Наталия Кобилкина и Такис: Работим за бебе

Известната сексоложка и съпругът ѝ - Такис Дретакис, няма да отлагат "правенето на бебета".

Обратно в новината

Коментари - Наталия Кобилкина и Такис: Работим за бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хвала тебе, главний редакторе на ДИР, че осмисли днешното ми утро, денят ми и като цяло живота ми с нова новина за Кобилкина. Ама като е толкова настоятелна - нека да покаже материал от процеса на "правенето на бебета".

Ако на Такис работата му е много си викни още работници !

И Гана и Кобилата са прости като г*за на слон, ама защо трябва да ни занимавате с тях?Да си чеши йонито и да не се явява в ефир ,че вече ни омръзна от малоумници.

Щом иска да прихване, да спре с оралните изпълнения и да ги пренасочи където трябва. Имам предвид устните изказвания.

Алооо, администраторчето, толкова ли нямате нещо наистина интересно, красиво, забавно, та сте опрели до псевдосватбата на застаряващата кобила и световно неизвестния византиец?

демек плюштим са

Колкото и да ни я навирате в очите - на никой не му дреме за кво работи тази лаладжийка.А Дъртакис да му мисли - спре ли да снася и него ще го последва съдбата на нашенеца, който я доведе тази колхозничка от края на света

Егати колко ммого хейтъри са се изцвъкали по темата.....

Ха-хо, ти кво очакваш - да славословим тая празноглава гълтачка, който вече и на нищо не прилича.С лице като дупи и вулгаризми фенове не се печелят колкото и да раздува как от всякъде искат да я слушат, ама никой никъде не я кани, освен Славчо,който е на нейното ниво.

Работа ли е, не ми я хвали!

Типично централно азиатско животно, като му видиш мусурата!

Не говори така, защото една от най-красивите, пластични и елегантни проститутки при която съм бил е точно рускиня :) Къдрава и зеленоока, балерина. Прави въздушни, мъжки, женски шпагати и така :)))) Тази Кобилклина не я знам какво може, ама ако е само на 20% от Сиси, пак е добре

Бати изкривената естетика! Нали не казваш,че кръглоликата застаряваща кобила и пластична, красива и т.н. като т.н. Сиси, която си гледал "тиливизора" призори?!На друг ги разправяй тия, след 19-тата си годишнина тьотката е отврат

10 год.беше омъжена за българина, който я извади от украинската тиня, въпреки, че се нарича "рускиня". За тези години, хем - "сексоложка" ако не е работила за бебе - и с гръка ще бъде същото. Ако не беше "Шоуто на Слави" никой нямаше да говори за нея днес ( а бе и новинарите трябва да изкарат некой лев ) !!

Ужас.. и сексоложките вече са ВИП персони...

Кътъркина ма оу, у село ми рекоа дека работАта фостата и фгазо не давала резолтати коги сакаш бебок да прифанеш. Требало мъш, п.тка и еван докъм цела неделя. А при теби ни един фактор, ма... Що че да я работите таа работа? Копате да тражите бебоци ли?

Винаги ми е било интересно как се работи за бебе. Нощна смяна ли се дава, в събота и неделя ли се работи или може би нещо друго. Абе тъпа работа накратко.

Кобилкина, гълтай и все някога ще стане. Ако не стане, пробвай отзад.

Маляка,отзаде няма да стане,от мен да знаеш,пробвай отпреде,нищо ,че е като 10-литрова поцинкована кофа там.

И на колко лазарника стана работничката па и Такито?

gonzales

"Работим за бебе" .... колко ли пари получават за тази работа ? "-) очаквайте скоро да се роди жребчето и да бъдем информирани.

Дъртата брантия реши да ражда. А да я видим сега!

Страхотно, ще се роди още едно кобилче, де е живо и здраво......

Кой ги лансира тези откачалки по медиите, не мога да си го обясня. Явно целта е, хората да започнат да имат всички кухи лейки за VIР, за да им станат кумири. Оня ден оставих без превключване една от телевизиите и гледам едно - Дара, мале-й-й. Пълен отврат.

Тази работа не се зачита за трудов стаж и не носи класове за прослужено време

Змеици и змеюве са се натпреварвали да уплюват в тоз чат туй красиво слатко високо младо бедно момиче... Дами и Господа, плюй народе, опсипвай единственното си богатство което имаш с мерзки храчки змийска отрова и незабърсани сополй, хвърляй лепкава тиня и гнъсна кал по наи чуствителната и финна сексилошка не само в наща татковина но и в третата реалнос... на красивия като апулон гърк,, който мачка чаршави с нея щеха да завидят дори и най великите казанови, донджоановци и лубовчии в света том крус брат пид киянйу рийфс. А вие завиждате двоино и троино че не сте на неино место нали? Вие стоите на сухо и само съскате с обложени езици ,замяргате с остри духовни камъни и раждясали псехически перони интелегентните и умни хора които имат смелоста да го заявят в тиливизора при най чесната и интелегентна водища Гала, и да ви се исмеят в деформирания ви от бръчки и мерзки гримаси сурат... ваще ости копнеят да бъдат докоснати от слаткия мед който се излива от неината оста под формата на човешки и мъдри слова. нейната осмифка и красота ще останът завинаги в аналиите на световната телевизйонна история.... браво кубилкина,целия народ вибрира като нестихващ задъхан вибратор на твойта честота и мисал. Ние всички сме плътно и далбоко зад теб и зад гърбъ на твоя гърк, и ве крепиме здраво с телата си мислите и емоцийте с които ни даряваш и днес. Връшраи се по бързо в телевизорите ни и ни радваи в твойта мека фигура и самодифска гъста коса и сексолошки анализи кадето мохгат да вдигнат дори свален мъшки самолет на земята Убичаме та!!!!!

Аааахахахааааа.... Учителке ма, тоа път ме разби! Мале колко се смях......

Тази тъй самонарекла се VIP персона освен да я яхат (то и името и такова некакво) какво друго може?

Някои работят, други се забавляват.

е 5 минути работа, какво толкова му се работи. ще речеш че е супер сложно.

TIREX

с тая остъргана кофа кво бебе?!

Тази новина доказва, че и гърците могат да бъдат прецакани.

почивка в калифорния - ужас

Такис Дретакис и Кобилкина хахахаххаа, имена. Ама тези какво правят в БГ, освен че гостуват на Гала?

Като е казала "Работим за бебе",това значи че освен Такис и други елини работят за това.Пък от който и да прихване Кобилкина, бебето ще се пише на сметката на Такис/по закон е така/.А като се махне от БГ тази женщина ще могат и други наши сексолози "хляб да ядат".

Колега, едва ли има още балами византийци с проблем с възприятията. Кой се минал - Дретакис е! Са да си носи последствията....

и двамата са прости като галоши - и как само си комуникирали на английски като тая смотла не може да върже две изречения...пълна пародия.

Известната курволожка, руската блядка Кобилкина ! 64198

Руская блядка !

Кобилкина стана по-известна от Б. Борисов бре !

Работна кобилк/ин/а

ХАК МУ Е НА ГРЪКА, НЯМА САМО БЪЛГАРИНА ДА Е ПРЕЦАКАН!!! А до това, че е "ПРИНЦЕСА", не мога да забравя колко образно разказваше как са си изпирали дрехите си в годините когато е живяла при семейството си... изварява ли ги на печката и ги разбърквали с големи дървени пръти.. много принцески начин да си изпереш гащите....

Наталия е обикновенна фрик.еса...

Гоооркият Такис!!!

Да се чудиш кого да съжалиш, гръка ли, рускинята ли... И двете не са много стока...

Работят за бебе-ама тя него или той нея?Ну, дерзай руская блятка.

едва ли ще има деца, п...ка та и е изтрита от многото мъже

Абе чувал съм, че тая работа не се износва, яйчниците се износват, ама това е друга работа... Отвора може да стане като дупката на чудните мостове (нейните и двата вече сигурно са близо до този размер), ама органа си е функционален.

когато една жена е жулена много, дълго време е правела секс без да има деца, старите хора казват, че хваща варовик и не може да забременее

Най-хубавото на подобен вид статии са коментарите под тях. Взимам си пуканки и сядам да си направя петъчната доза смях. :)

Изкукала развратна руска крава правеща пари в България от баламурници!

се е насадил на пачи яйца, егати баламурника

"работели за бебе" квио значи, че се ебът и не ползват кондоми и притивозачатъчни ли?

Да. И само на едно място го кара да се цеди...

Тая простоложка докога ще я развявате по екраните..?