Домът на Меган Маркъл

Меки цветове, мрамор и много цветя преобладават в уютния апартамент на половинката на принц Хари.

Обратно в новината

Коментари - Домът на Меган Маркъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, тва е кариера! От тази хипи квартирка в двореца....

Това с подредбата на книгите по цвят ме порази искрено! Все бях виждала и чувала простотии, но чак такава...

Това на диванчето някакъв вид покана ли е?

Вигвама на принцесата е добре, между другото е поучително да се прочете как Америка и Англия са закрили царството Хаваи

А книгите чела ли ги е или са дизайнерско решение за по-интелектуален вид на апартамента? След рафта с просташките обувки книгите не ми се връзват ..

Не съм впечатлен , то и не се вижда кой знае какво . Иначе собаки-те са яки .

Евтин стил, ако може това да се определи като стил. Все пак момичето само си вади парите. Картината над леглото й е ужасно пошла и говори зле за нейното интелектуално ниво.

Меги никъде нема да се пренася, щото това е възможно само ако баба Лиз каже, че одобрева. После, кралските принцове не могат просто тека да живеат с либовниците си - за тех има протокол и първо се женят, тогава се преместват. Иначе си стои там, дето е, щото принца има протокол. Това беше валидно и за уилямчо и кеитището. После, дома й е пошъл и ефтин. Не видех нищо дезайнерско. При това, дома й е тесен и малак - като за нейните доходи сигурно е много, ама в очите на кенсингтън си е мизерия. И най-накрая, Меган чернилката нема шанс дори да бъде приета от баба Лиз, камо ли да бъде одобрена за принцеса. Ако беше, то тя вече щеше да е поканена в двореца и шеше да се разгласи дали е одобрена или не. Баба Лиз тека прави - първо кани да види и после се произнасе. Дотук меган не е канена и едва ли некога ше бъде, заради черната си кръф. Хари да се оглежда за друга, по-подходяща. Тази му губи времето.

Умница е тая палавница

не мога да си представя, че интелигентен човек , който наистина чете, ще си купува и . подреди книгите по цвят. Та дори и дизайнери да са го правили ( както вероятно е), защото тази късоумна фръцла едва ли подрежда дома си, пак тя трябва да го одобри и приеме. Парвеню, което ще се нАМЪРДА В КРАЛСКИЯ ДВОР.

Има една приказка за гроздето - знаете я. А от постовете под статията и ще я видите нагледно!!! По-долу някой питаше къде е нужника. Явно само той не знае, че нужника е в една балканска страна. Нужника винаги е бил там и там ще си остане, а мадамата не я мислете, има кой да го прави!

нИЕ НЕ МИСЛИМ МАДАМАТА, АМА ТИ ВЗЕМИ СЕ ЗАМИСЛИ СЕРИОЗНО ЗА БОЛНАТА СИ ГЛАВА, КОЯТО ТЕ КАРА ДА ОБИЖДАШ И ДА ПЛЮЕШ ТАМ, ОТКЪДЕТО СИ ТРЪГНАЛ.

Не съм избирал мястото от което съм тръгнал, виж никога няма да си простя, че нямах силата да го напусна. Хубаво е да си патриот, но е добре и да си реалист! Кое казваш и е хубавото на балканската страна? Образованието, здравеопазването, правораздаването, икономиката, манталитета на популацията ...? Алоооо, отвори си очите и ушите, не дреми хилядолетената си дрямка!!!

Визията на дома отговаря на стопанката си много посредствен и простеещ ИКЕА + нещо от тротоара.още една доста амбициозна дама без очевидно потекло, харизма и визия решила че ще стане принцеса.старата Кралица баба едва ли ще го допусне, пък бедният Хари нека опитва и вкуса на простолюдието!

Как се вписва Хари в интериора? Като домашен любимец?

Наистина хубав дом, в който обаче книгите се купуват заради цвета на обложката.

Защо няма снимка от нужника? Сега се чудим на двора ли е или вътре.

Приятен дом, но това с обувките ми идва в повече - точно като снимка, правена от нашенска мутреса.

Мда, и аз това си помислих. При това не видех да има обувки за спорт и зимни обувки - това е очевидно позьорска снимка за светските й прояви, на които сичко е нагласено и се позира. Се едно Канада е Африка и чернилката носи саму токчета в топло време. Ми не, в канада не може да излезнеш на улицата с текиви обуфки даже. Позьорство, и аз тека го схванах.