Нападнаха Долче и Габана заради Мелания

Клиенти-противници на американския президент Доналд Тръмп призоваха за бойкот на Долче и Габана, тъй като Мелания се появи нееднократно с техни дрехи.

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха Долче и Габана заради Мелания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да чудеш на простотията на тези американци с подобно искане. Мелания с прекрасна жена. Вместо да се гордеят с нея, те отправят подобни нелогични искания.

Какво ги брига тъпите американци , с какво ще се облича Мелания , тъпи ,тъпи та чак не знам как да ги определя.....

МЕЛАНИЯ И ТОАЛЕТИТЕ СА СУПЕР!!ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШАТА ПОВЛЕКАНА, ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ПЪРВА ДАМА"-ЗА "НЕЯ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ДАМА" ПОДХОЖДА КАТО НА СВИНЧЕ ЗВЪНЧЕ, И НА КОЧИНА КАТАНЕЦ!!! НА ДОЛЧЕ И ГАБАНА-САМО ИМ ДВИГНАХА АКЦИИТЕ!!ТЪПИ, ПРОСТИ , ЗАВИСТЛИВИ СЕЛЯНДУРИ!!!

КЪМ БОЙКОТА!ПОВЕЧЕ ТОАЛЕТИ НА Д.И К. НЯМА ДА СИ КУПУВАМ! АМА ХА!!!

Парите не миришат тъй, че който не иска да му купуват стоката стой гладен.

И кого повече са нападали - Долче или Габана

Тръмп не се е само провъзгласил за президент. Това е изборът на американския народ. Те нали са големи демократи. А сега пък много не го харесвали. Мелания гола ли да ходи поради тази причина?

егати грозните дрехи

При положение, че фланелата струва не повече от 2.45 долара определено ще реализират добра печалба от гнева на снобарите.

Къде и как ги критикуват някой разбра ли?

Всеки се бори за демокрация, всеки претендира, че е демократ, а в крайна сметка иска да е неговото. Е, как такива хора ще допуснат всеки да говори каквото си мисли или както се нарича - свобода на словото.

Що за простащина. Жената си е в правото си да си купува дрехи от когото си иска. Американска простащина - да ограничават, да санкционират и тем подобни. Разбуниха света.

Ники

Продават си стоката двамата и не вършат нищо незаконно! Не са наркотици, алкохол или оръжие. Е вярно с обратна резба са, но пък си кротуват и действат. По принцип повечето в този бранш са такива и трябва да се приеме, като реалност. Казват, че причината за успеха на такива е, че умеят много добре да говорят с жените и да сондират прекрасно вкусовете им докато мъжкарите се интересуват от нагона си. Обаче става много опасно, когато обратните влязат в политиката.

Абе що не си е*ете майката, всичките недоволни от Тръмп.

Сега всички красиви бели жени ще се обличат при Д и Г, защото на всички бели и красиви хора трайно им е писнало да бъдат подтискани и унижавани от грозни и черни хора, платени от евреи, за това, че са бели и красиви.

Големите демократи, по-точно псевдо демократи. Първо на първо да се определят те какви са и с какво право определят кой какво на кого да продава или купува. Отрепки. Като не искат да носят дрехи на производител от когото се облича човек когото не харесват да не купуват от него. Но с какво право ще се опитват да налагат своето мнение и начин на поведение на другите. Ако съм на мястото на дизайнерите ще ги осъдя и в ще ги туря в графа нежелани клиенти. Това за снобите е жесток шамар.

Тъпи, черни, грозни, завистливи педерасти :) Нали трябваше да са толерантни или аз нещо се обърквам

Да си обличат маймуните и да не завиждат на Мелани

Освен да бойкотират Долче и Габана, да не ядат, сирене, мляко, череши ,ябълки, хляб, меса, хляб и др, защото Мелания ги яде!!! Да не забравя, които искат да са още по крайни в бойкота - ДА НЕ ДИШАТ, така протеста им ще е още по искрен!!!

Аз предлагам да спрат да си правят пластични операции и да се гримират.

Дизайнерката на Мишел Обама не само отказа да облича Мелания, но и агитираше други фирми да направят това. Сега защо се дразнят, че първата дама на САЩ се облича в Европа? Всички световни модни дизайнери са в Италия и Франция. Модата тръгва от тези страни. Сащ да си обличат Мишел Обама.

Долче и Габана отговорили шеговито с тениска за 245 долара, но на нея имало сърце и надпис.

А дали са ги били, а после знаете какво?

Тъпи и прости завистници!!Майната ви!! И без вас тази супер фирма има предостатъчно клиенти, ще и накривите шапките!!

Хора без работа се занимаваш с фишуто на президентшата. Имала пари, купила. Не е ли по-странно, че едно палто, направено от каквото и когото и да било, струва педесет бона.

Не че оправдавам комерсиалните пориви на Света, но палтото най-вероятно е правено с много ръчен труд на високоплатени дизайнери в компанията. И докато всички се възмущавате, че някой си надценява реалния труд, пропускате да се разгневите на банки и финансови институции, които са узурпирали един от най-важните суверени на държавата - печатането на парите... но там няма кой да наддигне глава защото повърхствеността е най-отличаващата черта на съвременното общество.

Банките са много и имат много служители, докато Долче и Габана са само двама души и е по-лесно да се насочи вниманието срещу тях.

Ако с това палто обличаха Мишелчето - не е грях, но Мелания - ...!

Бойкот на двамата гея.

Светът е полудял тотално. Да откажеш да облечеш някого с твои дрехи, както и да си купуваш нещо за 51000 долара, което ще облечеш само веднъж.

Ама това си е нейна работа, ако иска и ще гто изгори-като оная червена кукувица Елена Чаушеску!! парите не сте и дали !!!Каквото си иска и за колкото си иска ще купува!!това ЗАВИСТЛИВИЯ ГОЛТАК!!! -е страшна напаст!!!

да си възмутен не е = автоматично на да си завистлив , дай като нямаш толкова пари да си мълчиш и да не можеш да си кажеш мнението , тва винаги ми е било странно , еди кой си бил милионер значи никой с под неговото богатство няма право да го коментира в негативен план , тряя само да го величаем щото някак си постигнал нещо в живота си , развил се в сфера където се дават милиони или някво др.. стечение на обстоятелствата

Пука им Долче и Габана от американците.

дкми

Значи, ясно: Ако Тръмп реши да фалира дадена фирма - той и семейството му започват да ползват нейни продукти, тъпоумните кравари започват да бойкотират и да призовават към бойкот, и готово... Ах, колко е лесно...

че идиотите по света са дори повече от мераклиите....

разбрах?

ВОЙНАТА НА ПЕДЕРАСТИТЕ :))) ... Е ЧАСТ ОТ ЕВРЕЙСКАТА ВОЙНА ВЪВ ФАШИНГТОН :))

оф ти си най-големия педерас тук и се струва.

Тая Мелания ако ми падне ще и изкъртя дограмата.

мечтай си .... но освен злобарки друго няма какво да къртиш

Това е проява на демокрация по американски....тъжно...

И аз ги бойкотирам и не само тях, по причини, които ще оставя в тайна!

Дрехите на D&G подхождат повече на млади фриволни момичета но явно стилистаНаМелания така вижда нещата -палтото изглежда смешно за случая за който е облечено нищо че е фирмено има толкова други стилни дрехи но уви ВКУС....

на вкус и на цвет товарищей нет

Мила Лиза, горещо си се объркала, моето момиче. Няма по- изискана,елегантна и красива първа дама. Май не е имало даже. Прословутата Джаки си е направо грозна. За друга толкова превъзнасяна дори не се сещам.

"Въпрос на вкус"-казало кучето и се облизало под опашката. Верно ,че тази Мелания си е красавица в сравнение с другите първи баби, пардон дами. Но... първо-съгласна съм с Лиза ,че този тренч нещо не е много , много за нея. Този модел е за много кльощави момичета. Не че Мелания е дебела, екстра си е жената, но я уголемява и я прави едра в ръцете и раменете, тип" кака Здравка". Просто модела не е за нея. А относно ,че била най-класната първа дама, може да се поспори- имайки миналото й на гол модел и играчка на богати мъже. А като гледам стила на обличане преди мъжО й да се кандидатира за президент, ми направо -порно. То не са цици, то са крака навън, то жената си е била на повикване, няма как да си измени мантелитета. Сега ми е малко кофти за нея- много е нещастна и тъжна, с този мъж, който я третира като предмет и трофей и това дете с аутизъм, а и навсякъде коментират колко зле се държи с нея мъжа й. А Долчето и Габана са царе на пиара.

Народът е казал: " Хубавият кон и под съдран чул ( покривало) се познава".

Не е зле пишещите журналисти да си преговорят граматиката, особено частта за строеж на сложното изречение, за да знаят къде се поставят запетаи. Много вече дразни тази неграмотност, а за един журналист тя е недопустима.

Това тук е много сложен казус. При всички медии се забелязва абсолютно безсилие пред свръхултрасложната българска граматика.

Ще и накривите капата на Мелания милиардерката. С съпруга и се къпят в пари, а сега и във власт и пари. Бизнеса си е бизнес, в това число и модния и то не малък. А когато става въпрос за пари и то много пари всякакви други съображения е аргументи остават на заден план. Да не пропуснем и факта че чрез Мелания със статуса и на първа дама си правят още по-голяма реклама на модните агенции и марки. Народа го е казал - кучетата си лаят - кервана си върви.

Luna0102

Милиардерка , ама друг път, Перуката дължи само на Дойче Банк 300 милиона. Измамници живеещи на широко с чужди пари.

направи го и ти, недей да завиждаш и злобееш

баси кича?! То не трее си циганин да живееш в кич. Веществото в кратуната ги прави такива.

Това манто, специално, изглежда инспирирано от жакетите плетени на една кука. Ефектно е.

И върху бяло. Дори червило не е сложила. Умно момиче.

Що не си гледаш доматките и пиперя, ами се навираш дето не ти е мястото.

Трябва да се гласуват санкции незабавно в Конгреса. Не може така - това е най-важно за сигурността. Докъде я докараха САЩ вече са за подигравка с подобни новини и стават двигател на опростяването на света вместо да са водач и лидер.

Ако тръгне гола, пак ще се цупят разни малоумници. Под вола теле е това. Не да вземат по една права лопата и да свършат някаква полезна работа. Поне до следващите избори.

Много им идват на някои хора D & G. И двамата са педали но се обявиха против гей браковете. Сега обличали Мелания. Много им бъркат в здравето и се чудят как да им създават проблеми.

Селянката на фърчилото.

На кой му пука.....

западни ценности - бикот.

Друга работа си е кака ти Мелания! Не е както бабата на Макрончо!