Миранда Кер показа сватбената си рокля в стил Грейс Кели

Миранда Кер сбъдна мечтата си да се омъжи в рокля висша мода на "Диор".

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер показа сватбената си рокля в стил Грейс Кели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави, но ако трябва да коментирам роклята, не ми допада особено. Роклята на Грейс Кели е много по/красива. Кейт се опита да я имитира и пак не се получи толкова красива. Миранда само е копирала частта, която се слага на главата, но нищо друго освен дългия ръкав не намомня на роклята на Г.К.

Еврей и златотърсачка - каква гадна комбинация

В лице ми е блудкава и не я харесвам,но роклята е готина и седи супер

Че не е пораснала, ако още мечтае за принцове и рокли на принцеси. Една текава, как мина под гилотината, непораснала.... Не се учудвам, че Орландо я заряза. То...да сменяш памперси на женско бебе на 30 си е работа целодневна....

Tqlo super ,face nikakuv.Selska moma

Нищо, имаш още мечти и рокли да обличаш, както си го подкарала... жалко, че наскоро ти се наложи да връщаш бижута на стойност милиони долари, купени с прани пари и подарени от Джо Лоу... защото просто ти бил фен. И аз повярвах на тази платонична връзка, даааа

Много е красива, а и му е кака с 8 години /тя-34, той-26/. Права е баба й! Мъжете обичат с очите и винаги ще избират по-красивата жена, а не по-добрата....стига разбира се да имат избор. Не всеки има шанса да е харесан от красавица. Някои мъже имат избор само между грозни жени, а за красивите само мечтаят.

да те отрака!?

Е това с баба й направо кърти. Май ще спирам чипса.

papion

Тя, като манекенка каквото и да облече, все и стои, но какво значи дизайнерката еди коя си и угодила, все пак тя или милиардера си плащат. Иначе моделът на роклята не е нещо особено, на Кейт Мидълтън беше по-красива. За следващата сватба да размисли, че тя изкарва по 5-6 г. С Орландо бяха хубава двойка.

Само да не преключи живота си като въпросната Кели.

Предния беше Блум!?Тоя е Шпигел! А следващия, с какво име ще е!?Валцман, Шуорц или Розентал!?

И роклята и момичето и момчето са перфектни, красиви, стилни и са си лика прилика. Да са живи и здрави!