Венета Райкова се борила с тежка депресия

Венета Райкова споделя през сълзи за борбата си с депресията.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова се борила с тежка депресия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕХ ВЕНЕТА, ВЕНЕТА ....КАК МИСЛИШ , КАК СЕ ЧУСТВАМЕ НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ЖЕНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА? ЗНАЙ, ЧЕ И НИЕ СИ ИМАМЕ НАШИТЕ МЪКИ ...И ЧУЖДИТЕ НИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ, ОСОБЕННО НА РУСИ ЛИГЛИ И ВИПОВЕ , КОИТО НОН СТОП НИ НАТРАПВАТ ОТ ЕКРАНА И ПРЕСАТА....НА КОИТО ЗА НЕЩАСТИЕ ПОДРАЖАВАТ ПОВЕЧЕТО ТИНЕЙДЖЪРИ....КАК ПОШЛОТО СТАВА МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ ?!?!

Алкохолна, сексуална, професионална? Или всичко на куп? Излекувала ли се е или още ще я гледаме как се бори?

Дано да разкаже и за развръзката на запора й, покрай делото с Юксел Кадриев. Рекламираш се, че нямаш слушалки, сама проучваш и водиш интервютата.....след това напускаш и публично пускаш договора си с телевизията и продуцентите.....и накрая се жалваш, че никой от гореспоменатите не застава зад теб, за да ти плати задълженията!?

Същински трик, за да се привлече аудиторията. Била на хапчета, и на легло, в депресия...но в същото време всеки ден публикува снимки във фейсбук колко е добре, колко е щастлива, как посреща всичките си празници...и в същата тази черна година издава 2-3 книги! Поне да си беше забърсала стената във фейсбук, току виж има хора, които не помнят.

Абсолютно същото си го помислих, защото и аз съм гледала снимки в профила и. По същия начин са и силиконовите кукли, които извън кадър (профилите в социалните мрежи) ядат шамари. Тийнейджърите им се възхищават колко са успели, лъскави, а те са фалшиви. С тези си разкрития Венета затвърждава мнението ми за нея, че не струва и е лицемерно същество.

Тази не спря да се оплаква.

СИГУРЕН БЯХ, ЧЕ НЕ СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА.....СЪМНЕНИЯТА МИ СЕ ПОТВЪРДИХА

Тъкмо си отдъхнахме малко, когато се разбра, че Ни Ло-ш дъх, слиза от екрана и ... се появи не коя да е, а самата Венета Райкова!?! Навремето имаше един филм "Москва не вярва на сълзи" и аз не мога да повярвам, че е имала депресия и т.н. Госпожа Райкова е толкова лоша, подмолна, хитра, интригантка и да не продължавам, тъй като всички познават номерата й. Сигурно иска милост от нас зрителите, боже какъв фалш и каква мерзост!!!

Депресия е когато всичко в живота ти е наред, но си безпричинно тъжен, без енергия, нищо не ти носи радост. Твоето, с оглед на това, че си една доста посредствена неудачница от Попово и беше останала без един лев не е било депресия, а реалистична равносметка за живота ти дотук, светска иконо. То не беше злоба, то не беше клюкарство, то не беше чупене на стойки и випаджийство, то не бяха магии и заклинания... Нормално е да ти се върне.

от 17 септември е водеща на Папараци в Уикипедия. Уикипедията на бъдещето.

Еми цял живот да си изкарваш хляба като се ровиш в мръсното бельо на хората как да си удовлетворен от себе си? Като знаеш, че за друго не ставаш.

Не представяйте едностранчиво нещата. И аз се борих с Венета Райкова.

е нали щеше д азамества Патрашкова?

Венета да пробва да се бори със Станка Златева.

ЗАТОВА ЛИ НЕ МОЖАХ ДА СПЯ СНОЩИ ЕГА ТИ ПАТКАТА КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НЕЯ????? ЧЕТЕНА ЧЕТЕНА НЕКАДЪРНА И ОЩЕ НЕЩО.............

Горе главата Венета.Повече разходки сред природата на открито и билкови чайове борят всяко униване.Химията трови здравето.

Не съм Венета, но благодаря :)

Пикая на лайнета райкова

Явно е, че драмата с кадрите е добила гигантски размери, за да е възможно тази особа да е водеща в национален ефир... и писател. Не искам и да мисля как и какво е писала във въпросните книги. Писането, само по себе си не е нещо укоримо. Всеки може да пише, каквото го влече. Далеч по-потресаващо е, че някой усетил порив и необходимост да ги издава... Който и да е издателят има лоша хигиена и следва да бъде избягван

И пуснала фалшивата сълза отново ... нямам жал към такива, клюкарят неистово, чудят се по какъв начин да те злепоставят, а после търсят съчувствие. Е, няма как да се получи!

Много "VIP" мъка натрупа тази жена през годините. Купете си нейна книга. Спасете я от депресията, щото само тя и Ван Гог знаят какво ѝ е на главата.

Щом пише книги, значи не е в депресия. Депресията не е да ти е криво, стига лелински простотии. Това е сериозно заболяване и на човек не му се похваща нищо, не му се излиза от къщи, пък тая книги писала. Аман от пиар всякакъв - бял, черен, пембян!

Защо всички известни личности са в депресия, а хората под средното ниво и даже на средното ниво НЯМАТ ПРАВО да изпадат в депресия, защото нямат време за това и са ангажирани да се справят с предизвикателствата на живота! Занимават ни с "личности" от ВИП-Брадърр, Фермата и сие, а ние се бъхтаме за насъщния! ДИР-ът спрете да издевателствате над обикновените хорица!

Защото обикновения човек не употребява наркотици и антидепресанти, от които да изпада в още по-голяма депресия. Нали все някой трябва да работи.

cwetence

Грешите. Не само известните хора страдат от или борят депресия. Просто само за известните се пише, което е нормално. Ако на някой не му стигат ежедневните наблюдения върхи себе си, близките му и околните хора, може винаги да влезе в сайт тип "лична драма" или в медицински. И ще разбере, или че е щастливец, или че е е от тези 1 % хора, които попадат не в новините, а в статистиките.

Неприятна персона - защо ни занимавате с нея ? Каква журналистка - да се ровиш в " мръсното бельо " на мааалко по-известни хора ? То не беше Тишо , то не беше Патрик --- много важно ! Дали ще прочете Райкова коментарите за нея ?

Е страхотна реклама си прави с това "признание" ! Вярваме й и ще гледаме предаването, ще си купим книгите и рейтингът й ще стигне небесата... Но щом умее така да манипулира, нека е жива и здрава! Това си е талант.

Тоест, тя няма такъв (талант да манипулира) след като дори и ти я разкри изцяло ;-) Но сериозно, талант да манипулира има само някой, който е доста интелигентен, а тя не е от тях. Просто хитра ковра.

Само не знам защо се рекламират непрекъснато и навсякъде такива потъпали в говна каки-свраки!?!

Ох, дано е преборила депресията, че няма да мога да спя.Венетке ние цялото общество сме с тебе знаем ,че ти ще се справиш.

Да ми яде к.ра и депресията ще й мине!

Е много лабилно Венетчето! Малко да се стегне. По тази логика, цялата държава трябва да е на антидепресанти.

Оотворэните глаасни, логореята на Вэнэта и прясната информаация за Тишо и Паатрик мноого ни липсват, и всэ ни э чудно какво ли ще ощэ щэ измисли, за да привлече вниманието към сэбэ си.

Венетооо тя работата с депресията е лесна бе душко! Защо се депресира толкова? Получи бръчка "Пачи крак" до окото ли? Ми...то....Венетке ботокс, мотокс ,ама бръчките се появяват. Пък мила ми Венето ,за да не се депресираш, вместо да висиш по кафетата и при гримьорите, я хвани една мотика и точваш градинска работа. Доказано е,че помата при депресия повече от медикаменти. Те всички жени в България мила ми Венето дето от сутрин до мрак се чудят как да изкарат пари за най-необходимото виж как не изпадат в депресия. Щото нямат време Венето за депресия!

Тъпо изказване на тъп копач...

Не мога да повярвам, че бТВ се съгласиха на този компромис... много слаба водеща, предаването е обречено на провал. Каквото и да се говори за Николета, има една върволица кифли след нея, които я боготворят и й подражават, и я гледаха, а сега...

Не БТВ , а продуцентите - съсели иван и андрей сменятводещите. А Николета Лозанова няма куп кифли , които я обичат и следват, Това са куп глупачки, които и завиждат и искат да живеят като нея , та затова гледат. Иначе ще я удавят в капка вода.