Кичка проговори за скандала с Тони Димитрова

Кичка Бодурова сподели, че с колежката й Тони Димитрова не могат да бъдат приятелки.

Обратно в новината

Коментари - Кичка проговори за скандала с Тони Димитрова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киче,обичам ви и двете, и тебе и Тони. Обичам Бургас, обичам и морете. Оценете го и се замислете, защото аз съм от последното поколение, което може да ви обича. От младите, след нас, не се залъгвайте, че някой ще ви помни, въобще. И затова ви моля, заровете томахавките, няма какво да делите и не ставайте смешни. Вие, двете с Тони плувате в различни басейни, така че е глупаво е да се състезавате. Тони е дива от българската естрада, ти си дива на гръцките таверни, дошла от България. Отново, обичм ви и двете!

Дъщеря ми Кристи е едно прекрасно същество с много висок морал." ХА-ХА-ХА! Само напишете "Кристи Кичка" в гугъл и ще видите за какъв морал XXL става въпрос.

Тая изобщо може ли да говори с някой човек и има ли кой да я търпи? За беда, времето не прощава и остаряваме - някои бавно и красиво, други по-бързо се сбръчкват от сиви нездрави помисли. Хубавото е, че се хваща и веднага реагира, като играе уж непукистка. Да й отпускат там индивидуалната пенсия и да кротне.

Ох, като се наврете в този вип брадър и някои от вас така се орезиляват, лъсват им бедните духом същества, някои са ме поразявали колко тясно скроени хора са и как парите и славата вместо да ги направи благородни и над нещата, нали са звезди, е ми то това е да си звезда, да не са ти присъщи качествата на обикновения човек. А те какво, пълни мизерници. Единици от така наречените випове минали от там са ми оставили добро впечатление, някои дори са ме изненадвали приятно, но други направо са ме потрисали от дребнотемието, егоизма си, коварството си, меркантилността си с две думи - дребни и низши души. Та въпросната кичка е една от тях.

Дъщеря ми Кристи е едно прекрасно същество с много висок морал...за разлика от мен.

Ха-ха!

Кичето си е проста женица и затова Тонито й се подиграва. Кичето е всеизвестна с креватните си подвизи - тъкаляла се е и е била подхвърляна като парцал от толкова много мъже и е станала за посмещище - цялата естрадна гилдия го знае и затова й се подиграва. Толкова много известни мъже от номенклатурата преди 1989 г. разказват как настойчиво се е самопредлагала на техните ласки с надежда за повече професионални певчески пробиви и личен просперитет:) Мисля, че самата тя не може да си прости лекото поведение и затова е тази злоба - към всички нейни колеги, които я знаят и й се подиграват..

Злобата към теб мила моя е огледален образ на отношението ти към твоите колеги.Нямам спомен да имаш колега или колежка които да са в обтегнати отношения с половината от естрадния елит, естествено изключвайки самата теб.Наличието на пари не може да компенсира твоята надутост и надменност.

Когато Кичка нашумя като певица, искаше да си сменя малкото име, че навява мисли и се римува с .... Желанието и беше Кичка да го смени с Кутка, ама после нещо се отказа. :))

Истината е, че и двете пеят добре. Ипфоня срещу Самсуняка рунд 1!

Е то варненка и бургазлийка да се драпат го разбирам, ще е заради спорта ама две бургазлийки ми идва в много.

Тая женичка - Кичка, все някоъ я мрази, завижда й, злобее срещу нея....то хората не знаят, че съществува....

Нищо музикално няма в този диалог.Певици ли се карат или махленски клюкарки?

Б$и и новината - честно!

Кичка с кривата пичка ръси отрова срещу Тони Димитрова

Да, разбира се.Плющеше яко висшия партиен ешалон.

В България никой не може да пее. Само руските певци са добри и тези, които пеят на митинг на БСП.

Тони, Кичка - фани едната, па цапни другата!

много ги е яд че нямат нейната къща, кола и банкова сметка. Чиста завист и жлъч, която не престана да се излива към тази жена.

Добре, че е тази поамериканчила се госпожа, за да има на кого да завиждаме! Монка, ще се опитам да обясня като за тъпа кифла-такива заключения за завистта и злобата са любимите на комплексарите и на некадърниците. Те все са потърпевши, все някой ги плюе и те, милите, не могат да разберат откъде идва това. Има толкова много в пъти повече преуспели и богати хора, но не - ние завиждаме на Кичето.

Няма кой да прочете статията в жълтия ПАРЦАЛ ни я пробутвайте в дирника

Абе, гарги рошави, бездарни... и двете сте с говорни дефекти, които се забелязват при граченето ви...не ни занимавайте с глупости и се научете да пеете.

Който не разбира тук се спира и не пропуска да отприщи злобата, завистта и комплекса си към успелите хора, както в случая с Кичка. И защо клети българино, таиш толкоз гняв към Кичка, с какво лично те е засегнала и ти е трън в петичката, но защо ли се учудвам, има ли неоплюта личност у нас, то не беше Лили Иванова на която не бяха изнесени кирливите ризи, та колко му е на Кичка.

Нека се концентрира върху залязващата си кариера, а да не ни набутва пред очите милата се дъщеричка, че тръпки ни побиват от тази татуирана содомитка!

Кичка едно време, преди 30 години, беше красива, атрактивна, пееше здраво и се любеше на поразия - не пропускаше мъж от соц елита. Въобще беше звезда от родния шоу бизнес.Сега прилича на пенсионирана мадам.Жалкото е, че с годините не поумнява, а трупа глупости на килограм.Става заядлива, изпростява, плещи врели-некипели и събира сили за едно концертче годишно в НДК.По-добре да се оттегли и да пише мемоари.Ще бъдат интересно четиво.

Едва ли ще са ,,Мемоарите на една гейша", но тевтерчето с мъжки имена е доста тлъстичко...

теФтерче, разбира се

Ако под "родния шоу бизнес" имаш предвид секс батальона на другарите от партията съм съгласен, иначе - не!!!

Естествено, беше елитна любовница.

Кичка я помнех от младите и години,когато пееше,беше и хубавичка.После изчезна от България.Появата и стана с писане по медиите какви бракове има,колко е известна по кръчмите на Гърция с изпълнения на гръцки песни,с какви мъже е живяла.Отдаваха и се гръцките песни.Но после стана отегчително да четеме и слушаме какви къщи си е купила по света и колко е щастлива. БИГ БРАДЪР я разкри като мрънкаща и злобна застаряваща женичка,доста неприятно за гледане и слушане.Повече надали ще оправи имиджа си ,колкото и да се опитва.От тук идват всичките и заяждания с способни и обичани певици.Жалко за нея.

Падна на всички в очите.За единия хонорар в Биг брадър си показа злобата ,гадния характер и склонност да си измисля ,,самохвалство,, .лельо Кичке отивай там от където никой не се връща Бабе злобно

Абе мама му стара ! Като е толкова велико певица и пяла сигурно и на Луната - пък да си седи в Щатите ! Нали и били второта родина ! Ко ще да пее на поляната на Белия дом ! Не я ли видяхте , че жената е с психични проблеми още от Брадъра ! Тя не търпи нищо друго освен нейното АЗ ! Кичкеееееееееееее - не си нито Арета Франклин , нито Мадона , нито Уитни Хюстън ! А като си обичаш толкова държавата кви ги дириш на майната си ! Поне Тони не е избягала като теб ! Аман отродолюбци и разбирачи ! Изпяла си 10 песни по соца и ти стана вече голяма звезда ! Ай сиктир !!!

лельо кичке , ти от дека си ??

Лили Иванова, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Кичка Бодурова и още други, са дали толкова много на бълг.зрител десетилетия наред, че им дължим единствено респект, а не както Здравко със заядливия си характер и комплекси да поставя под съмнение пяла ли е Кичка в зала Сизар Палас в Лас Вегас.

Моля, не слагайте Кичка Бодурова до Лили Иванова, Йорданка Христова и Богдана Карадочева! Тя няма място сред тях!

..ама ти наистина ли взе,че си повярва, горката, жива си за оплакване.

Не разбрах пяла ли е Кичка в Сизърс Палас или не?

... къв сизърс палас бе... "свирила" е на цезар... по паласки...

Как няма да завиждат на Кичка Бодурова, топ певица с десетки хитове слушани от поколения, но Господ я е надарил и с прекрасна визия. Тони Димитрова да ме извини, пее хубаво, но не и да я гледаш. Катя и Здравко, вероятно имат своите почитатели като дует, индивидуално не може да пее никой от тях, особено Здравко, и не му прави чест, че пред цяла България се изложи така в Биг Брадър.

Яздя щерка ти, Кичке! Да, за татуираната и разголената говоря.

Оооо, Кичка, как не забелязах по-рано, този мой "любим" обект. Имам 3 срещи с тази женица през интервали от 10-тина години още от средата на 80-тте, и не като неин почитател или слушател или колега от същата област, но и от трите пъти излизам умопомрачен и отчаян от жените и хората по принцип. Добре, че беше временно. Всъщност, съдбата ме е сблъсквала много пъти с уж културно-известни люде - певци, артисти, художници и пр. от България. От други страни - също, но доста по-малко, то в другите страни има по-малко известни хора :-) Та, имам истории, дето сега фалшивите и жълти новини биха изглеждали като детска приказка пред тях. Цяла книга мога да напиша. То кой ли не се пробва да пише, примерно и най-вече за мутри, но аз признавам - от мутри не разбирам. Но пък за началните години на някои добре известни чалгарки имам какво да кажа. Хей, ДИР, мога доста да оживя увехналата рубрика, но да знаете, че от такива като вас безидейни скъпо вземам, за да компенсирам помощта, която оказвам на добра воля на хубави хора.

Кичка питала радио Ереван как да си смени името, но без да променя смисъла, защото настоящото й име навявало разни мръсни асоциации. Радиото й предложило да се прекръсти на "Кутка".

Кичке, харесвах те като певеца, но след участието ти в Биг Брадър ми стана много противна с твоята злоба към нашите обичани Катя и Здравко. Може да пееш добре, но си зла и много хленчиш. Сама си докарваш бедите и после се правиш на невинна. Много съм толеранта към теб с това изказване, можех да бъда много по груба - заслужавш това. Пееш хубаво, но душата ти е черна. Идваш тук само да печелиш. Защо ли не си останеш в Америка за постоянно? Само злоба сееш, сега пък Тони Димитрова ти пречи. Иди си Кичке, като не ни харесваш!

Права си - всеки път като се завърти името й т.е. - като се върне в БГ или реши да напомни ''виртуално" за себе си, сее някаква мръсна енергия и злоба - плюе някого, кара се с някого...

Ритонците не по-малко се изложиха. Тоя Здравко все обикаля като буреносен облак, мрънка, вика. А двамцата все напъваха да се покажат, че са повече от други колеги.

Колкото ти, Кичке имаш висок морал...

Тонито е много неприятно!!!

Не намесвайте дъщеря и, тя няма никакво участие в споровете между майка си и колегите и. Харесвам и Тони и Кичка, не харесвам Ритон, особено Катя/човек, който не обича родителите си не е човек/..........не е хубаво така да си говорят чрез медиите, големи хора са

Какво, какво...Катя не харесвала родителите си ли? я кажи

Нека "проговори" и -защо Батето Славков (лека му пръст) не и купува обещаното видео от "CORECOM" както споделя в мемоарите си?

Или не му е направила... Или не му е харесала ... тутурутчицата...

Тази дама има много изкривена представа що е то висок морал. Ако дъщеря й, с тези провокативни снимки, е високо морална... то светът не просто отива на зле, той вече е супер зле!