Росен Плевнелиев: Бракът ми е в миналото

Росен Плевнелиев обяви, че бракът му се е разпаднал.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев: Бракът ми е в миналото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се земат с Меглена Ангелова! Тя снощи се разведе и е вече свободна!

това е най големия българофоб. гади ми се като го гледам.

това е най големия българофоб. гади ми се като го гледам. обаче съдбата не прощава.

Плевня, ти целият и безвъзвратно си в миналото, а пък бракът ти е твоя лична работа и не го афиширай, защото има и друга страна и не се знае Тя дали е съгласна,малко етикет не е излишно и вече никой не се интересува от битието ти...

Радвай се, Ганйо... на чуждите неволи... Сега има първа дама, утре ще тропне едно хоро за ваша сметка!

И две хора ще тропне щом е за наша сметка, загрижената, сякаш точно фолклора е на изчезване. Не можа друго да измисли, ами точно туй! Да се прикачва от хоро на хоро!!

Е, г-не Росене, разбра ли, че има Господ и, че Той може да бави , но не забравя. Боли, нали? И е гадно. Странното е, че не се учудвам като те познавам още от казармата мизернико. Служили сме в един взвод.

По скоро се развежда, защото ще се омъжва. Начина по който се слага на американците противопоставяйки се на руснаците, е меко казано смешен- прилича на възмутен и ядосан гей!!!!

А вие, които се подлагате на руснаците какво сте? Не сте ли гейове? Жалка история сте, готин!

Роска, същото е и с тебе

То и на Радев брака ще приключи с края на мандата му.

Има ли хора, които да не сте развели?

Все повече ми се изяснява защо Бойко Борисов назначи Плевнелиев за президент.За всички беше ясно,само аз тъпака,не вдявах.Е,най-накрая разбрах -щом жена му го не ще,как да го ще цял народ? Е те такъв човек му е трябвал,да си го манипулира.

Плевнелиев не престава да ръси глупости: "А не прилича на държавния глава да се бърка по никакъв начин в работата на правителството какви самолети ще купува"... А, бе нищожество, Президентът е главнокомандващ....!!! Президентът е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са меко казано положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме????? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!

президента е главнокомандващ по време на война... :))) а сегашния президент е БИВШ шеф на ВВС... :))) когато е трябвало е писал и казал каквото е трябвало каруцар каруцар колко да е каруцар баце от банкя ... трети мандат е министър-председател и рейтинга му все е висок ... колкото и да не съм му фен си требе талант за това :)))

президентът е главнокомандващ въоражените сили през цялото време на управлението му, независимо дали е военно време.

Жена му си е намерила мъж дето върши работа, а Роско си е намерил и той мъж, който да го прави щастлива жена

Май се оказва, че дори и в къщи е бил голям боклук, както и като Президент на страната! Но както е казано: "Каквото си направиш сам, друг не може да ти го направи!" Лошото е, че един мандат правеше мръсно на цял народ!

Какви простотии само! Нямам думи, Плевнелиев е най-добрият президент, който сме имали, на светлинни години е пред сегашния простак по биташки потник, който дори не може да приказва правилен български. А защо се е разпаднал брака му си е негова работа, загубата на дете не е малка причина ....

...... съчувствам му на прецедента. Да загубиш дете е много тежко, жена-ще я преживееш. Но всенародната любов-е вече прекалено .....

Всичко при теб е минало както близките са те забравили така и хората не желаят да си спомнят за смешници

Роско, кои деца бе? Сигурен ли си, че са твои?

Ако имаш претенции към децата му - действай - кръвен тест и си ти!

И той е едно минало ....

Довечера, в кварталната кръчма, Роската ще чете лекция на тема: "Как от някой, който за нищо не става, стана президент?" За предатели, мошеници, мутри и криминални елементи, входа е свободен.

Сега си кажи и за връзката с траверса Ангелкова! Абе пич, ти две жени не можа да задържиш, тръгнал си "да работиш" за България!

И аз плача ли плача за щатния ДКМС милионер.

Ау, голямо слюноотделяне пада. Другари, а на Путин жена му до него ли е, да не го е напуснала? Да си президент винаги е огромно натоварване в личния живот, защото работата президент така променя съзнанието, че дори семейството ти не може да те направи пак "същия" човек

Спомени... От президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... В нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно"... и.т.н. Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

С огромна преднина най-приличният човек когото сме имали на тоя пост. Стига човек да види само в какъв хор грачат срещу него руските тролове за да му стане ясно, че е бил на прав път.

Човече, имай милост към българите! Мнозина няма да разберат сарказма и черния ти хумор. Дори Цецка се слави с повече чар и разум от Чехлю.

Най после си го каза. Още с избирането му, бе ясно, че е така, но герберите са ТОВА! На черното казват бяло. За тях той е велик, Делян Добрев е светец, а всички те ангели. Дай кураж на народа да ги търпи.

я елате пиленца при батко

Защо?

Не само бракът - и ти си в миналото, но още не си го осъзнал. Най-после дочакахме да се махнеш, че никой - дори и бившите ти съпартийци, не могат да те траят!

Не е лесно да си политик. Жертвите са огромни: разбити семейства, диабет, инфаркти, инсулти, затлъстяване и др. А ползите: огромно количество финикийски знаци (пари), които не ти носят никакво щастие, защото си разбит, болен, самотен, подъл лъжец, марионетка и нещастен човечец.

И ти си в миналото!

Тоя и за БРАК не става - в прекия и преносен смисъл. Беше едно МАГАРЕ на Тиквата и разбойниците му около него.

Безличен като брака си. Дано жена му намери щастие с друг.

За щастие и политическата му кариера е миналото. Трудно го изтърпяхме.

мдааа, а в бъдещето на хоризонта се вижда страпон най-неприятния, пошъл и ограничен бг президент, който някога е имало

Росен беше един интелигентен и възпитан президент. А този мундьовец в момента - какъв е? Физиономията му е на тъпунгер. Срамувам се от него.

Не съм фен на Плевела и не ме интересува личния му живот! При него беше една крайност, сега пък е друга. Прав е за булевардните хроники в момента със съпругата на Румен Радев. Каква първа дама, какви пет лева. То не бяха тоалети, бижута, протоколни гафове и т.н.Бэлгарина мечтае да излезе от това мизерно състояние, а не да го занимават с простотии и небивалици!!

Ами сигурно и на нея и е писнало да слуша колко са добри американските ф15 или ф16 ли бяха.

Шило

Наистина, в личен план доста му се насъбра на Роско. Детето, брака... И ако живота може да продължи и с друг спътник в него, то тази загуба на детето е непоправима.

Това ли Ви беше най-големият проблем?

Лична работа си е личния му живот! Но и не съвсем. Все пак е Президент! Но трябва повече мярка и внимание, когато се говори и пише за него. Все пак е Президент! А какъв Президент беше и чий такъв - Историята ще го каже след има-няма 50 години :)

То, Тиквата ни каза, подърпвайки го за ухото, "магаре да бях вързал - щяхте да го изберете". Такъв БЕЗЛИЧЕН и слаб Президент - НЕ СМЕ ИМАЛИ в нашата История, съревновава се с някои други, обаче такова мекотело не сме имали до сега.

ТОЗИ ПЪК СЕГАШНИЯ Е ЕДИН ФАТМАК-МУХЛЬО.И ДЕСА -МУТРЕСА ВЕЧНО ЗАЛЕПЕНА ЗА НЕГО ДА НЕ БИ НЯКОЯ ДРУГА ДА ГО ВЗЕМЕ.