Рут твърди, че е блокирана във ФБ заради Радева

Певицата Рут Колева се оплака във Фейсбук, че профилите ѝ в социалните мрежи са били блокирани заради критичния ѝ статус към първата дама - Десислава Радева.

Обратно в новината

Коментари - Рут твърди, че е блокирана във ФБ заради Радева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам с какво се занимава Колева, но Първата Дама е държавна институция и е нормално да я блокират за обидни слова срещу нея!!!

Ако напишете в гугъл името на Рут Колева, ще ви излязат снимки и статии от които ще ви стане ясно, що за човек е тя: злобно, неуспяло и комплексирано същество. Желая и здраве и щастие, но със злоба те не се постигат.

Тая кога ще слезне на земята за да проумее че никой нормален не се вълнува от нея???Сега пък Радева и е виновна за това че никой не я базари за слива и изпълнител. Тъпичка простичка нахална ама все другите и са виновни..Не е нужно да парадираш че си лесби защото го знаем отдавна ...

Госпожице Колева, Изказът Ви е недостоен дори за блокиране... Намерението Ви да продължите да си правите реклама в отговор на изказаното от г-жа Радева мнение е прозрачно и жалко. Имайте малко достойство!

РУТКЕ, КАКВО ТИ ПРЕЧИ ПРЕЗИДЕНТШАТА??? ТОВА, ЧЕ НЕ СИ НА НЕЙНО МЯСТО, И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ....ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА НА НЕУСПЕЛИТЕ, СА НАЦИОНАЛЕН СПОРТ В БГ-ТО

КОЯ Е ТАЯ,ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ЧУЛА ЗА НЕЯ.ВЪЗГРОЗНИЧКА ,А КАТТО ГЛЕДАМ И ПО АКЪЛ ПРОСТИЧКА.КОГА Е ПЯЛА И КЪДЕ,ЗАЩОТО НЕ СЪМ Я ГЛЕДАЛА НИТО В НДК НИТО В ЗАЛА АРМЕЕЦ.МОЖЕ БИ В Е БИЛО В МНОГО ИЗВЕСТНОТО ГОРНО НАНАФОЛНИЩЕ.КАК МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ХОРА И ДА СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СА ВЕЛИКИ.

Давал съм много пъти тук във форумите мнения на тролове за изтриване и те не веднъж са ревали, че модераторите ги цензурират. Само че "господа" и "дами" свободата на словото не е свобода на изразяване на ниската ви култура и простотия. Това че България може да си правиш каквото искаш, не значи че навяскъде е така. Освен това правила има, като не ви харесват неизползвайте тези медии. Госпожа Колева се държа вулгарно и непристойно, с поведението единтвено навреди на гей общността и показа че госпожа първата дама е права - нагли и бесрамни са.

момичето добре го казва,свобода и демек демокрация .ама робите са роби,не могат да разберат.прост средновековен народ.безкултурен

Успя. това Рут да напомни чрез медиите, че съществува още. И какво от това! Едва ли от ГЕРБ ще я поканят да стане депутат в следващото НС, или да я хонороват за изплюваните храчки по съпругата на Президента. Далече е като лайномет от привлеченият от ГЕРБ - Антон Тодоров!

Рутке, Рутке, твърдиш ,че си голема певица. Вземи направи концерт поне в зала 1 на НДК. Нема да я на пълниш ама поне ще кажеш ,че си пяла там. Простаците виж какво правят, за часове си продават билетите за зала Армеец, па и допълнителни концерти пускат. А ти Рутке си една ГОЛА ВОДА във всяко отношение. Пълен провал си като човек. Ако вървиш с рогата напред ще си намериш майстора!

Запри се мЪ Смут, нещо албум, сингъл или ти беше реалити зведЪ???

А аз твърдя, че и е блокирал мозъка на таз.

Коментарът не беше критичен, а злобен. Тази не пропуска да се появи някъде, белким някой я забележи!

Да блокират всички невъзпитани, ДАНО !!!

Теме-Рут пак ли ти ве!?

Така се случва когато Рут Колева стана причина да уволнят от работа едно момиче за това че си е изказано личното мнение за нея .Крайно време да не ни подсещат за съществуването на разни госпожици с техните приключения тук и там.Очакваме повече култура а такива които не спират да се фукна тук и там да вземат едно столче и пред Народно Събрание да изнасят лекции колко са " велики и успешни " !!!!!

Наистина ли? Някой се интересува от Рут Колева и блокира нейния акаунт?!! Да, бе!

и Радева има право на мнение-или рут не разрешава.....

обиждането на хората не е свобода на словото, а признак за липса на елементарно възпитание, на просташко мислене, а с простаците се постъпва просташки, каквото повикало такова се обадило е казал народа и да бе мирно седяло не би чудо видяло, така че пей си песните които никой не слуша, живей си в своята кочинка и не обиждай хората, защото ти си абсолютна селяндурка, това е в твоя тон

Какво точно е това нещо Рутка?!? Не е певица, щото едва ли някой може да ми каже и една нейна песен, не е и обществено значима фигура, щото едва ли има и един неин последовател за каквото и да било. Освен, че е дъщеря на биш световен шампион в щангите.... Ми то друго за нея няма! И защо, моля ви се, ще ми натрапвате незначителността и по всеки повод?!? Айде, преди време се опитваше да набира популярност покрай измислен скандал с Армутлиева, след това се опитваше да дава мнение за политически лидери в България, защитничка на обратните се пишеше, сега и съпругата на Президента и крива!!! Аман от полюции на недоклат.ни псевдо "интелектуалки"!

тази ,от световнонеизвестна певица стана световноизвестна простакеса.

Тази радева на каква се изживява? Комунистическа мърша.

Ех, Рут - добра певица си. И изглеждаш перфектно на сцената. Остави "доброжелателите"... Само че не можеш да наречеш друг човек селска мотика. Защото, доколкото знам си дъщеря на пехливан ( борец), но не ти личи..Изглеждаш изискана, освен ако не преиграеш в ролята на "блюстител на истината". Пей си! Това можеш! Хубаво е, че имаш свобода на духа, но лошите мнения за другите може да ги оставиш за близката ти компания в къщи....

уточня само-баща и не е пехливан (борец).По-нагоре споменават какъв е.

Няма лоша реклама, но това е било във времената на силните печатни медии, когато читателите са нямали възможност да коментират. Случаят с тази госпожа РУТ, с който тя търси някакъв скандал и известност обаче е обратен - тя стана повод за подигравки от страна на много хора и едва ли някой я взема на сериозно - в общи линии е поредният селски идиот. Бих и препоръчал да смени малко тактиката, ако чак толкова много иска да е известна.

Пак драма от страна на Рут Колева, но пък Генерал Деси си се поизложи здраво!

Рут, не им се вързвай на тъпотиите.Те само това си могат.С такива "писачи" ако застанеш очи в очи,ще скляпат като мисирка,ама нали е зад паравана правят се на колоси.

Само си търси оправдание. Всъщност е блокирана поради некадърност и тъпотия, но още не го знае. Певица? Още малко и ще я изкарат и хубавица. Боже опази.

Se taia

Трябва да си много кух за да си мислиш, че FB обслужва интересите на българската президентша :) Но тя тази си е кукувица, така че няма какво да се чудим на кухата и чутура. Да видим следващите бисери, които ще изкара...

Ама на кого му дреме за Рут или за Радева? Блокирали я били, иди Рут в американското посолство и се оплачи, че си дисидентка. Само дето се опасявам, че ако там ти обърнат внимание ще се скараш с Тръмп в Туитър и ще стане една.

Тая дали е чувала за "Прозорецът на Овертон"? Кифла без мармалад (суха) е тя и за много малко са и блокирали профилите (тя колко има между другото - по един за всяка от 15-те и "личности" ли?)...

Дир.бг стига сте се излагали!Каква Първа дама,изобщо каква дама е тази селянка.Срамота!

Откъде ти хрумна, че тая селянка е първа дама - някаква долнопробна певачка е, и квартален вагабонтин.

ако глупостите на тази бъдат блокирани навсякъде.Няма да е зле да се консултира и със съответен специалист относно маниите си и шизофренното си поведение.Като не може да направи кариера на певица,явно си избива комплексите по странен и досаден за другите хора начин.

намерете и едно добро момиче на туй нещо, че да миряса.

Дрислата квичи срещу пост на Радева, като си въобразява, че изразявала свобода на мнението. Като и се вкисне акаунтът, това било посегателство върху свободата. Откъде се взе тази пачавра, че ни занимават с нея?

Тая пак се взе насериозно. Грозното пате неможа да пропее та да стане известно, сега грачи по сайтовете но граченето е ДОСАДНО и БУДЕЩО РАЗДРАЗНЕНИЕ

Нашата първа дама е црна сиганка от село. АХАХХАХ

Ти, Рутке, май се взе по-насериозно, отколкото струваш, а? Цензурираха те, заради лошото ти възпитание, а не заради свободата на словото - ама то се иска поне малко сиво вещество, за да го разбереш, пък ти както показа го нямаш. Така, че спокойно - на никого не пречиш и за никого не си толкова важна, колкото ти се иска.

На кой му дреме?

Ти бай Курти ли си ?

Рут=УФСЪ, и то много досадна!

Земята се върти върху...Рут, не върху остта си.....йеййй