Гришо и Никол си почиват на о-в Капри (снимки)

Григор Димитров и Никол Шерцингер намериха време за почивка сред множеството си ангажименти.

Обратно в новината

Коментари - Гришо и Никол си почиват на о-в Капри (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво и аз съм за мъжа от зодия лъв федерер е на 8 август.сила стратегия постоянство . лъва не мучи а реве силно и здраво.всички лъвици от прайда сме доволни и щастливи.

много правилно дръж си мъжа зодия телец под одеалото тук говорим за тенис и състезание а не за домошари ... опитай с мъж скорпион ,лъв, овен стрелец и това говедо повече няма да го погледнеш . федерер е зодия лъв огън сила и постоянство

има по-красиви циганки!

Да сте чели за Федерер, че отмаря на острови? Това е разликата, че нашия вместо да блъска с ракетата, той отмаря с курвите. Затова никога няма да стигне върха. И докато на Хамилтън са му отивали една нищожна част от доходите за Никол, то нашия изхарчва почти всичко покрай нея.

машаала дрънка отсекъде

Докато...контактуваш с Никол, да станеш десети. Ако продължи с отмората, може и първи да стане.

Общината, изхвърлете моля големия боклук незавбавно! Много мирише и е неприятно за хората.

Гришко въртя, сука, биха го на тенис и не си намери ново свестно гадже и пак отиде при баба си. Само да уточня, че Николетка си е доста качествена жена за годините си, но не му отива.

Ами по същата причина, поради която и Мъри е номер 1, хемороиди заспал.

Някой може ли да ми обясни как става така, че Гришо отпада още в първия и при голям късмет във втория кръг на големите турнири, а се дореди в топ 10?! Блондинка съм и ми е трудно......

Ми отпадна , защото застана на пътя на " Швеицарския експрес " ! Не е позорно да загубиш от най-добрия ! жалкото е ,че го срещна в началото !

Туй цигане за какво ходи на плаж.

ох,много ми идва това рекламиране на булхарският юнак гриско,гриско живей си ш .ибания живот и ни остави на мира

Ми ти що се интересуваш от него. Той ли те накара да четеш статията?

Грише, ходи, живей си живота...играй си тениса, колкото можеш...Федерер и Сампрас се раждат веднъж на 100г. Бори се, колкото можеш и да не ти пука. Аа...и ако можеш...никога не се връщай, дори и не се сещай за тази дупка, наречена България.

Много се надявам да не се върнеш повече в България

mda, нещо не те разбрах - я пак?

Ти имаш дупка в главата, откъдето ти е изтекъл мозъка.

България е чудесна страна и недобра държава със завистливо и неособенно кадърно население тоест акоя нямаше завистта и злобата и разединението крадливостта може би щяхме да сме перфектната държава народ на перфектното място от земното кълбо - но уви

TIREX

ляв педал със съдружничка..тя води чернилки те го уважават ...

Ще почива разбира се. Вие знаете ли какво е да си 10-ти в тениса? Федерер го бил. Че на финала Чилич да не игра по-добре от Димитров? Сега му е времето да си харчи парите.

григораки беше бит най-позорно от всички! Погледни времето на мачовете и ще видиш , че нашия беше натупан най експресно! Всеки друг оказ аповече съпротива от него . Чилич издържа дори повече и от Раонич!

има една наука която се казва астрология . наш гришо е роден на 16 май 1991 г зодия телец. мъж в женски знак символ земя .никога няма да стане първи .чревоугодници женкари пари и лукс.

Най-ми допадат мъжете зодия телец. Най-хубаво се живее с мъж зодия телец. Когато работят-работят, когато почиват - почиват, когато живеят-живеят, те са домошари, които обичат да пътуват, имат пари и не са стиснати и най-важното - имат положително отношение към жените, във всички смисъли на този израз и както бях прочела в една астрологична книга - най-топло е под одеалото на телеца - много точно казано, според мен. Харесвам, обичам, най-много обичам мъжете зодия телец.

Цяла 1 снимка заедно са си направили и то с агитка! Колко ли си плаюа за по снимка веднъж на 6 месеца с Шерцингер? Че преди няколко месеца даже идва за половин ден "момата" и у нас, да иде на ресторант с майка му. Има нещо гнило тук!

Як коминочистач е нашето момче!

толкова си може и в тениса и в живота,loser

Все разпуска ли, почива ли си .... от какво ли, че е спечелил няколко турнира от шлема ли или няколко мастърса ли, че е показал някакъв сносен тенис ли или някакви запомнящи се резултати ли ...

Явно много успехи има българския мъжки тенис преди Григор, че претенции взехте да предявявате. Втори кръг в турнир от Шлема и 98-о място в света - върха на БГ тениса при мъжете за 121г. история. Я се засили... и в най-близката стена с главата напред - няма смисъл да се мъчиш.

Ето как тренира Гришо след загуба на турнир от големия шлем .... Да си развява оная работа ... Дреме му на тениса ... Затова и резултатите му са такива .... никакви ... Защо ли не виждам подобни снимки на Федерер, Надал, Джокович или Мъри например ...

"Защо ли не виждам подобни снимки на Федерер, Надал, Джокович или Мъри например ..." Не "виждаш", `щото не са ти ги предоставили от дир-а. Ако искаш да видиш - ще намериш хиляди, дори в личните им профили, а не само от папараци.

По правилно е да се чете "Григор Димитров и Никол Шерцингер намериха време за почивка сред множеството МУ ЗГУБИ НА ТЕРЕНА". Така ще бъде докато се мъкне с тази баба професионалистка.

и от кво се е уморил тъпият селянин - на къра ли е работил, научни трудове ли е писал или що?!

мож' да е писал твърде много у форумите на дира след мачовете и тренировките ;)..... тъпака му с тъпак :)))

Дреме ми на силикона и хиалурона в устните... но не срамните, къде е Гришу и какво прави с леля си! Писна ми!

Не е кой знае кава хубавица,като нашите чалгаджийки.

Боже! Никол очевидно е копирала Николета Божинова - снимка на дупе и чекнене край басейна. ;)

Николета копира Никол.

глейте к'во Николета е впечатлителна брантия на световно мастийско ниво - старе се жената спор няма тей че коя коя копира малко въпрос без отговор

Абе аз като ви разправям, че Никол и президентшата са двойнички вие не ми вярвате. Вече приликата е натрапчива, направо не се издържа :)

А бе остров Капри не беше ли световна гей дестинация?

Беше по ваше време ;) Но сега ходят и нормални :)

Ти явно си напред с материала! Я обясни по-подробно как стоят нещата!

бг, които в ада натискат в казана този, който е изпълзял нагоре - Гришо се завръща в Топ 10!

Никол трябва да е минала вчера да поздрави Хамилтън за победата.

Николчето е богиня на секса. Тя може да те изпразни толкова силно, че ще забравиш всички изгубени купи и да наваксаш всички пропуснати сетове с нея.

така е богиня е на секса,нали е чернилка,демек от малцинството в максуда,не го изписвам за да съм политически корекктен

И след почивката с Никол - пак ли назад ?

еми... Федерер пак го би на Уимбълдън но както виждаме Гришо сериозно се готви за реванш...

Пак ли с тоя Дришо и оная дърта ... ни занимавате бе Аман от простотии

Браво Гришо, голям пич си! Заеби тениса и си харчи мангизите...

Искам да видя снимка на Гришо не с мадами, а с купа от Уимбълдън, вместо Федерер.

За кво ти е тая купа бе. Нека си ги праска бабичките. За кво изобщо му е тоя тенис.Може и порно актьор да стане, ще си ги шиба бабите и ще се кефи.

кат си толкоз претенциозен кви купи си спечелил, комплексар?

Давай Гриша, ръгай леля в разпраната дамаджана

Гришо с леля си..

Такава "леля" да имам - жена не ми трябва...

Какво съвпадение. Мария Шарапова има вила на Амалфитанското крайбрежие /по информация на един гид/.

Гришо, вземи Маша ! Не ти тряба тъща на Хаваите !

Не му трябва курва. Тая Маша сама си призна, че опитвала с кой ли не и какво ли не.

Ако Маша е к*а, интересно другата каква точно е? Вечно излизаща пияна от баровете сутрин влачена от двама , трима....

Наша Маша където гозапозна с Н.е прекрасна и истииска красива и много търпелива дано съдбата бъде добра към нея и Григор.х х х

Пак ли тая!