Гала: Обичам Стефан повече от себе си

"Гледам на себе си като на обикновен човек", каза Гала в откровено интервю пред Мон Дьо, "и стъпил на земята, и хвърчащ във въздуха, но не нещо специално."

Обратно в новината

Коментари - Гала: Обичам Стефан повече от себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави и да се обичат, но разликата в годините е стряскаща и дано цялата история не е обречена. Срещу природата не може да се върви.

Толква тъпо предаване стана на кафе , че аз и много ,него гледаме ,селска просташка работа ! Нещо го обновете господа от НОВА ! Или нещо друго с други хора и съдържание ! Стига ни показвахте простотии !

днеска е рекорд от простотии на този дир ??!!!! кой ви поръчва да пишете за тези мизерчнички венета райкова ,гала и за капак едно олекотено л.но деси цонева.... питам ви не ви ли е срам??????!!!!!!!!!оставете ни на мира искаме да четем информация не глупости...............

Обикновена селянка от Гулянци , домъкнала се в Сторгозия -Плевен и директно Софето , няма втора като нея , куха Селска лейка !

А, и Гала ли е от Гулянци? Значи са селски с Диляна Попова... Какви чеда се раждат в тва Гулянци!

що за глупост, само детето си мога да обичам толкова силно, другото са тъпизми, пози и комплекси!

ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАХТЕ КОМЕНТАРА МИ?дА НЕ БИ КОМЕНТАРА ЗА СВИРКИТЕ ДА Е ПО СТОЙНОСТЕН?а,ЧЕ ГАЛА Е ДЪРТА КРАВА,НЕ Е ЛИ ИСТИНА?

Студиото на "На кафе" прилича на сергия от бит пазар. Оформлението няма как да не е на"великата"Кременка. И водещата,асистентките,гостите и като продавачи от тези сергии. Всеки пазаруващ от битака е добре дошъл...кич има за всички.

TIREX

ако не бе Къци тая още щеше да прави свирки на централна гара...

лесно ТВ водеща не се става........свирила е яко...........

Харесвам Гала. Изглежда страхотно и за толкова години не съм я виждала да се набърква в скандали и просташки истории, както 80 % от хайлайфа ни.

Гала изглежда страхотно на екран/напудрена, издокарана и правилно отразяващи я камери/, но реално.............е ужас, а колкото до скандалите-не я подценявай и тя си има своите истории................

Пълни лъжи!!! Човек, разбира се, обича най-много себе си. После други хора в живота му заемат определено място. Я да размисли тая другарка малко... От колко време въпросният Стефан е в живота и? Или иска да каже, че го е обичала най-много и от преди да се познават въобще ... Малоумщина...

Как няма да обича младото биче, което и чисти отходните канали и и чеше сърбежа?

Колко дни ще стои това заглавие в Дир.бг. Омръзнахте на хората с едни и същи новини.

Давай Стефчо, ръгай чушката във боба, и семето вътре.

до 26 Гала се е снимала за плейбой 2007г. Въобще не е невинна душичка.

Намерила пари за пиар. Иначе на кого му пука за нея.

Защо напоследък ни занимавате с Гала ? Онзи ден четох във вестник за нея колко е младолика.....

По-важно е Стефан да я обича. А това някак не личи. Не й вярвам, изкуствена е.

Що ни занимавате с тази проста и нахална селянка ! Тази не е авторитет за 99,9 % Българи!

"Гледам на себе си като на обикновен човек" Да се разбира - аз съм супер дупер мега яката пичка, ама за пред хората трябва да кажа, че съм обикновен човек. Никой човек с нормален светоглед няма да съчини така изречението.

Не знам какво не вади, но добре е пробила и да не завиждаме. Само се чудя, защо е така припряна и нервна, говори много и не млъква, просто този водопад от думи те кара да посегнеш към мутето. Пък и се поизчерпа форматът, налага се да измисли нещо освежаващо, че лошо й се пише, младите лъвици от прайда само дебнат.

Ако си на мястото на изоставената жена с трите деца друга песен ще пееш. Явно сме стигнали вече дъното,след като аплодираме дегенерата,който оставя жена си и трите си деца и отива,видиш ли,при жената,която се оказала любовта на живота му.

Това, което направи Гала за опростачването на нацията, Слави и с още 20 години предавания не може да го достигне !

тук яко се обърка зомби.......учиндолския селски простак е ненадминат до сега и 100 гали не могат го стигнат

Chefo77

То и аз обичам себе си повече от нея ... :)

Какво да каже милата. тя на 50 год , той на 35 год. Как няма да го обича. Че какво друго да правят заедно не знам ! Тя е миловидна женица, с голям мерак да цъфти на екран, ама на всяка цена/ няма лошо, щом я държат, ама моле ви се, чак топ журналист, изобщо за какво става дума, Освен да сменя тоалетите всеки ден и да задава напудрени въпроси, сакън да не притесни някоя "звезда", тя друго не прави !

11 години им е разликата. Какво от това, явно им е хубаво заедно. Кристина Димитрова е 12 години по-голяма от приятеля си, който е много красив и са от много години заедно. В същото време хора с малка разлика се разделят непрекъснато. Не обръщайте такова внимание на годините, те не са определящи за щастлив и дълготраен брак/връзка.

малиии злобен народ...като ви чете човек ще рече че всички сте едни прекрасни ,успели,интелигентни хора...пък 50г ви жени в пъти по-добре изглеждащи от гала...ми хубава си е жената,елегантна ,чаровна премерена..е,все пак една от малкото ,които не са се снимали голи,ама въпреки това всички я познават дори и вие дето не гледате предаването й...чужд мъж била взела,ми как става това насила..ако той не иска..смешници...

Не един чужд мъж е взела, защото и Будев е развела.

снимала се е гола, като не знаеш, не коментирай (не)компетентно :)

Ми става, защото ТОЙ ВИНАГИ иска нещо по-така.

Коя е тази? Щото аз отдавна телевизия не гледам!

като не гледаш ,какво изобщо коментираш...

..една която за някой и друг час сутрин влиза в къщите на бабите да им прави компания .....

Ако го обичаше наистина щеше да го остави да живее при детето си. Или тя да му роди дете. Не, тя обича себе си и го ласкае. А той е достатъчно глупав да й се връзва.

айде пак някоя голяма умница от форума БГ Мамма се изц////въка компетентно. Кво си мислите бе мили, че като сте родили по едно тъпо човече и сте вързали някой за цял живот.хахах

точно затва аз няма да раждам на никого нищо, не отоговаряй, няма смисъл

Брей, хем обичлива, хем и скромна :D. Какво излиза - обича да го обича! Прави го по собствена воля, никой не я принуждава т.е. , все пак го прави за себе си.

Предаването й върви, защото има достатъчно публика. Има си хора, които харесват това кудкудякане и те не са малко.

Пенсионерки, безработни и млади юници, чието най-голямо постижение в живота е изстрелването на 2-3 чавета. Т'ва е публиката в тоя часови пояс - все отбрана аудитория за високоинтелигентното предаване на Галя..

заслужава ли си?

предлагаме шоуто на известните селяци гала и на славко Трифонов да се влеят в едно и така селските олигофрени ще спечелят двойно и няма да превключват каналите

Стефчо ОГЛЕДАЙ се!Гледай когато говори с теб , кой е зад теб.

и защо занимавате обществото със селяниите на галито и шоуто и за олигофрени

Питона одмладява женитее,хралупата трябва да си чисти редовноо!

И той та люби ма Галунке...докато го издържаш. А Гала и "кафето и" са изчерпани много отдавна след като стана пристан на чалгарки и плейметки и придатък на всички риалити по Нова тв с абонирани постоянни гости кометиращи простотии... Стои още защото ухажва сем.Халваджян а асистентките и още по зле и от нея.Явно ги избират на принципа По,по най-зле.

Ако не беше Гала това предаване изобщо нямаше да върви и да го има толкова време. Всичките идеи и декори на Кремена цяха да са ксто пародия и посмешище.

Кой поред е тоя вече?Изгубих им бройката...

Скоро по невнимание гледах 5-6 мин. от предаването и - има ли такива празни домакини,които гледат това "нещо"?

Всички знаят и са гледали Гала. Май ти си празната домакиня. Нали знаеш каквото наричаш...

Дъщеря и е много чаровна.

Мисля, че Гала няма равна на себе си в ефир. С толкова много години толкова дълги предавания. И всичките и гости не могат да и се равнят на кутрето, но тя ги кара да изглеждат свестни и добре. Абе огрява ги като слънце. А нс интервюта показва истинското си аз, че една нормална, чувствителна и ранима жена. Чест и прави, че може да обича обикновен човек и то толкова много, повече от себе си...

Как тези кухи лейки не четат коментарите тук и така да разберат колко са ненужни на обществото? Тази Галя си въобразява нещо за себе си, което никога не е постигнала и никога няма да го има - уважението на зрителя!!! Нито тя има данни за нещо повече от супер елементарна водеща, нито предаването й има стойност. Въобще в националния телевизор бъка от тъпи предавания с още по-тъпи повехнали лелки, които си въобразяват небивалици за себе си. Тази Галя, някаква Мира Добрева, която е втръснала до отчаяние на всеки, цяла армия от други нелепи образи... явно, техните богати любовници им купуват присъствие на екрана, без да не питат искаме ли такава инквизиция. Докога? И няма ли кой да ги изчисти от телевизора?

Никоя нормална жена не бива да допуска такава глупава грешка!

Въх , стига ма Галче , лъжеш.....!!.

Е, то остана да гледаш на себе си като на нещо повече от обикновен човек. Коя си ти? Каква си ти? Посредствена водеща на посредствено предаване, поради правилни контакти, поради правилно "отношение" или просто поради липса на нещо по-добро. Бутай си там стажа и тва е.