Доналд Тръмп и г-жа Макрон - истинска химия

По време на официалната си визита във Франция президентът на САЩ бе силно впечатлен от съпругата на Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп и г-жа Макрон - истинска химия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Впечатлен"...всичко е по протокол дори и комплиментите,иначе МакАронката прилича на балсамирана мармозетка.

Има нещо такова - толкова е далече от френското разбиране за стил, най - вече с прекалените намеси по физиономията си и изрусената до бяло косица( всъщност един топъл натурален отенък на светло кестенявото ще я подмлади) . Ципчетата и цепките, комичните дължини и анорексията няма да я коментирам. Подигравка е целия стил макарон, а тръмп никогс не е бил джентълмен, и е намерил начин да го изтъкне.

да не му се навира много на близко щото, какво беше казал човека!?"-Влезе ли ти нещо в обсега, grab the pussy и държиш здраво!Без да изтърваш!"

Каква химия бе дебили като си е наборна връзка..Я на снимките как хубаво си личи че Мелани и макрон са се срещнали с мама и тати...

Франция опитоми Льо Дональд :D

Брех, какъв прост народ, толкова прост, че ужасно ме е яд, че съм се родил на тая територия. На всички коментиращи простаци искам да кажа две неща: 1. Много сигурно и вие ще остареете и дори ще се напикавате. 2. Още по-сигурно, че никога няма да стигнете нивото на тия хора! Хайде със здраве, аз тръгвам към Терминал 2, а вие си гугуткайте тук в блатото.

Гледай само коментарите, и това е от такива дето имат комп. и що годе имат претенции, че са интелигентни. Какво да говорим за по-обикновенни хора. Ама много кофти матрял, много. Жалко за тази територия.

Всички ще остареем, но само някои няма да го приемат и до последно ще се правят на маймуни. Такъв е и случая на г-жа Макрон. Вие като сте тръгнали към Терминал2 гледайте да не кацнете в Париж, че там коментарите са 2 пъти по-пикантни от тези тук. Гледам днеска пуснаха и колаж как Мелания пуска ръка на Макрон под масата. Та, не е за вашето ниво такова дебелашко отношение. Вие, с тази изтънчена персона, хубаво е прецизно да си изберете дестинацията. Лек път! Бон воаяж!

То може и да не е било колаж? На Иманюел може да му е излезнАл късмета

Химия между тях може и да има - примерно перхидрол, автобронзант, лак за коса и т.н. Наборите имат еднакъв вкус.

Просто му е станало жал на Тръмп за старицата и е спестил прословутата си арогантност.

Бриджит Макрон изглежда доста жизнена за годините си, има ли нещо лошо в това?!

Каква химия , като физиката им вече е зле, даже ще започне и психиката да им куца!!!

Г-жо (г-це) Пейчева, извинете но Вие да не сте от друга планета и да Ви се привиждат небивалици. "Комплиментите" на Тръмп си бяха чисто издевателство над спаружената леля на Макрон, но Вие като изследователка на лайфа на най-висшия бомон помирисахте дори виртуална химия.

В Койнаре може и да преценявате хора по възрастта, а не по излъчването и финеса, но те са в Париж. Просто млъкнете, простовати са думите ви!

Тръмп и г-жа Макрон са си НАБОРИ , и Макрон със съпругата на Тръмп са си лика прилика ....

Дори да си разменят съпругите г-жа Макронще е по-млада от г-н Тръмп, а г-жа Тръмп ще е по-стара от г-н Тръмп. Така, че всичко си остава на мястото с разликата, че разликата в годините няма да е около 25 години, а около 7 години.

Правописна грешка. Да се чете г-жа Тръмп ще е по-стара от г-н Макрон.

Вие нормални ли сте? Те във Франция не й правят толкова четки на макаронката, колкото тука. Тръмп направи саркастичен коментар по нейн адрес. Той и да е искал да прозвучи като комплимент, определено се е провалил. Цяла Франция се влюби в Мелания. Това обче едва ли ще го отразите. Под всички новини за Тръмп французите коментират класата на Мелания, избора й на тоалети и как Брижит е срам за идеала на френския шик. Не е случайно, че Мелания е обличана от френски дизайнер подбрал тоалетите й специално за визитата. А Макараонката горката пак не успя никой да впечатли с минижупи и перхидролени коси. Престанете да й се четкате, смешно е!

Съвършено прав/а сте. Но либералните медии у нас се стремят да повдигнат реномето на Б. Макрон, въпреки нейната смешна и нелепа визия. Д. Тръмп я нарече "много запазена". Ако за някого това е комплимент, значи е много зле. А ако в това вижда "химия" между двамата, значи няма връзка с главния мозък.

Чак пък красавица. Е, минала е 5-10 пластични операции. Но вижте снимките на Мелания преди. Много по-симпатична е. Сега е с едни присвити очички и не смее да се усмихне, че сакън да не спраска някой шев

Брижит щото е естествена като цвете... Брижит си нае специалист от риалити шоу-тата да й направи президентския имидж, включително и пластичните операции. Затова прилича на клоун с изкуствен тен и изрусена коса. И все пак изглежда по-добре от преди като е забила ученика си.

Ами, да вземат да се трЪмп-ят! :)

Мелания ще остане на сухо обаче, макарончето явно е теоретик по женската част.

Може да са си ги менкали - или четворка

:) Поведението на г-жа Макрон показва добре прикирта погнуса, а не топлота. Момента, в който Тръмпчп и казва е е в добра физическа форма и в последния момент спира да не каже "за годините Ви" е доста анализиран от западните медии (не Фокс, разбира се). Не съм в БГ, но чух че ного се работи по осигурчване на подкрепа на Тръмпчо в БГ. Да здраствует Российская Олигархия?

идиот

:):):) Благодаря. От такива като теб това е комплимент.

... тръмп, ако беше джентълмен... ех, мечти... можеше да добави: и млада!

"Доналд Тръмп и г-жа Макрон - истинска химия" Е па и двамата са трета възраст, та за това. Сега требе да се уловят Еманюел Макрон и Мелания и всичко ще си дойде на място.

Наборите се подкрепят :)

Либералните медии много се стараят да вдигнат реномето на маймуноподобната баба. Но не им се получава.