Експерти: Секс роботите ще са нещо обичайно след 10 години

Секс роботите ще са много разпространени в бъдеще и ще са нещо обичайно след 10 години, според доклад на Фондацията за отговорно роботизиране.

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Секс роботите ще са нещо обичайно след 10 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако тия роботи ще могат също и да чистят и да гладят, и да готвят, аз нямам нищо против да си купя един мъжки робот...

Фондацията за отговорно роботизиране си рекламира стоката, разбираемо. Но нека имат предвид, че след 10 години, а дори много по-рано порнографията и всички сексуални фалшификати и изгъзици ще бъдат инкриминирани, тъй като са отговорни хората масово да се отвращават от секса, от околните и от самите себе си /виж долу мнението на Моника, застъпвам го и аз/ . Новото поколение е асексуално. Поне по-умните измежду тях. Не могат да преглътнат тая помия. Не от безпаричие и контрацепция, а от многократно намален полов интерес се раждат все по-малко деца. И те някак си усещат за какво става дума, не им се живее в тоя опропастен свят.

сексът е гнусно нещо след 100 години ше е отживелица. Бъдещите хора ще гледат с недоумение много от сегашните животински и примитивни нрави.

Новата технологична революция премина през етапите от мъж-сексроб към метал сексробот. Но тогава защо им е на половината човечество такава скъпа високотехнологична играчка? Можеха с по-голям успех да отскочат до Женския пазар и да си купят една здрава вносна краставица и готово.

Роботите нямало да изпитват любов. Ама кой ще ги ползва за това. Хората, които ще си купят такъв робот, ще са извратенцяци, които ще го ползват за "най-мрачните си фантазии"...

"Фантазиите" не са вълнуващи и са безсмислени, когато са на една ръка разстояние. Преситеният няма да изпита никога онзи здрав апетит...

Какви ти секс кукли, то и сега има. Но няма вече секс. Има изтормозени униполови същества. По цял ден чатят с виртуални подобни същества в интернет. После пият по едно успокоително. Спят някак си и на другиа ден бързат за работа. Работния денето продължава 12 часа. Прибират се уморени в къщи и пак същото. Къде ти едновремешните семейства с по 15 деца. Нямало е приказки за оргазми, сескспози или кукли, виагри. Имало е сакс в къщи и навън на къра.

Ама поради физически причини, е на друго по-високо ниво - виртуално. Ползите са ясни - без венерически болести, а негативите и те също са ясни - венерическите болести стават ментални.