква разлика между трагикомичен сериал и водевил ми се струва ...

Хубавото е, че женицата е почнала да се осъзнава до къде се е докарала. А още по-хубавото е, че е намерила един широко скроен мъж, който да приеме децата и и да и дава любов. А това е всичко, от което се нуждаем, нали?...

Аз пък имам нужда да пълня такива като нея с любов, за да съществувам пълноценно!

Имала нужда от любов ама сигурно има нужда и от някой лев ей така да и влиза. Иначе браво за децата!

"Понеже съм от хората, които имат нужда от любов, за да съществуват пълноценно" Тази така ли оправдава въртеливия си задник, който е продавала за пари? А и се плоди като циганка и бездомна кучка. Не такива трябва да раждат, а нормални и свестни жени българки. На тази крастава жаба нито едно от децата й няма да остане в България, нито ще допринесе с нещо за страната.

Да не мислиш, че ѝ е лесно? Сигурно не може да си седне нито на задника, нито на предника...

Въпрос на хирургия, уважаема. Вероятно е по-тясна от девственица. А с парите на татковците може и девствена да се изкара.

Каквото и да каже, нищо не може да заличи факта, че е родила цели 4 деца от един изрод и педофил. Сори, но няма оправдание за това. А тя е доста глупава.

Аз за едно й правим ейвалла - жената има кураж да бременее! Дай боже повече такива майки на тая страна - да го докарват до към 6-7-8-9-10 като бабите ни. За едно съм положителна - нека да има българчета.

Бе то да има, ама що да са от най-малоумните, ма Рокси?!

Българчета???? Къде ги видя?

На престъпници и тъпи патки тази държава произвежда само "лош матрял "

Тази рано започнала шафрантия? Да живее толкова години с гнусни сутеньор - това е най-долното стъпало. Няма ли свястни жени в Бг, та пишете само за курви??!!!

Ми те маШленцата се са текиви - от сутеньор нагоре. Огледай се, нема да видиш различни. Ако не е мафиот, ше е чиновник. Ако не е чиновник, ше е строителен работник. Колко са образованите и представителни мъже в страната? има ли текиви изоПщо? Излез на улицата и брой - чичаци с шкембета, бедни студенти или чиновници и некой и друк мафиот и крадец с присъди ...едва ли ше видиш друго.

Напълно подкрепям думите на Роксана... Е са по младичките са с татусчета , голи празни глави , бицепси , бради и оскубани вежди...

Брей, вече почти месец не бяхте писали за тази кукундрела. Но, не може да се отрече, че не Ви липсва постоянство.

Амчи моме, като животът ти е като сериал, поне продай правата за филмиране, все е си на кяр. кой знае може Джулия Робъртс да те изиграе.

Само Джаро не и направи деца...

7 деца весела къща повече такива да има

Ми тъй е то! Бива ли да се е..еш толкова?!

Ба, ако се съберат всичките баджанаци, сигурно парад ще стане...

Ше ви помола да не ме занимавате.

Коя е тази жена?

Как се гледат седем деца бе? Трябват ти три помощнички - готвачка, чистачка и гувернантка, а понякога и още една ако ще излизаш някъде.

У Английскио двор може и така да е. При нас големите гледат по-малките, а майката кисне по кафета или пъшка под някой чужд татко... Грешен ти е алгоритъмът, аркадаш!

Тъй, тъй! И тя така....!

И никакви проблеми с зачеването след Чернобил...

Така се случва , когато съотношението между красотата и интелекта е в полза на красотата. Жалко , че такава хубава жена попада на такива съмнителни типове....

Мутресата се разкайвала... Хе хе хе И кво .. Да я канонизирама като Мария Магдалена ли ..... Мутресата имала нужда от любов.... Хе хе хе хе Гледа от високо , сега вече имала нужда от любов.. Абе разплаках се от умиление...

Кога яде кИфтетата... мъжът ти, когато имаше пари, много го обичаше, неотлъчно до него... като го окошариха - веднага запя друга песен. Колкото и да е била малка, едва ли е смятала, че тия пари, мъжът й от дърветата ги бере

Няма да напиша това, което мисля, понеже ще ме цензурират за накърняване на доброто име.../хахахаха/ Има много поговорки по темата като например: На каквото си си послал, на това ще легнеш.... Та, всеки рано или късно си получава, каквото му се полага!

От Чолов, че на Чолаков!

Има жени, които все попадат на боклуци. Жалко

Каквото повикало - таквоз се обадило.

явно не си слушала родителите си,които мислят само добро за децата си и си попаднала в капан.От къде ги намираш тези грозни мъже да се чуди човек.

Понеже съм от хората, които имат нужда от любов, за да съществуват пълноценно...". Според мен всеки има нужда. Някои обаче не я получават.