Най-красивата учителка се омъжи за Тодор Скримов

Волейболният национал Тодор Скримов и обявената в социалните мрежи за най-красива учителка у нас Силвия Зубева се ожениха.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивата учителка се омъжи за Тодор Скримов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина е красавица! Да са щастливи и да ни радват с още дечица и да ги пази Господ

Има добро виме май е естествено. Те товае инак си е кон ама да са шастливи да си живеят в мир и любов и не е нужно да се покЗват в тяхна вреда е

Един такъв красив, красив...Там все красавци са се събрали.

Хайде пък,най-красивата! А най-сексапилната съм аз :)

Големи сладури са и двамата :)))) Много любов от сърце ! Със здраве :)))

Моето мнение е, че има страхотно тяла и коса - това е атрактивното. В лице обаче е минала покрай красотата. Има конска физиономия и в уста и зъби е зле. Грубовата е, а е млада няма 30, пък прилича на жена над 35. Но щом си я харесва, той определено е по-чаровния.

честито! Таз година булка догодина люлка.

Може би ще са по-щастливи ако не им се ровите в живота...

Що за новина! Коя е тая учителка, кой е тоя Скримов

Красива българка! Браво ,Скримов! Не си като Гр.Димитров да търси чернилки!

снимката, където са целуват и са в профил, тя е бременна и с голям корем?

Ще го научи,а после ?

изпити

Въпрос на вкус.. не си падам по такива продълговати лица и кравешки устни.. предпочитам нещо от сорта на Вики Терзийска или Ванеса Хъджинс.

елате да видите на госпожа Паламаркова гръдният кош и после ми говорете, че младата и все още много неопитна Зубева била най-красивата?!? който е одил на лагер с госпожа Паламаркова, на моренце, ЗНАЕ ИСТИНАТА!:-)

госпожа Паламаркова е колежка на Силвето, пак в 119-то са и двете... от разказите на сина (класна му е била госпожа Паламаркова навремето) все още спя неспокойно!:-)

Отдавна не бях идвал в този сайт. Но сега виждам по позитивни коментари. Красива е да. Да са живи и здрави и много да се размножат...

Лашкаййййй Тодоре!

Това Джена ли е?

Да им върви по вода. Все пак дано не са се намерили в някоя чалготека. Професионалните спортисти не са от най-умните и това след време става фактор...

и какво като е "красива"?

Красива е, но е спорно дали е най-красивата. Някоя друга красива учителка с право може да се обиди!

Връзка около година и вече сватба - дааам, това ще трае... Учителка и спортист - хаха. Нищо ново.

Да. Красива е. Натурална неподправена красота. Да се обичат двамата и да се слушат! :)

не е трудно да се класираш за най-красива учителка, като средната възрст в бранша е 55 години. Иначе тази за мен не е красива, има доста чалга в нея като излъчване, а нека на забравяме и кой точно учат педагогики в днешно време. Иначе успех в живота и щастие!

по мое време нЕмаше такива учителки, всичките едни грозни бабички космати и с очила, после покрай демокрацията започнаха да идват млади току=що завършили университета палавници, сега вече е пълно с неграмотни, лепкави, аналноподатливи чалгарки - които ще преподават на вашите деца български език и математика. Значи обезкосмяването се засилва, качеството на образованието пада драстично..

Звучи не лошо, но защо трябва да се използва тази грозна дума наследник за едно неродено дете.... За да станеш наследник на някого, наследодателят или завещателят трабва да са починали, както и да са оставили наследство и то на така наречения "наследник", а не някой друг... А пък и родителите са млади, да са живи и здрави.... Докога тази крайна простотия българска ще бъде демонстрирана по такъв нискоинтелигентен начин и с такъв елементарен изказ....

Било им е много трудно да се намерят, и още по-трудно да вземат решение да се оженят. Жив и здрави! И много щастие.

В фейса напишете Цветомира Николова -жената също е учителка.

Красиво и стилно момиче. Това е красота за подражание, а не като силиконките...

Добре е да си изясните първо какво означава думичката стил и тогава да определяте някой като стилен. Между другото стил не винаги означава елегантност, дори в немалко случаи двете понятия драстично се разминават. Като цялостна визия момата е безкрайно посредствена, но без съмнение изглежда по-добре от една Ана Баракова например.

А нещо линкове към дефиниции да искате? Или преди всяко изказване трябва да дефинираме 20 вариабли? АЗ ТАКА разбирам стила - красиво и ненатрапчиво, като лек парфюм. А вие си плямпайте квото искате.

Наистина, ако не сме толкова красиви като младоженката, как бихме могли да подражаваме?! Ако не сме дългокраки, или не сме млади, или не сме слаби, или нямаме голям бюст, как точно мислите ние да подражаваме??

прекрасна! дано да са щастливи тримката!!!

Тошко Скримов е един от волейболните ми любимци. От сърце им желая много щастие!

Не ги познавам, но искрено се зарадвах на новината след блатния бълвоч на Мотика, Коврилкина, Златки, матки, циганските побоища и другата помия... Здраве, успехи, щастлив семеен живот и поне 3 умни, красиви и сръчни деца!

Хайде сега пак изкарайте Нина Добрев и направете сравнение--да видим коя е по-хубавата. Ето това момиче е красиво, но не драпа за Холивудска известност--просто няма нужда от такава. Браво и на двамата--да са живи, здрави и много щастливи.

Все пак момичето е учителка, къв Холивуд бе Нане?

Красиви млади хора. Да си се кефят, докато се влюбени на макс :)))

Да са живи и здрави дълги години! Да се радват на дните си и заедно да преминават през житейските изпитания! Да си народят дечица за да пребъдва името българско! Бог да ги благослови и наспори дните и делата им!

Имало и хубави неща в тая наша България, бе!

Браво, важното е да се обичат хората! А когато са честни и красиви - да се плодят повече! Със здраве!

Едно силно ГОРЧИВО! Браво...

И двамата са красивил Да са живи и здрави и да се радват дълги години на любовта си!