Момичетата с грим изкарват по-високи оценки на изпит

Момичетата с грим изкарват по-високи оценки на изпит, защото той повишава самочувствието им и това подобрява паметта им.

Обратно в новината

Коментари - Момичетата с грим изкарват по-високи оценки на изпит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да но възприемеш ли този стил оставаш вечно тъп.

Освен това гримираните жени носят и по-високи токчета. Предишни изследвания показват, че високите хора получават по-високи заплати. А оценките са аналогия на заплатите. Красивите хора също са по-високо оценени. Защото красив се асоциира със здрав, силен и умен. Гримът прикрива несъвършенствата и засилва излъчването. Какво повече да добавим?

Да, защото са по-осъзнати, амбициозни и конкурентни. Въпросното качество предполага и старателна грижа за себе си и умение да се презентираш и откроиш. Няма как да минат без грим. Някъде другаде пък пишеше, че жените в бизнеса, които се гримират по-силно респектират шефовете, колегите и клиентите, съответно получават по-големи заплати. Как мислите, кой и защо е открил БОЙНИТЕ КРАСКИ с които се сащисва врага? :)

Да, особено ако изпитващият е мъж със слабост към женската красота...

Гримът помага на някой жени да си повдигнат самочувствието. Полагат усилие да изглеждат по-добре, прикриват дефектите, наблягат на хубавите черти. Не съм много съгласна за оценките, обаче. Да по-уверени са и може би не толкова притеснени, но добри оценки се изкарват с учене!

Шпакловка и боя ще ми вдига самочувствието. Правих опити, но не можах да свикна с усещането, че кожата е мръсна от гримовете, уж скъпи и качествени. Чистата кожа ме прави спокойна, пък кой както иска, така да си прави нагледната агитация

Обикновено жените вземат от майките си нагласата дали ще се кипрят / гримират или не. Когато майката е обикновена и се носи непретенциозно, дъщерята рядко я задминава в това отношение. Въпрос на светоглед и ценности е дали това е добре, или зле.

Дъ пауър оф ваджайна, бих казал....янг ваджайна, ъф корс....натюрлих....:)

Правилно обезкосмени, с къса поличка и без бельо: шестицата е вързана в кърпа:-)

На мен пък ми прави впечатление, че че мъжете живеят в една огромна заблуда относно жените. За връзката между грима и изпитите нищо не мога да кажа, но пък лично на мен ми е правило впечатление, че красивите жени и като казвам красиви имам предвид не само тялото, а лицето най-вече, като цяло са много умни и обрани, даже скромни хора. Тук не включвам кифлите и силиконките (ако случайно се пръкне някоя с красиво лице)

Понеже на такива жени не им се налага да носят грим - така спествяват много време, което могат да инвестират в по-сериозни занимания и самоосъвършенстване.

Обрани и скромни са, защото се налага да държат настрана стотиците ухажори. Само на нехаресваните жени им се налага да кокетничат и да "си го търсят".

Оп, виж ти! ЕЙ сега се омацах за изпита ми в сряда :) Белким ми помогнало :)))))))

Моята статистика показва, че това е вярно. Не знам точно къде се корени причината, но е вярно. Аз ходех на изпит без грим, освен че бях млада бях красива до толкова, че гримът по-скоро ме загрозяваше и отнемаше в значителна степен от чара ми, знаех много на изпит, НО по-високите оценки бяха за гримираните с високите токчета и късите поли. Сега ако се върна назад няма да пропусна да се нагримирам, да си обуя високите токчета, късата пола и да си облека дреха с подходящо деколте.

и на работа все още нe нося грим, а бях първенец на випуска :)

Ако изпитващия се окаже не мъж, а жена? Тогава какво?! Точно преди да се дипломирам, излизах известно време с един от преподавателите си. За държавния изпит той надлежно ме инструктира как да се облека - къса пола, високи обувки и т.н. Понеже на колегите им било много скучно, видиш ли, да се зарадвали били малко! Не било без значение. Вече ми беше разказвал как много искал да пише отлична оценка на една колежка с мнооого големи "очи". Няколко пъти ходил да й подсказва. Решил й една от задачите, но тя не успяла да реши останалите. С огромно прискърбие й писал 4. Разказваше тази и подобни истории, подплатени със сериозна доза чувство за хумор, затова и не бях скандализирана. Но за дрес кода по време на държавния изпит не го послушах. И добре направих - жените в комисията превъзхождаха мъжете числено.