Колекция с вагини, вдъхновена от роман на Дидро

На Седмицата на модата в Ню Йорк модната къща "Намилия" представи пролетната си колекция за догодина, която бе изпъстрена с изображения на вагини.

Обратно в новината

Коментари - Колекция с вагини, вдъхновена от роман на Дидро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

целият свят изкукурига тотално вече

Откога Ню Йорк ще го свързват с модата? Те там щатите си ходят голи, наметнати с рибарски мрежи, надянали пазарски торбички за гащи и прочие :) Никаква естетика, никаква красота. Що се мъчат да направят нещо, като я да си ходят по парфюм и туйто!

Тия тъпанари търсят секс и скандал, за да си продават боклуците! А богатите тъпанари се хващат на "модерното" и т.н. Абе тъпотия общо взето ...

това някъв майтап ли е ?

Представям си какво би било пък при мъжката колекция.....!!

Ами дизайнерките сега да си я носят тая колекция...

А колекцията с чепове кога ще я показват?

и аз съм направил две модни колекции. Едната е за пед... тоест за хора с обогатени сексуални интереси - там дрехите са изтипосани със снимки на ку..рища и сцени на чу...кане..тоест сексуални забавления между мъже. Снимките са от реални мои актове със млади мои почитатели. Втората ми колекция е за горките бежанци от Нигерия, Либия, Алжир, Афганистан, Пакистан, Того(това не го знам къде е но звучи добре) и Сомалия. Представлява сцени от обезглавяване на християни, цитати от корана и снимки на велики арабски герои. За сцените с обезглавявания и цитати от корана нямах проблем с набавянето, но велики арабски герои не можах да намеря: всички които питах се провъзгласяваха за мъченици и се самоубиваха. За това използвах фотошоп както е обичайна практика в нашите среди.

членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Да зема да им ги запълня да не ходят празни!!!

Добре, че не са пуснали и парфюми с аромат на пу'ка (не е Турция) в различни периоди от овулацията и различна степен на хигена. Така де, няма пак да има расизъм за равноправни същества от гз на географията.

Не е далече деня , когато ще е модерно жените да ходят по улицата демонстрирайки прическите и татуировките на вагините си ! А мъжете ще си го развяват небрежно ! Човечеството се изражда ! Часът на Звяра наближава !

А с курци кога?

Липса на вдъхновение.....за кога рокля с пишки?

За тях - изображенията, за мен - оригиналът!

Путко Мафани, Лиза Мишпека, Фанети Мазакура и още 10 човека харесват това. Like

:)))

В Ню Йорк няма ли психиатрични заведения?

Двама моделиери от Прет-а-порте се карали. Единият казал на другия: - Ти си мъж! А другият му отговорил: - Кой е мъж, бе?

ХА-ХА-ХА!!!

Визуализирали са популярния израз: пу... ъъъ, вагина като попски ръкав.

Oтвратителен потресаващ кич без капка идея за цветове и някаква фунционалност, да не говорим за вулгарният характер на "дрехите". Това не би го облякла и Лейди Гага - от тези дрехи лъха на простотия и цигания, не са дори забавни.

Китайска мисъл усещам... Гримът и материалите - също.

Няма по-нещастна жена от тази, на която никой не обръща внимание. Защото така тя не може да изпълни предназначението си... т.е. тя е в зависимо положение, и чувството за това е в основата на ревността й към мъжа., (Няма жена отшелник и аскет!). Тръгнете оттук и ако улучите вярната посока на разсъждение, светът такъв, какъвто е, ще започне да става разбираем, а рекламите, с които ни заливат и манипулират, ще се обезмислят за ужас на техните вдъхновители.

Твърдението "Няма жена отшелник и аскет!" е невярно. Оттук и целият ти коментар става съмнителен. За твърдението в първото изречение съм съгласен под условие. Просто трябва да изключим жените, обрекли се на служба на Бог.

И с това обиждаш онези жени, които са по манастирите. Но те са изключение (а изключението доказва правилото/принципа, а не го създава). Освен това сравнението ти е крайно неуместно; явно си жена. Нищо лошо, но коментарът ти е тотално в страни и несъстоятелен. Учудвам се...

Не е зле, по роклята путки и под нея също. Хаха

Gal

Очакваме колекцията с пениси, вдъхновена от романа 50 нюанса сиво....

Настърчани, клюмнали или как? ;)

Импотентни инфантилни извратеняци. Скандалът отдавна премина в скука.

Потки като потки - one size fits all. Обаче гримът е това, което накара обядът ми да тръгне да търси свободата...

Why all porn is gay!

Не бих казал пошло,а по-скоро - скучно. Което е по-лошо за дизайнерите. Можеше да се заиграят с вагини,които са усмихнати,намръщени,намигват,сърдят се,плашат,яростни или плахи. Избрали са посредствеността.

Значи, това мероприятие с тези изпъстрени с вагини рокли, съдържа едно дълбоко закодирано подсъзнателно послание, чиято цел е да реанимира повяхващото либидо на мъжката половина на човечеството; едно тъжно явление (най-вече за жената като реципиент и консуматор на мъжката "верилност" ), като причините за него са многообразни: социални, икономически, биологични, културни, не на последно място самата жена с нейното поведение и битие. Очаква се в скоро време д а добият по-голяма популярност и разпространение стриптйиз клубове за жени, а защо не и публични домове за жени!. Както е тръгнало нищо няма да ни остане чуждо, и недокоснато.

Извинете, но ще Ви репликирам. Изобщо нямам нужда от потка на деколтето или на коляното на идващата срещу мен красота, повярвайте! ...μια ματια σου μονο φτανει... ;)

От това, което психоанал-психологът е обяснил за такива като теб. Човек трябва да умее да се учи цял живот. Виж, жената с ражда научена, поради отредената й от природата роля.

Това е поредното доказателство (наред с гей-парадите и еднополовите бракове), че живеем в края на времената, предсказани в Библията. Дяволът се превива от смях и потрива доволно ръце. Питате се защо медиите не порицават, а дават гласност на подобни новини и прояви. Ами, въпросът е много интересен... и труден! Трябва да се зададе на самите медии.

а колекция от пениси кога ще видим?

След колекцията от ануси...

А и може би никога, 'щото жената, колкото и да си мечтае за него, се стряска и се плаши като го види изложен "публично". Една демонстрация: парад на надарени и в еректилно състояние пениси би докарал до травмиращ шок нежния пол, който шок би преследвал жената дълго време и би разстроил сериозно хормоналния й баланс. Много жени биха получили страхова психоза, наред с болезнен копнеж, стигащ до болестно състояние. Голотo женско тяло е нещо съвсем друго. Със своята мекота и уязвимост то привлича неустоимо както мъжете, таka и жените. Затова то е издигнато в култ и е предмет на худ. обожествяване.

14,15 и 16 снимка....направо припадааам ахахахахаха!!! ХО ХО ХО

Ами снимка 9? :)))

Дизайнерката автор на колекцията страда от силни пориви на ексхибиционизъм, Но понеже силните им морални задръжки я спират да се разголва, то тя изразява тези си пориви чрез дрехите си...

нещо много използвани са тези вагини... Можеше малко по-естетично да ги покажат, а не като да са ги сцепели от ..Като цяло можеше да е много смешно, ако не беше нелепо и тъжно.

Няма ли някой български дизайнер да представи една колекция с мъжки полови органи? Вместо да ги дращим по стените по-добре да ги избродираме по рокли и костюми.

По тъпа колекция от тази не съм виждала.

Обезценяват ти потката, нали;)

Света не върви на добре.....

ако това ще ти послужи като успокоение, Денис Дидро е живял и творил още през 18-ти век, така че оттогава досега светът си е същият.

За следващата колекция направо да комплектовате вагините с каквото трябва от мъжка страна ...

нищо ново под слънцето. Преди 15-20 години беше заринато с боксерки "bily boys"...

Пошлоооооооо!