Джанет Джексън свали 30 кг след раждането

Джанет Джексън за пореден път успя бързо да премине от 100 кг на нормално тегло.

Обратно в новината

Коментари - Джанет Джексън свали 30 кг след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При съществуването на мадона джанет е напълно излишна. Защото мадона бездарна но изглежда добре и е бяла. Джанет не е нищо. Но семейство джексън са решили че всичките са звезди и певци. Лудостта я имат и некръвните членове на семейството. То тая държавица тяхната ражда само ненормалници.

Още 20-25 и ше влезе "във форма"...

Wauuuuuuu

Коя беше тази...ааа, сянката на маикъл джаксън.

сянка била. Има си свой стил и т.н. Е, вярно, не може да го мине, ако това имаш предвид, но ако визираш, че нещо зарад брат си, то се лъжеш.

Ако случайно майкл джексън не се беше родил никой от тяхното семейство нямаше да е известен защото не стават за нищо. Единствено ако таткото би се сетил да търси вокалист на групичката си която дори нямаше да е кръстена джаксън фаиф.Това са натрапници а не звезди.като целия масонски шоубизнес.А глупците му се прекланят

А 30 години как ще свали от себе си?

Ти ще й ги вземеш.

Това бебе е много бяло,за да му е майка

Може бащата да е бял.

Ако и бащата не е бял, сигурно го е осиновила.

Да не е родила някое бебе мутант, което да е тежало 20 килограма поне, абе тия с тая новина нещо се опитват да ни поизлъжат май, хе-хе.

А аз като пръднах и свалих 50 килограма. Толкова много ми тежеше пръднята хе-хе.

Само простак може да напише такива глупости.

Наборката става за ........!

Много важна. Тази под прозорците ми да изнася концерт, ще ги затворя, ще пусна щори и пердета и ще си сложа големите слушалки, а за кеф на душата ще си пусна Milenita - Vodka.

ми кой те спира бре. Неизвестен. Слушай си муленита и др. безмислени твари

Коя е тази миленита? Тва новата малина ли Е? Или галена?хаха

Как успява да се събира? Непрекъснато се надува като плондир и после се спишва! Каква е тази нейна кожа? Ако пък след всяко подуване и отслабване си прави пластика, направо ... ужас!

Ами защо да не ги свали, жената има пари и възможности ще ги свали, стига да не я мързи. Млада е, има кой да и гледа бебето, има възможност за режим, диета, свободно време за тренировки и хранене в определения час. От нея се иска само воля и желание. Ако няма здравословни проблеми е абсолютно постижимо.

Презирам хората, които за пари си сменят религията.

Дали пък тя си няма пари. Иначе тъпо за арабела.... лошо нема, ама след като има развод, тъпо

О, все пак той е далеч пред нея финансово. Но ти явно съдиш от собственото си финансово положение хаха

Страхотна мацка беше Джанет навремето, много я харесвах. Въпреки че винаги повече ми е харесвала Ла Тоя, а тя е най-малко известната във фамилията

Латоя е и по-хубавичка от Джанет, въпреки че е с около 10 години по-голяма от нея.

Какво турне, кви пет лева? Тая интересна ли е още някого?

Слушай си Лепа Бенка и никол лпзата

Разбрах, че всяка циганка в България желаела 2 неща: - подписване на граждански брак - да роди бяло дете Дори след време да се разведе, детето остава при нея. Дали и мечтата на Джанет да не е като на брат й Майкъл?

Детето не е бяло, защото баща му е арабин. Тя вече се развежда и според исляма може и той да го вземе ... Прецака се тази жена, да се чудиш защо ..

Арабите не се сметат за бели, макар че те самите ноо се ядосват, като се каже, че не са бели. Те искат да са бели, ама не са. Уонаби уайтс. Нарочно крадът или лъжат бели жени, та да си вкарат малко белина циганското си семейство. После като женят децата си (там браковете се УРЕЖДАТ! ОТ БАЩАТА! ПО ШАРИА ЗАКОН!) то беличко момиче се омъжва по-сполучливо и младоженика плаща на бащата повече пари. открито си продават жените и децата, нема шес-пет. Дори да се поизбелът, то пак остават характерните черти на арабаите - дългия закривен нос, чертите арабски, които никой не може да сбърка чии са, и кожата им остава пепелява, не могат и не могат да бъдат наистина бели, както си требе, ами имат един мръсен оттенък, а никтите са посинени в дъното. И дланите им са подчертано различни на цвят отгоре и отдоле. Не могат никога даскрият, че не са бели, а са араби.

блажени вярващите

Я и пуснете пак фотосите от разходките в Лондон с оня арабин. Ама турете уточнение, че това е тя, щото феновете не могат да я познаят.

Качила е много...свалила е много. Аз качих 9 кг.от които бебето 3.700,околоплодни води и на 10 ден бях фиданка

Звучи ми като изсмукаха й едни 30 камъка от ...