Халима Аден - първият модел с хиджаб

Тя млада и красива и всички погледи са вперени в нея, защото е първият модел, който носи хиджаб.

Обратно в новината

Коментари - Халима Аден - първият модел с хиджаб | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си намотаеш хамериканското знаме като забрадка - колко символично!

Мдам... ще обикаля по бежанските лагери да вербува свежа плът за педофилите в модната индустрия... На снимките е с хиджаб... а след снимките... и по без гащи даже...

Мисилмански кракадил

ама туй кат го гледам си е Ни Ло-то,бе...под прикритие!

Брей, учудих се, че и в Сомалия може да се родят такива красавици. И все ги мислех за по-черни, тази си е направо капучино :)))

как успя да я видиш, че е красавица зачаршафосаната?! Ами, ако са и криви краката, цялата в акне и с изкуствени цицори и пр, и пр. Успяха да ти го набият в тиквата! Промиването на мозъци върви с пълна сила!

Срамотия до шия! Покрила си косата, пък шал през устата забравила да си тури. Че то с тез устни, чегато шундата си е заголила!

А гаджето й носи автомат.

забулена, но си отворила устата, та чак сливиците се виждат.. Що за лицемерие?!!!

айде стига реклама на тия откачалки...

Накъде отиваш. Човечество? Накъде отиваш...

Направена е за да атакуват един пазар за милиарди. Облеклото има послание. Примерно униформите на военни,полиция,пожарникари,лекари. От една страна е съобразено с професията от друга е с послание,ние сме част от тази прослойка. Облеклото на мюсюлманката ,будистката,християнката или еврейката е или скромно ,тоест не желаеш да предизвикваш и показваш целомъдрие.Или сексуално и от там всичко може. Самата идея на модата шоу оф и скромността си противоречат. Просто момичето го влече един занаят,забрадката според мен еза да е различна. Като тези с даун онези на петната,албиносите. Реално тази индустрия си е шоу оф,тя си върви с ценоразписа. Така че ,не виждам смисъл толкова да се газирате. Момичето е толкова мюсюлманка,колкото и вие. Просто иска да прави пари по най-лесния и древен начин.

Абе доколкото знам целта на забулването на мюсюлманските жени е скромността. Да се притрият и да не предизвикват интерес към себе си. Да остават незабелязани от мъжете. А тая птичка си навира тялото и пингвиноподобната муцуна най-нахално. Ако се забулва от релиозни подбуди тогава трябва да спре да се показва въобще. А ако иска да се навира на показ си е чиста пачавра като модерните европейски каки и и лели.

Ти въобще погледна ли снимките? Момичето е облечено от главата до петите. Дори вратът й почти не се вижда.

за да бъде скъпо съблечено....

Полуотворена уста , тежък грим - първия признак на предлагане. Дрехата е на втори план

Повечето хора имат стереотипно разбиране за мюсюлманското облекло. Жената трябва да се покрива, за да скрие красотата си. В Саудитска Арабия жените са с тонове грим, изкуствени мигли, вежди, устни, злато и чудеса като от чалга клип, но на публични места са покрити с черни дрехи. Хлопне ли вратата вкъщи все едно нищо не е било и всеки забравя за целомъдрие и т.н. За нас това е двуличие, за тях спазване на правилата. Арабките са едни от най-харчещите за луксозни дрехи жени. Те не пробват дреха, а директно купуват. Някои момичета от Саудитска Арабия дори не могат да четат, не могат да прочетат марката, етикета на дрехата, нито цената. Но тати или мъжо като са богати, се пазарува на килограм, кво като е абсолютен илитерат. Затова има такива модели с хиджаб, за да привличат визуално от рекламите този тип клиенти.

Да добавя още и бельо. Арабките са луди на тема еротично бельо. Ла Перла и т.н. съществуват като марки именно за тези клиенти. В тяхната култура жената трябва да се прави много красива, с много грим и накити, по нашите стандарти е малко цигания, но за тях колкото повече, толкова по-добре. Просто на публични места трябва да са покрити.

по-добре така отколкото разголени. има надежда

модата не е само горни дрехи, съдейки по избора на снимки по-горе, има си сериозно lingerie представяне. разбира се обрязаните сомалийски сонети не участват там.

Ми чи таз кака с таз отворена уста,си е кат всички тези каки с отворени усти. Морала и скромността са състояние на духа. Скромен може да си навсякъде стига ти да го желаеш. Специално таз си е урва как всички в този бранш. Нищо особено.

предлагам в отговор на това другите манекени да тръгнат със скиорска маска или водолазен костюм. или направо с една хартиена торба с дупки за очите на главата.

"Халима планира да пътува до бежанския лагер, в който е родена, за да покаже на децата, живеещи там, че мечтите могат да се сбъдват." "Сбъдват се", ама не в Кения, не при мюсюлманите, а в САЩ, при белите хора и християните. Спрете, докато е време, с пропагандата и рекламата на ретроградната религия Ислям! Когато ножът им опре в нашето гърло, вече ще е много късно!

Тъпо и смешно. Защо не развива кариера в С. Арабия, а в християнския свят?

Това е нещо още по-абсурдно от "слон-балерина" ! Това е първа проба - дали ще мине и лека-полека да се променя общественото мнение. Голяма простотия, но присъща на "ПР-специалистите" на сенчестите международни структури с уклон към "твърдия ислям". В заключение - ПРОСТОТИЯ !!!

Оф аре стига бе...!! За какво трябва да ни се натрапва тази култура като нещо нормално и чак модерно... Първата манекенка с хаджиб. Това е като оксиморон. След като е решила да се покрива, не виждам съвместимостта със западния начин на живот и респективно мода.

Е това нищо не е, така е като пнгвин, има нинджи с една цепка като пощенска кутия, а въттре инсталиран климатик и душ кабина и виртуална огментирана реалност.

Чучело .Какъв модел е това,като не се вижда лице и шия. Грозно е.

Е МЛАДА И КРАСИВА?! АЗ ВИЖДАМ САМО ЕДНИ ДЖУКИ ПОД ЕДИН НОС?! НЕ ОСОБЕНО КРАСИВИ ПРИ ТОВА!

Интересно дали до като я праскат в анал е с тая чалма?

има ли у нас къде да се облече така една жена?да получи съвети?ако знаете ми помогнете

ф пазардажик ила ма како шта обличем шта нагласим три чавален шти напраим

аха, айде пък скоро време да е и с бурка някоя моделка... гледаш само как някъв чувал с крака се движи...

Е така се променя погледа на хората лека полека първо ще е една после 2-3 и така !!!И после олее защо станало така !!!следващите 1000 год са на чалмите това са решили на таина среща на световните конспрации!!

Наблюдавах арабки-ученички в Германия. Замотани ,като мумии, но в същото време момичетата 14-15 години с тежък грим, нарисувани очи и вежди. Абсолютно проститутска визия. Каквато им и същност

И в Белгия е така, и в Холандия, и във Франция... То и тук, ако се разходиш по бул. Христо Ботев, ще видиш уж забрадени млади момичета, но с прилепнали блузки и скъсани дънки + грим като за бар... Изглежда същността им е такава, че и под чул да се скрият, все същата работа. Ислямът ли ги развращава, арабелките ли са си развратни по природа, не знам.

точно това исках да кажа. че една жена с къса пола може да бъде по -недостъпна от тези, омотани, ама изглеждащи точно като предлагана стока. Отврат

Много умен маркетингов ход - опитват се да убедят и мюлсюлманите, че западната мода има място в тяхното общество. Отварят им се нови пазари за трилиони долари! А ние тук си чешем езиците :)

Цигта си остава Цига, каквото и да облече.

Сега като кариерно развитие я чака да е първата PlayGirl само по хиджаб в PlayBoy. Хиджаба ще е на зайчета.

Така, а от кога става задължително!?

глупости на търкалета за лоясалите от мкдоналдс мозъци на краварите. видях и снимките. 1. на втората е с мъжка горна дреха 2. съществото на седмата е друго лице, вероятно и друга пърдяга, спарена и вмирисана 3. уж правоверна и примерна т.нар. мюслиманка, а рекламира найки, това е просташко и перверзно 4. уж същото, като в т. 3, а си сложила брекети на зъбите а, бе, направо я взимайте във ВИП кенеф брадър и не ни занимавайте повече лично мнение: на фотоса с парцалите на гиганта за спортна екипировка личи, че не е нищо особено, ако не е направила джуките на кокоше дупе, но за всеки трен си има пасажери приятен ден.

И силикон в устните, та прилича на Мария, фолк певицата.

шикозно и много стилно. нищо общо с обикновената голотия.нямам търпение да се облека така

... Пазарджик ромското маала. И месечен абонамент раздават, по 50 кинтака на хиджаб. Ем убава, ем заможна ша бъдиш!

Един обряъан коментар

"обикновената голотия" :))))))) ха-ха-ха-хааааа....... няма обикновено голотия, мацка! всяко голотия е НЕОБИКНОВЕНА! нали за това е предназначена - да изпъкнеш, да та видат, да ти са зарадват, да та пожелаят... шикозно и хиджаб просто нямат място заедно в едно изречение. хиджабът може да е шикозен само захвърлен на топка до голото тяло на притежателката му :)))

Неестетично и нехигиенично!

Момичето е хубаво, но се отвращавам. Вината не е лично нейна. Това ни чака. От другия вид скоро няма да има.

Повръща ми се! Интересно, защо карат да се опаковат жените все в най-топлите страни.И тормозят жените, само защото не могат да си контролират изнасилваческия нагон.

'Арна е момата. Стига хейт.

на новина в Западна държава !!! Това е може да топ новина на изток / наше момиче се снима с хиджаб в Европа !!! / Ок ,бива . Ама за нас това не е нищо . След тази новина следва друга подобрна " Най-новата мода - Всички модерни млади жени с хаджиб !!! Хайде стига лансирахте чужди на нашия бит и култура ценности , независимо колко европейско / особено за Германия/ е това . Моля, махнете тази новина от топ 4 . Благодаря,

Това си е най-обикновена забрадка

Типичния холивудски т.е. еврейски полуфабрикат, придружен със сълзлива история за бежански лагер...Това е хванато от някой бордей и срещу пари ще облече и скафандър. Евреите налагат във всички области ислямизация...

Gal

Що не я пуснаха на ревюто с вагините :)))

Я бих й го бутнАл ...

ей, олигофрените-драскачи, защо ни занимавате с това. колко сайта в саудитска арабия отразяват със снимков материал последното ревю по монокини. николко, значи няма равнопоставеност, а вие сте неграмотни и прости лизачи.

странно, но в россия всички жени са точно с такива забрадки, е с малко по шарен десен са, но на никой не му идва наум да ги кори в пристрастие към корана!

да си дойдем на думата - Путин е виновен

не е виновен путин! забрадките в россия са си повсеместни, шарени и задължителни, ако жена реши да влезне в църква! и това е още от времето преди на путин пра пра пра дядо му да е бил роден!

В Русия, драги :))) нямат пари за фризьор, затова горките жени се чудят как да скрият неподдържаните си коси - говоря за средностатистическата рускиня, а не за шепата богаташки, останала да живее , въпреки парите си, в Русия ! Диктатът на Путин е винован, разбира се-казвам го най-сериозно!!!!!!!!

ИЛИ СИ БИЛ КРЕМИРАН НЯКЪДЕ ПО СОЦВРЕМЕНАТА! А,ЧЕ НЕ СИ СТЪПВАЛ В РУСИЯ Е ЯСНО! АКО ИМА НЕЩО,КОЕТО КАТО ЖЕНА ДА ИМ ПРИЗНАВАМ Е,ЧЕ ДОРИ ДО МАГАЗИНА ОТИВАТ НАГЛАСЕНИ И ГРИМИРАНИ! ХИЧ НЕ ГИ МИСЛИ!ЗАМИСЛИ СЕ ЗА СЕБЕ СИ И ЖАЛКОТО СИ БИТИЕ НА ПЛАТЕН ДРАСКАЧ!

Мнооого ще ми е интересно - как ще рекламира бански костюми. Или ще участва ли в голо ревю, както имаше едно преди години. Или тогава ще се оправдаваме и крием зад вярата. Или по-лошо, ще лицемерничим с нея - вярата. И ако не участва, то тогава тя модел ли е или поредното "интересно" събитие.

Е как - ти за буркини не знаеш ли?

На снимка 7 и 8, все едно са съвсем различни хора. Това момиче ми изглежда като венец на пластичната хирургия, make-up индустрия, фотошоп и социалните мрежи. А от снимка 6 може да се предположи, че е и придружителка!!!

Незнам за другите и снимки, но на 17 плаши! Всичко е фотошоп, ъгъл на снимане, игра на светлини и зветове - реклама! Фалшива скромност, което е много пошло!

Аз искам да стана модел и да нося бял чаршаф с остра качулка и фон горящ кръст , религията ми е такава

Ама това хиджаб ли е?помислих че е скиорска шапка!А устните са като на надуваема кукла-секс играчка де