Шарлопов с първо внуче, кръстиха го Мария-Магдалена

Бизнесменът Стефан Шарлопов получи голям подарък малко преди рождения си ден на 14 октомври - дъщеря му Ева го дари с внучка.

Обратно в новината

Коментари - Шарлопов с първо внуче, кръстиха го Мария-Магдалена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОГРОМНА БУЛКА

че иначе такава булка без пари още щеше да си седи девствена поради липса на кандидати

абе този прост народ няма ли да се спре да прави сватби в бременна позиция забременяла, забременяла, ок, ама айде юруш да наденем бялата рокля - то това най-лесно, важното не е в сватбата, още по-малко причина - бременност

тулупов имал внуче- е това очаквах години наред като изклучително важно сабитие

Определено зетя се е сдобил с голямо буре с пари като гледам ..булката. ама какво път парите са си пари.Иначе за внучето честито!

Дядо Стефане, да ти е жива и здрава внучката и да не остава сама! Много късмет и усмивки за цялото семейство!

К'ви са тея хора бе, к'во ни занимавате с тях, бати безсмислиците...

айде честито на Тати дундичката :))) а зетя се уредил :))) пълни догориии хляб ше има за сичкиии и лютеница че пържолка на Тати зимника пълен сметката още по :)))

Да е живо и здраво детето и да радва родители и още повече баба и дядо. Дай Боже такава радост на всеки,а злобата оставете - тя не помага на никой!

Сега Шарлопов ако те чете, ще трябва да раздаде приватизираното имане обратно на народа. Само няма да е ясно, това по комунистически ли ще е, или по християнски?

точно така ! и ний се радваме туй са хубави неща ! ,,,, поне хладилника им пълен :))) бухай наследнициии да папат от пълния килер на тати :)))

МАЙ Е ЯЛА САМО ОТ КРОАСАНИТЕ НА БАЩА СИ.

кой знае бащата какво име щеше да избере за детето си, живо и здраво да е.

Ба_си буцата. Кви са тия гащници бе

шопаров ли какъв е там, никой не го е еня,но един път го мернах по телевизияна и се чудя как е "спечелил",това имане с тоя фейс,не ми се видя проблясък от интелект.На какво основание,имам предвид,колко интелигентни българи има,пък не са успели толкова,като това подобие на .....

какви и кои са тези.За кой са значими.Егати бичметата,никои.

мъжко момиче по скоро руска буля в зряла възраст.аграрна физиономия и яка фигура.

С тоя бицепс си е баш мъжко момиче лелята

Красавица!

Това е дъщеря от първият му брак,а втората му жена е на годините на щерката и има деца колкото внучето. Да детето да е здраво ще расте в охолен и безгрижен свят

Този пък кой е . Даже не знам за съществуването му. Трябва ли да се притеснявам, че не го знам? Май не. Не ме интересува. Да си гледа работата децата и внуците. Кво ми пука за него?

Ти загуби 5 минути от твоя живот в този форум да ни обясниш, че нещо не те интересува. Когато нещо не те интересува, не го четеш, не пишеш за него и не си губиш времето с него.

Трябва. И аз не го знаех преди време, когато на тази агора, в този форум на мъдрост и велелепна реч, описаха сватбата на въпросната булка. Баща й е най-гъбавият с пари десе мафиот в бегето. Харизана му е концесията на водата Девин. Смятай, сигурно си много по-добър от мен в математиката. Оттогава, никога не купувам вода Девин.

това е българският Тръмп, изследователите се интересуват защото може някой ден да ни го назначат за президент ..

Глупости. Разрових се в нета след поста ти. Дъщеря ми е на 30 год., жена му на 42, най- малките близнаци са на 7 г., другите две дъщери са тинейджърки. Самият Шарлопов е на 55 г. Разликата с жена му е 13 години, което не е толкова шокиращо. Друг е въпросът, че той изглежда поне 5-6 години по- стар от биологичната си възраст, а жена му поне 5-6 години по- млада. така се създава впечатлението, че разликата им е голяма.

Ако беше истински българин , щеше да поиска да се казва Пенка-Тодорка....

Не,ако беше истински българин щеше да го кръсти Робърта-Куини! Какво небългарско виждаш в Мария - Магдалена. И двете са хубави християнски имена, доста разпространени в България.

"Идеята за името била на дядото"... Е как иначе - който държи парите, той поръчва музиката. Горкото "задушено" младо семейство! Но, нека са живи и здрави и дано да им позволят да бъдат истински щастливи!

Не знам защо но прочетох...ШАРАПОВА...

Тия пък кои са?

Сега Шарлопов колко пари ще дари за опазване на черноморските дюни, за да увековечи щастливото събитие? А... забравих, той всъщност иска да унищожава дюните. При такива роднини, дано детето намери собсвен път и да се прочуе с нещо добро.

Честито ! Но само да отбележа, че не само вашата дъщеря е мъжко момиче :) всяка жена станала майка е така :)