Кейт Мидълтън спаси от падане графиня Софи

Почитателите на конните надбягвания, събрали се в Роял Аскот близо до Лондон, станаха свидетели на любопитен момент.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мидълтън спаси от падане графиня Софи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брех, какъв подвиг. Аз очаквах като се казва "спасила", че наистина е спасила човек от сериозно падане от височина. А то глезотия - принцес залитнала от стъпалцето на каретата. Абе я се скрийте.

Телешка новина.

Ето това е интересна новина! Любопитна случка от живота на истински аристократи! А не просташки моменти от ежедневието на булгаристанската парвенюшка селения.

Не знам какво е това " булгаристански " , ама и най- семплия Българин е с класи над рептилската сган ;))))) Чети история и се ограмоти , ако можеш , де ....

На лесбо екшън си мирише отвсякъде работата!

Тия нормални ли са да занимават хората с това бе? Британските медии и тука българските им преписвачи. За дребна незначителна случка статия, снимките и видеото не съм гледал. Очаквам следваща от сорта: Принцеса Незнамкоя се появи на ... с пъпка на носа, която не успя напълно да скрие под тоновете грим.

Ами да ти кажа честно, на мен пък това ми е по интересно отколкото Благой некой си какъв баща бил, или Николета общата къде била, или баба Раева колко обича внучето си! Така че, ако не ти изнасят тия новини просто не ги чети, както аз не чета новините, които не ме вълнуват!

На мен пък и двата типа новини са ми безсмислени.

графинята щеше да седне в скута на херцогинята

"80-годишният пенсиониран агент на британските тайни служби МИ5 Джон Хопкинс признава за серия от убийства, които е извършил.... Сред тези убийства е и това на принцеса Даяна...."Даяна беше красива и любезна жена", казва той и уточнява, че според него тя е застрашавала британската корона. "Кралското семейство разполагаше с доказателства, че тя възнамерява да се разведе с принц Чарлз. Тя знаеше прекалено много тайни отнасящи се за кралското семейство. Моят шеф ми каза, че тя трябва да умре. Получил е пряка заповед от принц Филип и трябваше да направим така, че да изглежда нещастен случай. Никога преди това не бях убивал жена, още по-малко принцеса, но изпълних заповедта. Направих това за кралицата и за страната. Следният етап от задачата включваше медиите, които много добре изпълниха своята част от работата".

Чудесна новина. Браво. Сега в реда на тези чудесни мисли, защо не напишете скандалната новина свързана с признанията на агента на МИ5 на смъртен одър, че британското кралско семейство е заповядало да ликвидират бременната от Доди Ал Файед, принцеса Даяна.

Колко трогателно! Призовавам всички сънародници да си сипят по една допълнително, заради щастливата развръзка!

Циркаджии! То бива филм, но и в най-дългите сериали артистите си почиват у дома. Тези английските синьокръвци нон стоп са на манежа.

абе на това долу което е уж видео се вижда как Кейт направо я е награбила за циците, хммм.. да не би да е обърнала резбата?

Много е интересно, не само, защото най-добрите коне от цял свят се състезават, но и заради адреналина, който изпитваш, когато виждаш как коня, на който си заложил скъсява с всяка секунда за победата. Уникално преживяване! Бях в ложите на кралица Ан и определено атмосферата е тържествена и приятна. Догодина пак ще отидем с приятелите.

Дай малко инфо за шапката ти и разбира се с рокля на кой дизайр беше. И ако не се притесняваш да навлизаш в дребните подробности, нещо по пикантно за обувките и бельо например ;))

"Снимки във видеото".....Уж има видео пък няма видео :)))... евтини бедняшки трикове на евтина бедняшка медия...

Графинята леко се пона-ла и наоколо малко множно се поразмирисало на наср-но. Ама и било топлично на графинята с наа-ните гащи.

Холивуд какво се ослушва? Веднага филм по случая и Оскар!

До гуша ни дойде да четем за хора,чието единствено усилие е било да се родят. Хора,които само потребяват от векове и нищо не създават. Това са търтеи и грабят обществото. Целият световен хаос и мизерия е в резултат на тяхната алчност,суета и паразитност. Рано или късно ще бъдат изклани до коляно. Помнете. Хората страшно ги мразят.

Така е. Не сме равни, нито еднакви, но заслугите към света на някои, който живеят като царе, са с отрицателен знак. Да си получат заслуженото. Амин.

Коментарите са типични и показателни за българския Ганьо, за когото събитие от хайлайфа е конкурс мокра фланелка и дефиле на плеймейтки по голи задници. Ганьо не може да си представи, че за някои хора това, което се нарича "светско събитие", не е свързано непременно със силикон, цици и тържество на плътта над мозъка. Човек може да чете коментарите вместо вицове за Бай Ганьо Балкански.

Хайде без превземки, посмали малко.

ударил си в десятката баи ганиовците - браво от мен - минусите са от селяните в бг

По-добре див селянин, отколкото див голизец, па макар и кралски!

Пич объркал си правописа на Канада... няма да ти подсказвам .. виж си в гугъла. А коментарът ти е също толкова точен, колкото правописа на твоята лелеяна държава.

Във връзка с това, че ни залива мигрантската вълана , а тези се веселят , един любим виц : Английски лорд е седнал в кабинета си в Лондон и чете вестник. Изведнъж неговият слуга връхлита в кабинета: - Сър, Сър, Темза приижда. Лордът възмутено го поглежда и строго му прави забележка: - Джон, толкова години работиш при мене. Не знаеш ли как трябва да влизаш. Излез ако обичаш и влез както се полага. Слугата се подчинил и излязъл. След десетина минути още по-бурно и по-разтревожен слугата отново връхлита. - Сър, Темза приижда, ще ни залее. - Джон, какво ти казах преди малко. Излез ако обичаш и влез подобаващо. Джон излязъл. Минали няколко минути. На вратата се почукало. Лордът казал "Да, влез". Слугата Джон, влязъл бавно и тържествено както го правел винаги, посочил към отворената врата и казал на лорда: - Сър, Темза.

Вица рути направо! :) Само дето тия сухари все сухи излизат накрая, някак си успяват да бягат пред вятъра, ето и сега с брекзита... ;/

света гори а тия продъляват да си играят на принцеси и крале с това което става всички европеици са застрашени ама те не - карети, шапки, приеми...

Ами няма само за задника на Ким Кардашиан и за претенциите на Парцалета Лозанова да четем, я! В лайфа има и други неща, като приеми, каляски, шапки... хора със синя кръв, например, не само селянки, били на конкурс за плеймейтки, виж ми окото...

Хора със синя кръв няма. Дано да изтече такава пред теб, за да го осъзнаеш. Снобско-еснафските възгледи, не те правят да изглеждаш по-изтънчен(а)

А пък Меркел пръдна.

ганьовците са долнопробна смрад

Защо Кейт и Уилям не бяха на 80 годишнината на негово величество? Както и Елизабет 2-ра? В двореца Враня?

Щото той е пишман величество, голтак, който дойде с празни джобове да ги напълни у нас.... Бил цар, видиш ли .. Щото Саксите и Кобургите са баят българи ... Да го е.а в комарджията алкохолик да го е.а ... Поредната пиявица и той, ама един билюк идиоти се насраха от кеф, че имали цар ... Имали те, да не казвам какво....

Кейт спаси Софи от падане от каруцата

Очаквам следващата новина от световно значение: Кейт Мидълтън пръдна...

За съжаление, ПРОСТАЦИТЕ като вас, няма да се свършат никога!

По-жалко е, че тъпаците като теб няма да свършат също, дай им да се прехласват по тъпотии, че и новини правят от това.... Баба ти като е залитала в каруцата все по вестниците е била...

Динозаври на изчезване.

Дали Кейт свири на флейтата на принца? Плюс (+) - да, минус (-) - не.

"Панаир на суетата" беше написал един писател от същия остров.

Офф...

Баба рептилка да даде на Кейти медал за храброст.

Тия са нинджи направо!

"...залитна към върху херцогинята". Ако я беше оставила да падне, щеше да бъде световна сензация, засенчила всички шапки накуп.

на 12-та снимка нещо като прасенце със синя шапка - а рокличката късичка, да се видят бутчетата.

Каква скапана/напикана/скучна/безсмислена новина...

Така е, хората нямат нашите проблеми. Кой се спънал, кой паднал, коя каква шапка има....Търтеи.

Това е не съвсем обикновена случка , а събитието на века. Баба Пена падна от каруцата, с която си возеше картофите, дето пък ги беше засадила и копала, че да не седи гладна през зимата. Ама бабата сама си е виновна. Да си беше одила с каретата на конните сйстезания