Жертвите на изневяра придобиват нездравословни навици

Американски учени установиха, че психологическото напрежение, което изпитва човек, открил, че партньорът му изневерява, може да предизвика рисково поведение.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на изневяра придобиват нездравословни навици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напрао гепваме винкело и ги почваме и двамата - ако ги сглобат у Пирогоф, да се земат после както са си в количките.

Какво значи "жертва на изневяра",че нещо не разбирам ? Живот на съпружески начала ,без брак ,вярност изисква ли.Един път ако кривнеш встрани , изневяра ли е ?

Да, изневяра е, разбира се. Все едно да питаш като съм откраднал един път крадец ли съм или като съм убил един път убиец ли съм...да, да и да. Всеки си носи кръста и гузната съвест, ако я има.

пфффф, никога не ми е пукало и грам дали приятелката спи с некой си. тя не е моя собственост. да спи с който си иска мисля аз! никой ми не верва, ама наистина е така. грам ми не дреме. голем праз. нека види и тя кво е чуждо. що да я спирам, ако я сърби или е любопитна? само за здравето ми се интересувам. ако ми докара нящо - тогива вече ще се види в приключение. демек и мисъл малко требе да вкарва и хигиена! после в живота случих на жена моралистка. ама ни и вервам (на жена вера нямам аз, щото са по-хитри от мен 333 пати!), а още по-малко ме и интересува кво прави. да прави квото и се иска... живеем в демоКЛАТИчна дръжава, все пак.

Като ти наденат едни рога и като усетиш, че никой не те бръсне за слива вече ще запееш друга песен. И аз бях толкова "силен" докато не хванах жена ми да се лигави с някакъв. Честно казано се сринах. Не можех да го повярвам, но се случи. Така, че по-кротко!