Фенове на ”Игра на тронове” оставят хъскитата си

Британските фенове на "Игра на тронове" продължават масово да изоставят закупените от тях хъскита в приюти за домашни любимци.

Обратно в новината

Коментари - Фенове на ”Игра на тронове” оставят хъскитата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О! Свещена простота!

да отглеждаш Хъски е привилегия. Това са изключително умни създания, любвеобвилни и дружелюбни. Първата година е изпитание и за кучето и за стопанина. След това нищо не може да ги раздели. Истината е че искат дълги разходки и внимание.

Всъщност истината е. че да гледаш голямо куче в апартамент е мъчение за животното. Създаването на т.н. чисти породи също е мъчение за тях, такива животни страдат от тежки наследствени болести ( което показва, че това не е нормално), но тщеславието и егото на хората е много по-голямо от техния разум. Супер породистата котка на съседа, купена от специален развъдник в съседна държава, само за три години ослепя, разви куп други болести и умря в мъки, но той трябваше да се похвали колко хиляди евро е дал за нея и да и показва документите. Който наистина обича животните няма да купува нищо, но ще си вземе такова от улицата или от приют. Така хем ще помогне за разрешаване на проблем, хем ще спести мъките на "породисти" животни развъждани за търговия. А защитниците правата на животните трябва да натискат за забрана на конкурсите за кучета и котки.Това са едни болни и обречени животни!

Защо си оставят хъскитата? Кой ще им тегли шейните сега?

Англодегенерати.

ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНИ

Хайде пак ревете срещу лошите кучета. НЯМА лоши кучета! Има хора ДЕБИЛИ, които смятат, че кучето е плюшена играчка, която можеш да хвърлиш в кофата за боклук като ти омръзне. Да, точно в кофата за боклук, където на 1 януари преди 3 години дъщеря ми намери изхвърлени току-що родени 7 кученца, които отгледа и са живи и здрави и досега (2 от тях останах при нас).