9-годишно момче трогна спецовете в НАСА

Джак Дейвис е само на 9 години, но мечтата му е да отговаря за планетарната защита на Земята.

Обратно в новината

Коментари - 9-годишно момче трогна спецовете в НАСА | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се предпазят от бактерии, да си изхвърлят редовно плотерите, мишките, сешоарите, четките за зъби, матраците и гъбичките за миене на чинии! Какво им е виновно детето, все още е незаразено с бактерията на дъртите за алчност, простотия и дебелоочие.

Каго "офицер за планетарна защита" предлагам да назначим наш Боко. Има необходимата квалификация, достатъчно умен е, справя се с всякакъв вид защити. Освен това съответства на представата за главен клатикуравец на планетата, какъвто е ББ в момента у нас.

А защо само американец може да заема позицията? Земята само тяхна ли е вече или няма други кадърни нации?

Ами защото наистина няма. Тези за които си мислиш, са заети да правят танкове, ядрени ракети и да завладяват чужди територии

Земята не е тяхна,но НАСА е тяхна! Или твърдиш нещо друго ?

"За жалост на 9-годишният Джак"? На НЕГО - кратък член

Щука

Поредното дете, жертва на болните амбиции на родителите си. Как все такива деца са все американчета? На 5 години правят рокли от хартия, на 3 години пишат писма до световни концерни и получават отговори от директорите, на 9 стават "офицери" в НАСА и т.н. Глупости и половина!

а някога бяха все съветски деца ..

Всъщност, новината по западните медии е вързана с факта, че лапето иска да е Пазител на Галактиката и се направи голяма реклама на филмите.

Затрогна???