Близначките Алекс и Влади влязоха в къщата

Близначките, които нашумяха покрай "X-Фактор", влязоха в къщата.

Обратно в новината

Коментари - Близначките Алекс и Влади влязоха в къщата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тия "звезди" ли са рожба на Дриско бийт?

На мен ми мязат на рожби на Шекер маала или Факултето.

И тия близнета ли са от ВИП-а на БГ-то? Смях!!! Никога не съм ги чувал.

"Забавление" за инфантилни. Но е без значение дали ще се вкретениш гледйки Биг брадър или Фермата.

как се гледа от чужбина?

Пускаш си Wi-Fi-а на кофата и гледаш във водата. Само трябва да не се плиска и да не е много мътна.

има geo restriction, а за vpn не ми се плаща.

Защо нито един от пишещите негативни коментари за предаването, не ни опише тук своята визия за интелектуално предаване. Хем ще сподели нещо градивно, хем ще се напише нещо полезно... Простичко предложение, но би имало ефект поне в посока на канализиране на негативизма. И аз пиша откровено за това, което не ми харесва, но винаги се старая да бъде издържано, елегантно и не толкова просташки жлъчно и гнусно. Та дори и само, за да не падна на нивото на тези, за които пиша. Не е трудно. Опитайте!

Ако искам някой да ми дава акъл - имам си жена за тая работа. С писането под статия за Биг Брадър всякакви претенции за интелект и култура се изпаряват. Това се отнася и за мен и за теб.

Милата ти женичка! :-))) Няма смисъл да казвам каквото и да е друго. Само не мога да разбера - защо хора, които въобще не разбират идеята на написаното, си позволяват да го репликират. При това грубо и просташко. Ама то няма как да е иначе де.

всичките ми приличат на цигани в тая къща. Не можеш да познаеш кое какво е с тези силикони, екстеншъни, перхидроли. И тази псевдо-чужденка Касабие защо говори като насрана български при положение че си е от тук уж. Тотално се е изродило това население.

Като гледам какви са ВИП-овете, се чудя какъв ли е "брадъра"!

като видят нещо по-мургаво и екзотично и веднага го лансират. Хич и да не могат да пеят, ще им запишат малко парчета за да ги съблазнят и накарат да правят каквото им поискат. Тия близначки от подобни мурафети се барат за големи звезди вече.

постановката с близначките беше толкова елементарно-селска, такова изпростяване, такава промивка, толкова тъпо, че наистина се учудих на падението на сценаристи и продуценти. Ама как не измислиха нещо по-театрално и провокативно, а ни занимават с глупости !

Какво огромно самочувствие извадиха тези девойки. Ужас!

Следващата задача дали няма да е брадърите да изплющят близначките и всеки да познае с коя точно е бил? И всъщност кой точно е чувал за тези двете и тяхната "музикална кариера"?

Само в България като се съберат "VIP"-ове, им се налага да обясняват един на друг кой какъв е?

Не знаех,че Софи маринова има близначки.

този брадар е вкиснала боза отврат

"Ваня Щерева и Антон Стефанов се целунаха пред Big Brother. Те споделиха, че имат "прителско семейство" и според тях Тото и Алекс много са си допаднали. Двамата изразиха мнение, че те си пасват интелектуално, визуално и като чувство за хумор." -------------------- Ха-ха-ха, Ваня Щерева я имах за по-умна и интуитивна. Алекс и тоя Тото ама грам не си допадат, още повече, че той е с половин глава под нея и никоя самоуважаваща се дама със самочувствие няма да излезе с по-нисък мъж. Другото е, че тоя е прост като дървена лъжица, нищо общо с Алекс, която е интелигентна и иронична :) И поне аз видях, че тя се чудеше как да си махне ръката от тоя Тото и как го скастри на два пъти

Много черни са тези , да не са от махалата ?

Що ни занимавате с такива простотии...?

Щото кълвете. В културната секция на Дира няма един коментар, откакто е създадена преди шест месеца.

Дир-а и култура?

Пълно падение на морални,етични и естетични ценности. ЕФЕКТА върху простолюдието и младите е по опустошителен от наркоманията!Затова им плащат дебело....и няма никакъв контрол от СЕМ,отНАП....

АСС ги харесвам .

Крайно неприятни персони. И май доста неизвестни.

На снимка десет мязат на перуански индианци. На снимка единадесет на Диана Експрес от 80-те. На 11-та на Лиляна Панделиева. Фешън са отвсякъде.

Графа е "почерпил", за да влязат. Той им е продуцент.:) После ще им вдигне хонорара за участия по детски тържества на 200 лв., от които ще им прибира 150 лв. В момента те плащат по 200 лв., за да ви пеят на тържеството.

Не се излагайте. Тия не ги познава никой и във входа на панелката, в която живеят. И според самата ви дописка са известни с това... че са завършили училище!? Сериозно?

Мнооо хубаво. Откога чакаме да влезнат. Сега дайте някой да им влезне на тях.

Няма ли вече нещо бой, ярене, таквизи работи? Иначе си пускам Планета и няма да ви гледам тъпите реклами.

Ей сега ги утрепа интелектуално. Пускай си Планета и въоще не се занимавай с чалгаджийките във Вип Брадъра. Ха-ха-ха...

За първи път ги чувам и виждам.. За ВИП ли нещо говорехме?

Наркоманките влязаха, моля да им осигурите трева, че иначе няма да издържат много.

не са бе,техния етнос е на лепило